Bu evclik oyunundan çok sıkıldım

esinle uzlasmaya calis..hemen ayrilmayi düsünme..3 senelik evliymissin..esin sana yeterince guveniyorm uacaba? sende sorun yoktur eminim ama erkeklerin eslerine guvenme sureci onlari tamamiyle kabullenme sureci her erkege göre degisiyor bence..
esini seviyor olmalisin..hemen pes etme..aile olmak yuva kurmak kolay degil bitirmek kolay..

böyle evlilikmi olur cnm ev arkadasları bile daha samimidir. ailen arkadanda durmazmı ayrılmak istesen

Ben boşanmaktan korkmuyorum. ailem hep arkamda olur zaten çalışıyorum. üniversite mezunuyum bu yaşıma kadar kimseden destek görmedim. giderim ailemin yanına. ama inanın katlanamıyorum

benim eşim eskiden hergün arar sorar görmeden yapamaz. kavgada etsek üzülür ve üzüldüğünü belli ederdi.
tabi evlenmeden önce ama ne zaman evlendik 8-9 ay sonra belki yavaş yavaş herşey bitti.
şimdi evde sanki iki yabancı iki arkadaş gibiyiz. kıskanmıyor hemde hiç umurunda değilim onun

Arkadaşlarla fasıla gittik ama yabancı kimse yok.
herkes eşiyle tabi benim ki karşımda oturuyodu kalktı aldı tabağını bardağını maanın en sonuna gitti muhabbet edecekmiş.
neyse tamam dedim ama ben tek kaldım. herkes eşiyle dansa kalktı bende gittim yanına hadi dans edelim dedim başım ağrıyo yok otur dedi. masanın bi ucunda o bi ucunda ben gece boyunca bir kere yanıma gelmedi.

bence senın esınden bekledıgını o senden beklıyor.karsına alıp neden boyle oldugunuzu sor dıcem cvp alamıyacaksın biliyorum.bir süre ayrı kalıp düsünün o sensız sen onsuz daha mutluysanız kesıp atın.hayat bır kere yasanıyor tekrar bi şans yok malesef.inşallah hakkınızda hayırlısı olur..

canım çocuğunuz yok anladığım kadarıyla.ben de ciddi sorunlar yasıyorum evliliğmde ama iki tane çocuğum var..yuva yıkılması güzel bişey değil ama mutsuz yaşamak hem de bu yaşta...bence hiç gerek yok.6 aylık evliydim boşanmak istediğmde hamile olduğumu öğrenip eve döndüm.arada mutlu olsak da genelde hep acı çekerek 4 yılım bitti.şimdi yine kazara bi bebeğim oldu(Allah uzun ömürler versin yavrularıma)ama hep devam eden bi mutsuzluk...kısır döngü yani iki ay iyiysek 3.ay yine mutsuzuz.yani benim boşanmam artık çok daha zor.ama sen teksin ve mutsuzsun.ve gençsin.ve çalışıyorsun.neden ha neden çekeceksinki böyle bi hayatı...akıl senin hayat senin terciih senin.Allah hakkınnda hayırlısını versin arkadaşım.

benim anlamadığım o neden bana karşı böyle.
ben kadın olarak hiç bir şeyi hak etmiyormuyum.
keşke bi kavga çıksa aslında o yemekten geldiğimiz gece yatmadım yanında oda sormadı bana nerde uyudun diye.
bekledim kavga etmeyi ağzımı doldurmuştum herşeyi kusacaktım.

geçmiş konularına baktım hiç te susmuş gibi yorumlar yoktu sude
gereken yerde gereken cevapları vermişsin eşine unutmayalım hata tek taraflı olmaz sadece dengesiz olur acaba sem kendi adına bazı şeyler doğru yapsaydın nereye kadar bir iyileşme olurdu evliliğinde onu hesapla inan boşanmak ayrı düşmek o kadar kolay ki ben o durumdayın sen evdeyken iyi karar ver ilerde pişman olma

canım eşinin ailesiyle ilgili veya işiyle ilgili bir problemi var ve sana anlatmaya çekiniyor olabilir mi?
evlilik iki taraf içinde alışana kadar zor bir süreç...
ama boşanmakta çok kolay değil emin ol...
inşallah hakkında hayırlısı olsun...

çok üzüldüm canım. konuşmayı dene güzellikle.. bakalım gerekçe olarak ne sunacak sana. belki onunda sende gördüğü senin farketmediğin olumsuzluklar vardır. olmadı git ailenle kal biraz..rest çek bakalım ne yapacak..?

Çok üzücü..Okurken içime sıkıntılar geldi,severek evlendiniz ama ne oldu acaba eşinize??Evet kumar,içki,dövme yok ama psikolojik şiddet var ...Umursamama var.Bir kadın için bundan daha ağır ne olabilir ki_?Neyse ki çocuğunuz yok,boşanmayı düşünmüyorsanız bir müddet daha çocuk yapmayın..Eşiniz konuşmakla anlaşılacak bir tip değil kanımca,siz de dayanın ve ona onun size davrandığı gibi davranın bir müddet..Siz de onu umursamayın.Bakalım ne yapacak??

Ben içine kapanık susup oturan biri değilim.
ha diyorum ya keşke bi kavga çıksa ben asla susmam ne gelirse ağzıma onu söylerim.
bende hata var mı? tabi bunu eşime sormak lazım bana sorarsan ben kendim için hatalı yanım ne inan bilmiyorum.

