Bu evclik oyunundan çok sıkıldım

sudefne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
623
5
118
İstanbul
Merhaba,
Evcilik oyunu bizim ki ama artık kabak tadı verdi.
hep susmam bu zamana kadar susmalarım, aman tadımız bozulmasınlarım, aman kırmayım,incitmeyeyim,aman üstüne titremelerim hep boşunaymış. hayır her defasında aynı şeyleri hep yaptı bana ama hep yuttum geçti gitti ddim geçti de. fakat neden bilmiyorum artık geçmiyor artık yutamıyorum boğazımda kalıyor.
okadar doluyum ki nereden başlasam bilmiyorum.
fakat şuna eminim eşim olacak odun bozması beni zerre sevmiyor. fakat yanımda olma mecburiyeti neden inanın şuan bana keşke boşanalım dese bu oyun bu evcilik artık bitse diye dua ediyorum. çünkü evet artık bende onu sevmiyorum bu sinirle söylenen bir söz değil benim içimde olan en son sevgi zerresini dahi bitirdi.

ben onun gözünde nesiyim bilmiyorum okadar susturdu ki beni artık sadece sürekli kendi kendine konuşan biri oldum.
Bayramda bıraktı beni yine memleketine gitti ve giderken sadece arabadan el salladı bana geldi görüşmedi bile benimle.
bir gün ya bir gün kadın olarak güzel olmazmıyım tek bir gün aaa bugün çok güzel olmuşsunu duymadım ağzından.
bir gün sevgi sözcüğü çıkmadı ağzından. n zaman ağzımı açsam ya bi sus offff tamam ya işyerinde sorun olsa aaaaa sıktın ama ha der ki benim tek arkadaşım bile yok kimle ne paylaşıcam.

Bir kadına kendini iyi hissettirmiyorsa erkek, kadın sevmekten vazgeçiyor bir süre sonra haklı olarak.

Neden boşanalım demesini bekliyorsunuz, sizi engelleyen ne merak ettim ?

Neden bu kadar ofkelendınız?
Esınız tam olarak hangı beklentırlerınızı karsılamıyor?
Konusmanıza fırsat vermıyor, pekı bır kagıda yazsanız.
Ona gercekten ne kadar mutsuz oldugunuzu anlatsanız?
Sevmıyorum... demıssınız, ofke ıle yazmadım dıye de belırtmıssınız.
Bende bazen sevmedıgımı dusunurum ama ofke ıle oyle hıssettıgımı bılırım.
Bır tesebbumu yeter zaten onu tekrar sevmeme.
Sız, gercekten sevmedıgınıze ınanıyorsanız, nıcın hala evlısınız?
Illa onun dava acması gerekmez kı!
Sevmıyorsanız ayrılın.
Hayatı kendınıze nıye zından edıyor sonra da dertlenıyorsunuz kı?

Bu hislerinizi aynen bize anlattiginiz gibi esinizede anlattinizmi..
Aslinda insanlarin en cok yaptigi hatayi yapmissiniz sizde..Sorunlarin üzerini örtmek , onlari yok saymakla cözmüs olmuyorsunuz sorunlarinizi, tersine biriktikce birikiyor ve artik halledilmez hale geliyor...
Eger bir sorununuz varsa ( bu kimle olursa olsun ) acik yüreklilikle konusmak en dogrusudur, amannn demek ilerde daha büyük sorunlara neden olur..

Arkadaşlara katılıyorum. neden eşinizden bekliyorsunuz ayrılalım kelimesini? anladım ki paylaşacak hiç bir şeyiniz kalmamış. bende evliyim böyle bir durumda ne yapardım, açıkçası çok zor bir durum bu ama ben daha fazla kendimi yıpratmazdım. evliliğinize evcilik oyunu diyebiliyorsanız zaten yapılması gereken bellidir.

Eşinizle konuşmayı deneyin,bizimle paylaştıklarınızı onada anlatın.Eğer herşeyi yitirdiğinizi düşünüyorsanız bunu eşinizinde bilmeye hakkı var.Zor bir durum

üzüldüm duruma ben de benzer bir durumdayım ama biraz açsan konuyu belki iyi öneriler alırsın a zaman.

herşeyi yüzeysel anlatmışsın sorunlarını detaylı yazmamışsın ama eğer gerçekten eşine sevgin bitmişse yıprandığını düşünüyorsan ayrılmak için neyi bekliyorsun ki
ilk adımı sen de atabilirsin

Bir kadına kendini iyi hissettirmiyorsa erkek, kadın sevmekten vazgeçiyor bir süre sonra haklı olarak.

Neden boşanalım demesini bekliyorsunuz, sizi engelleyen ne merak ettim ?

Beni engelleyen hiç bir şey yok. ama bunu sanırım ben söyleyemem oda konuşmaktan yana olmuyor hiç bir konuda.

