- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
kurt filan lağımın içinden çıktı . Tuvaleten çıkmadı . tuvaletin içine suyu dökünce su klozetten değil tuvaletin ( yani odanın diyim ya da banyonun ) su giderinden çıktı . onunla beraber lağım suyuda aşağıdan geldi suyla beraber bende onu temizlemek için su döktm tekrar su gitmediği gibi o yerden aşağıdan borulardan kurtlarda çıktıO tuvalet kaç asırdır hiç açılmıyordu ki kurt 2 m olmuş. Hayır kullanmıyorsunuz anladım da arada hiç mi açıp temizlemiyordunuz.
kurt filan lağımın içinden çıktı . Tuvaleten çıkmadı . tuvaletin içine suyu dökünce su klozetten değil tuvaletin ( yani odanın diyim ya da banyonun ) su giderinden çıktı . onunla beraber lağım suyuda aşağıdan geldi suyla beraber bende onu temizlemek için su döktm tekrar su gitmediği gibi o yerden aşağıdan borulardan kurtlarda çıktıZaten her konusu ayrı olaydı
Görümcek yazıyordu galiba ama burda doğru yazmış
Neyse konu sahibi o wc nasıl kurtlandı anlatsana biraz
Herkes aynısını demiş . kurt filan lağımın içinden çıktı . Tuvaleten çıkmadı . tuvaletin içine suyu dökünce su klozetten değil tuvaletin ( yani odanın diyim ya da banyonun ) su giderinden çıktı . onunla beraber lağım suyuda aşağıdan geldi suyla beraber bende onu temizlemek için su döktm tekrar su gitmediği gibi o yerden aşağıdan borulardan kurtlarda çıktı
benle alakası yok daha o gün temizlik yapmştm . tuvaletleride kloraklıyorm ama onu kullanmadığımz için girmemiştim oraya . temizlemedimde temiz zaten girmiyoruz kloraklamştm önceddnde diye . zaten tuvaletin içinden çıkmadı .
Konu sahibi dunden beri yok ortada. Kurtun saldirisina mi ugradi endiseliyim
kurt filan lağımın içinden çıktı . Tuvaleten çıkmadı . tuvaletin içine suyu dökünce su klozetten değil tuvaletin ( yani odanın diyim ya da banyonun ) su giderinden çıktı . onunla beraber lağım suyuda aşağıdan geldi suyla beraber bende onu temizlemek için su döktm tekrar su gitmediği gibi o yerden aşağıdan borulardan kurtlarda çıktıO değilde bizim aldığımız ev 1.5 sene boş kalmış. Yani o kadar süre tuvalet banyo temizliği yok demek bu.onda bile bişe olmamış. Ama sıfır evdi bizimki.bir de yazliga falan giderdik 3 ay donmezdik.hic de bise olmazdi.simdi de tatilde memlekete gidiyoruz 2 ay kapali ev.bise olmuyo neyseki.
gulum sen kac aydir acmadin o tuvaleti??? Bir de demek pis birakmis oyle...ay bilmem ki ilk defa duydum.tuvaletten kurt gelir mi yavvvvvvv!!!???acep dalga mi geçiyor arkadas
hastanedeydim :) geçen sene ölümden dönmüştmde tomografi çekimindeydim gelemedim pc başına malesef :) yeni görüyrum yazıları . Ayrıca annemler geldiler babam bu işlerden anlıyor o halletti tuvaleti tıkanmş aşağıdan bizle alakası yokmuş .
ayrıca
kurt filan lağımın içinden çıktı . Tuvaleten çıkmadı . tuvaletin içine suyu dökünce su klozetten değil tuvaletin ( yani odanın diyim ya da banyonun ) su giderinden çıktı . onunla beraber lağım suyuda aşağıdan geldi suyla beraber bende onu temizlemek için su döktm tekrar su gitmediği gibi o yerden aşağıdan borulardan kurtlarda çıktı
benle alakası yok daha o gün temizlik yapmştm . tuvaletleride kloraklıyorm ama onu kullanmadığımz için girmemiştim oraya . temizlemedimde temiz zaten girmiyoruz kloraklamştm önceddnde diye . zaten tuvaletin içinden çıkmadı .
hastanedeydim :) geçen sene ölümden dönmüştmde tomografi çekimindeydim gelemedim pc başına malesef :) yeni görüyrum yazıları . Ayrıca annemler geldiler babam bu işlerden anlıyor o halletti tuvaleti tıkanmş aşağıdan bizle alakası yokmuş .
ayrıca
kurt filan lağımın içinden çıktı . Tuvaleten çıkmadı . tuvaletin içine suyu dökünce su klozetten değil tuvaletin ( yani odanın diyim ya da banyonun ) su giderinden çıktı . onunla beraber lağım suyuda aşağıdan geldi suyla beraber bende onu temizlemek için su döktm tekrar su gitmediği gibi o yerden aşağıdan borulardan kurtlarda çıktı
Banyonun kapısını açınca Fısssss diye bir anakonda, küvette uzanmış vaziyette size göz kırparmış.
Bayıldım ya . Kafalar aynıMokunuzun rengini de yazsaydınız o detayı atlamışsınız
Yaa bibi adetliyken banyo yapmam,9 gün sürüyor hepi topu diyen üye değilmi ki bu?
Gülmek güzeldir
Yani bugün bu iğrenç konuda beni güldüren yorumlarınıza bayıldım ay eksik olmayın emi
biz yazın tarlaya gidip 1 hafta kalmıştık
oraya babam bi çukur kazıp tuvalet yapmıştı
3-4 gün sonra bir girdim ki kurtlar kaynıyo çuurda kımıl kımıl
kendimi dışarı atıp deli gibi koştum ve bi daha asla o tuvalete girmedim
hadi biZim kanalizasyon yoktu tarlada
toprak falandı
sizin ev ortamında bu nasıl olur ya
imkansız yani
en pis ev bende sanıyodum daha beteri varmış ya
bence tuz ruhu boşalt üstüne
Defalarca kez kopyalayıp inciğini boncuğunu yazmışınız kurtçukların ve boşaltım sistemi sonucunda çıkan hammaddeyiHerkes aynısını dveiş . kurt filan lağımın içinden çıktı . Tuvaleten çıkmadı . tuvaletin içine suyu dökünce su klozetten değil tuvaletin ( yani odanın diyim ya da banyonun ) su giderinden çıktı . onunla beraber lağım suyuda aşağıdan geldi suyla beraber bende onu temizlemek için su döktm tekrar su gitmediği gibi o yerden aşağıdan borulardan kurtlarda çıktı
Aynen oYaa bibi adetliyken banyo yapmam,9 gün sürüyor hepi topu diyen üye değilmi ki bu?
sana gülerken gözlerimden yaş geldiBacım kusuyodumAy bukadar detaya ne gerek var allasen. Eşin de bi acayip seni uğraştırmış pislikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?