böyle evlilikmi olur cnm ev arkadasları bile daha samimidir. ailen arkadanda durmazmı ayrılmak istesen
esinle uzlasmaya calis..hemen ayrilmayi düsünme..3 senelik evliymissin..esin sana yeterince guveniyorm uacaba? sende sorun yoktur eminim ama erkeklerin eslerine guvenme sureci onlari tamamiyle kabullenme sureci her erkege göre degisiyor bence..
esini seviyor olmalisin..hemen pes etme..aile olmak yuva kurmak kolay degil bitirmek kolay..
canım çocuğunuz yok anladığım kadarıyla.ben de ciddi sorunlar yasıyorum evliliğmde ama iki tane çocuğum var..yuva yıkılması güzel bişey değil ama mutsuz yaşamak hem de bu yaşta...bence hiç gerek yok.6 aylık evliydim boşanmak istediğmde hamile olduğumu öğrenip eve döndüm.arada mutlu olsak da genelde hep acı çekerek 4 yılım bitti.şimdi yine kazara bi bebeğim oldu(Allah uzun ömürler versin yavrularıma)ama hep devam eden bi mutsuzluk...kısır döngü yani iki ay iyiysek 3.ay yine mutsuzuz.yani benim boşanmam artık çok daha zor.ama sen teksin ve mutsuzsun.ve gençsin.ve çalışıyorsun.neden ha neden çekeceksinki böyle bi hayatı...akıl senin hayat senin terciih senin.Allah hakkınnda hayırlısını versin arkadaşım.
benim anlamadığım o neden bana karşı böyle.
ben kadın olarak hiç bir şeyi hak etmiyormuyum.
keşke bi kavga çıksa aslında o yemekten geldiğimiz gece yatmadım yanında oda sormadı bana nerde uyudun diye.
bekledim kavga etmeyi ağzımı doldurmuştum herşeyi kusacaktım.
geçmiş konularına baktım hiç te susmuş gibi yorumlar yoktu sude
gereken yerde gereken cevapları vermişsin eşine unutmayalım hata tek taraflı olmaz sadece dengesiz olur acaba sem kendi adına bazı şeyler doğru yapsaydın nereye kadar bir iyileşme olurdu evliliğinde onu hesapla inan boşanmak ayrı düşmek o kadar kolay ki ben o durumdayın sen evdeyken iyi karar ver ilerde pişman olma
Çok üzücü..Okurken içime sıkıntılar geldi,severek evlendiniz ama ne oldu acaba eşinize??Evet kumar,içki,dövme yok ama psikolojik şiddet var ...Umursamama var.Bir kadın için bundan daha ağır ne olabilir ki_?Neyse ki çocuğunuz yok,boşanmayı düşünmüyorsanız bir müddet daha çocuk yapmayın..Eşiniz konuşmakla anlaşılacak bir tip değil kanımca,siz de dayanın ve ona onun size davrandığı gibi davranın bir müddet..Siz de onu umursamayın.Bakalım ne yapacak??
Mesela 3 yıla yakın süredir evliyiz ben ne zaman bir yere gidelim desem cevap hayır.
benim canım bişey istese hep boğaz düşün der sonra alma istemiyorum desem aman yemezsen yeme der.
ne zaman birilerinin düğünü nişanı olsa asla ne dansa kaldırır ne yanıma gelir ne aynı masada oturur çeker başkalarının yanına gider sonra bişey olmamış gibi davranır.
keni akrabalarının yanında neşe saçar ama söz konusu benim alieme gitmek olunca ha gelir ama surat tavır yemez içmez sürekli başım ağrıyo der.
ne zaman bi tatil bayram olsa daha bir kere benim annemler dışında bir kimseye gitmedi varsa yoksa köydeki dedesi babaannesi hep onlara gittik gık demedim bir bayramda ya seninkilere gidelim senin de deden anneannen var demedi.
ben söyledim amaaan tamam dedi hep ama hiç gidilmedi.
bu bayram sözde plan yok ve gezeceğiz herkesi ki ben onun yedi sülalesine hep gittim.
bayram günü akşam benim annemlere anca gidebildik niye paşam uyanmadı uyandı önce onun ailesine gittik sonra onun teyzesine sonra onun halasına akşam oldu ee hadi annemlere gidelim dedim ne var gideriz kaçmıyolar ya dedi.
ha sabahta uyandırdım diye bi ton azar işittim öğlen saat birde kalk artık bayram bugün ayıp gidilecek yerler var dedim duymadığım laf kalamadı. annemlerden çıktık onun dayılarına gideceğiz hemde kalmaya gık demedim gece saat 12 yolda bana ben köye gidicem dedi ne üst var ne bişey 9 saat yol patbadanak köymü olur ben gelmiyorum 2 gün için sen istersen git dedim iyiii sen annenlerde kal dedi gecenin o saati tekarar gerisin geri beni annemlere bıraktı arabadan inip görüşmedi bastı gitti.
köyden beni ne aradı ne sordu üstümde beş kuruş param yok.
gün içerisinde insan bir kere karısnı aramaz sormaz mı?
akşam tek laf etmez mi?
sofra hazırlarım 50 kere çağırırım yine bağırır gelir ama al artık yemek yiyebiliyosan ye.
ne yemek yapsam beğenmez
ne giysem alsam beğenmez
kadın olarak asla gururumu okşamaz
çalıştığım halde her sabah kahvaltı hazırlıyodum. bir gün geç kaldı uyanmadı bende bir kaç kere gittim aşkım balım kalk yok kalkmaz geç kaldık kalk kalkmaz, tekarar gittim öptüm kalkmadı. bende en son ama geç kaldık neden kalkmıyosun dedim açtı gözünü kapat çeneni inadına kalkmıyorum ne var ya 50 keredir çağırıyosun dedi kalktı söylendi hazırlanmış kahvaltı yapmadı çıktı evden.
daha çok şey yazabilirim ama sizi sıkmak istemem
arkadaşlarla fasıla gittik ama yabancı kimse yok.
Herkes eşiyle tabi benim ki karşımda oturuyodu kalktı aldı tabağını bardağını maanın en sonuna gitti muhabbet edecekmiş.
Neyse tamam dedim ama ben tek kaldım. Herkes eşiyle dansa kalktı bende gittim yanına hadi dans edelim dedim başım ağrıyo yok otur dedi. Masanın bi ucunda o bi ucunda ben gece boyunca bir kere yanıma gelmedi.
Arkadaşlarla fasıla gittik ama yabancı kimse yok.
herkes eşiyle tabi benim ki karşımda oturuyodu kalktı aldı tabağını bardağını maanın en sonuna gitti muhabbet edecekmiş.
neyse tamam dedim ama ben tek kaldım. herkes eşiyle dansa kalktı bende gittim yanına hadi dans edelim dedim başım ağrıyo yok otur dedi. masanın bi ucunda o bi ucunda ben gece boyunca bir kere yanıma gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?