Mesela 3 yıla yakın süredir evliyiz ben ne zaman bir yere gidelim desem cevap hayır.
benim canım bişey istese hep boğaz düşün der sonra alma istemiyorum desem aman yemezsen yeme der.
ne zaman birilerinin düğünü nişanı olsa asla ne dansa kaldırır ne yanıma gelir ne aynı masada oturur çeker başkalarının yanına gider sonra bişey olmamış gibi davranır.
keni akrabalarının yanında neşe saçar ama söz konusu benim alieme gitmek olunca ha gelir ama surat tavır yemez içmez sürekli başım ağrıyo der.
ne zaman bi tatil bayram olsa daha bir kere benim annemler dışında bir kimseye gitmedi varsa yoksa köydeki dedesi babaannesi hep onlara gittik gık demedim bir bayramda ya seninkilere gidelim senin de deden anneannen var demedi.
ben söyledim amaaan tamam dedi hep ama hiç gidilmedi.
bu bayram sözde plan yok ve gezeceğiz herkesi ki ben onun yedi sülalesine hep gittim.
bayram günü akşam benim annemlere anca gidebildik niye paşam uyanmadı uyandı önce onun ailesine gittik sonra onun teyzesine sonra onun halasına akşam oldu ee hadi annemlere gidelim dedim ne var gideriz kaçmıyolar ya dedi.
ha sabahta uyandırdım diye bi ton azar işittim öğlen saat birde kalk artık bayram bugün ayıp gidilecek yerler var dedim duymadığım laf kalamadı. annemlerden çıktık onun dayılarına gideceğiz hemde kalmaya gık demedim gece saat 12 yolda bana ben köye gidicem dedi ne üst var ne bişey 9 saat yol patbadanak köymü olur ben gelmiyorum 2 gün için sen istersen git dedim iyiii sen annenlerde kal dedi gecenin o saati tekarar gerisin geri beni annemlere bıraktı arabadan inip görüşmedi bastı gitti.
köyden beni ne aradı ne sordu üstümde beş kuruş param yok.
gün içerisinde insan bir kere karısnı aramaz sormaz mı?
akşam tek laf etmez mi?
sofra hazırlarım 50 kere çağırırım yine bağırır gelir ama al artık yemek yiyebiliyosan ye.
ne yemek yapsam beğenmez
ne giysem alsam beğenmez
kadın olarak asla gururumu okşamaz
çalıştığım halde her sabah kahvaltı hazırlıyodum. bir gün geç kaldı uyanmadı bende bir kaç kere gittim aşkım balım kalk yok kalkmaz geç kaldık kalk kalkmaz, tekarar gittim öptüm kalkmadı. bende en son ama geç kaldık neden kalkmıyosun dedim açtı gözünü kapat çeneni inadına kalkmıyorum ne var ya 50 keredir çağırıyosun dedi kalktı söylendi hazırlanmış kahvaltı yapmadı çıktı evden.
daha çok şey yazabilirim ama sizi sıkmak istemem

eşime anlatmadım. soğuduk uzaklaştık birbirimizden.
zaten sağolsun erkek kardeşi sürekli bizde

lütfen üstünüze alınmayın
ama
böyle bencil erkeklerden nefret ediyorum
neden hep erkeklerin dediği oluyorda bayanların ki olmuyor
neden bayan yuvasını kurtarmak için çabalıyor

şimdi siz böylesi bir durumda ayrılmak istediğinizi etrafınıza söyleseniz
dicekler; dövüyor mu?, içkisi kumarı var mı?, aldattı mı?
nede olsa bir tek bunlar boşanma sebebi ya

ben yazdıklarınızı okurken yüreğim sızladı ya
Allah size sabırlar versin, hakkınızda da hayırlısı ne ise o olsun
da
bundan sonra sizde onun yaptıklarını ona yaşatın bakalım ne kadar dayanıyormuş
:113:

evet belki bundan ben boşanalım diyemiyorum
napıyorum be seni dövdüm mü? sövdüm mü? içiyormuyum? kumarım var mı? hergün evimde değilmiyim?
eee daha ne istiyosun nankör diyecek.

evet belki bundan ben boşanalım diyemiyorum
napıyorum be seni dövdüm mü? sövdüm mü? içiyormuyum? kumarım var mı? hergün evimde değilmiyim?
eee daha ne istiyosun nankör diyecek.

Bu durumu yasayan bir arkadasım var eşinin kendini savunmasıda şöyle ben sabah ve akşam eve gelince
çok sinirli oluyorum oyüzden benle konusma.Anlattıkların okadar tanıdıkki acaba dedim ?
Arkadaşım çok duygusal ve sonuna kadar haklı bence,ama boşanmak istemedi bu onun tercihi
O kendi içinde çözdü... işe başladı ,yemek yapıyor hazırlıyor yiyor kaldırıyordu, odasında oturuyor
hiç konusmuyor ancak soru sorulduğunda cevap veriyor onla hayatını paylaşmıyor, ağlamıyor dert yanmıyor, şikayet etmiyordu
Hem kendini daha güçlü hissediyordu hemde para biriktiriyordu ....
birgün gidecek cesareti bulduğunda cebimde param olsun diye
onu çok takdir ettim
Sonunda eşi olacak adam sıkıldı ve konusmaya çalıştı bir zamanlar
arkadasımın yasadıklarını o yasadı şimdi herşey yolunda
bildiğim kadarıyla ama arkadasım hala para biriktiriyor bir otobüs biletim var cebimde diyor
ama şu an sorunları yok tatlım onu eleştirmeyi bırak kötü yanları emşnim saymakla bitmez.
Hayatta senden önemli hiçbirşey yok sen kendini geliştirmeye bak

Canım ya çok üzüldüm valla allah sabır versin.Ama adamı artık için almıyorsa ayrıl bencede yada hazır bu kadar ilgisizken git annenlerde kal bir süre.Yada değiştir tavrını o gelsin sana bosanmak istiyorum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…