Benim eşim suya sabuna dokunmaz. yani faturalar, market alışverişi,evde ne var ne yok hiiiiiç bunlarla ilgilenmez dolabı açar boş kapısını kapatır bir gün de duymadım ki ya hadi gel bi pazara markete gidelim. 2 kilo bi meyve alalım yok ben alıncada adım hep boğaz ye ye dur diye söylenir.
çocuk mu ben düşünmüyorum zaten eşimle aramızda bunun lafı bile geçmez birileri sorunca da aman yok yok eksik olsun der. bende dün regl oldum gittim aylık iğne oldum hemen.
bende pazartesi gününden beri zerre konuşmuyorum bişey sorarsa cevap veriyorum gidip yatıyorum. o internette tv başında dün gece öylece çekyatta uyumuş sabah bana niye beni kaldırmadın burdan dedi gece hiç uyanmadım ki dedim. kısa ve net aynı onun davrandığı gibi davranıyorum.

Cok tanıdık geldi bana bu senaryo sanki onceden okumus olduum kitabı bida okur gibi oldum.. Kaçın kurtarın bence kendinizi sanırım cocuunuzda yok ve de calısıosnz.. Yepyeni 1 hayat kurun sizi kendinizi degerli hissettrcek insanlarla..

yani ne diyeceğimi bilemedim, anladığım kadarıyla çocuğunuz yok çalışıyorsunuz da bence önce bir oturup adam gibi konuşmalı ama iş toplantısı gibi ne kadar kararlı ve ciddi olduğunuzu anlamalı baktın hala olmuyor çekmeyin derim

yazdıklarınıokuyunca kendimi yaşadım bi anda bende aynı şeylerden çok rahatsızım benim eşimde ilgisiz alakasız ben çalışıyorum 2 çocuğumuz var çocukların tüm sorumluluğu benim üzerimde bi örnek arabamın lastiği patlar ararım toplantıdayım der keser sen nasıl halledersen hallet. Bazen düşünüyorum ben tüm yükü almaya alıştırdım onu nasıl olsa yapacak diyip umursamıyo bizde şuan küsüz 10yıllık evliyim kızdığım şeyler olunca ancak tek yapabildiğim suratımı asıp bi kenara çekilmek oda aylarca küs kalır yine dayanamam ben giderim yanına bu hep böyle gitti en son boşanmaya karar verdim ama oğlum çok etkilendi elimi kolumu bağlıyor.eşime bişey deseminadına yapıyor. şuan aynı evde konuşmadan yaşamaya çalışıyorum. çok zor ilgisiz bi koca çok zor güzelim allah sanada banada sabır versin ne diyeyim ben hep allaha havale ediyorum.başkada elimden bişey gelmiyo çünkü adam sen bana suratmı astın al bendende bu kadar diyo minneti yok .

Yazdıklarına çok üzüldüm canım ama buda ayrı bir burktu içimi evinin içinde olanları en iyi sen bilirsin eşini en iyi sen tanırsın ama lütfen kimsenin seni bu denli hırpalamasına müsade etme. Değerini bilmesi için ne gerekiyorsa yap lütfen. Ne gerektiğinide yine en iyi sen bulabilirsin,Allah yardımcın olsun umarım biran evvel bu sıkıntılarını atlatırsın..

Sudefne bunlar artık yüzsüzlüğü iyice ellerine almışlar, madem bu evliliği sürdüremiyorsun artık içindeki kus gitsin. Öncelikle kaynananla kararlı bir şekilde konuş oğlunun evime gelip kalmasını,karıştırmasını istemiyorum bak evliliğimizi kötü etkiliyor de. Sonra kaynınla konuş anahtarımı ver biz evde yokken evime gelme biz evdeykende gel ama kalmanı istemiyorum de. Sonrada eşinle konuş. Ne olacaksada olsun artık. Dinsizin hakkından imansız gelir demişler.Kararlı ve sağlam dur bakalım eşin tabiki başta tepki verecektir ama sonrasında yaşanacaklar ya evliliğini kurtaracak yada zaten bitmiş bir evliliğe nokta koyacaktır.

yazdıklarını okuyunca kendimi yaşadım bi anda bende aynı şeylerden çok rahatsızım benim eşimde ilgisiz alakasız ben çalışıyorum 2 çocuğumuz var çocukların tüm sorumluluğu benim üzerimde bi örnek arabamın lastiği patlar ararım toplantıdayım der keser sen nasıl halledersen hallet. Bazen düşünüyorum ben tüm yükü almaya alıştırdım onu nasıl olsa yapacak diyip umursamıyo bizde şuan küsüz 10yıllık evliyim kızdığım şeyler olunca ancak tek yapabildiğim suratımı asıp bi kenara çekilmek oda aylarca küs kalır yine dayanamam ben giderim yanına bu hep böyle gitti en son boşanmaya karar verdim ama oğlum çok etkilendi elimi kolumu bağlıyor.eşime bişey deseminadına yapıyor. şuan aynı evde konuşmadan yaşamaya çalışıyorum. çok zor ilgisiz bi koca çok zor güzelim allah sanada banada sabır versin ne diyeyim ben hep allaha havale ediyorum.başkada elimden bişey gelmiyo çünkü adam sen bana suratmı astın al bendende bu kadar diyo minneti yok

ben de kocama küsmeye korkarım neyin var demez tam tersi o hep hazırdır küsmeye.ben bir surat asıyorsam o 10 asar.nazlanmak, hoşgörülmek,gönül alınması...bunları hiç yaşamadığım gibi huzurumuz kaçmasın diye hep alttan alan ben olurum.yoksa aynı evin içinde aylarca küs yaşayabilir benim kocamda.nerden çatmışız bu tiplere bilmiyorum.Allah bize sabır versin
sude arkadaşım hiçbir bağın yok senin bu adamla,attığın imza dışında.ne çocuk ne sevgi...eee neden mahvolmayı tercih ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…