Cok tanıdık geldi bana bu senaryo sanki onceden okumus olduum kitabı bida okur gibi oldum.. Kaçın kurtarın bence kendinizi sanırım cocuunuzda yok ve de calısıosnz.. Yepyeni 1 hayat kurun sizi kendinizi degerli hissettrcek insanlarla..
yazdıklarınıokuyunca kendimi yaşadım bi anda bende aynı şeylerden çok rahatsızım benim eşimde ilgisiz alakasız ben çalışıyorum 2 çocuğumuz var çocukların tüm sorumluluğu benim üzerimde bi örnek arabamın lastiği patlar ararım toplantıdayım der keser sen nasıl halledersen hallet. Bazen düşünüyorum ben tüm yükü almaya alıştırdım onu nasıl olsa yapacak diyip umursamıyo bizde şuan küsüz 10yıllık evliyim kızdığım şeyler olunca ancak tek yapabildiğim suratımı asıp bi kenara çekilmek oda aylarca küs kalır yine dayanamam ben giderim yanına bu hep böyle gitti en son boşanmaya karar verdim ama oğlum çok etkilendi elimi kolumu bağlıyor.eşime bişey deseminadına yapıyor. şuan aynı evde konuşmadan yaşamaya çalışıyorum. çok zor ilgisiz bi koca çok zor güzelim allah sanada banada sabır versin ne diyeyim ben hep allaha havale ediyorum.başkada elimden bişey gelmiyo çünkü adam sen bana suratmı astın al bendende bu kadar diyo minneti yok .
hepsi böyle be şekerim..Bir hafta oldu tam bir haftadır. sadece sorduğu şeylere cevap veriyorum.
ha değişen ne oldu normalde ben bıdır bıdır konuşur güler şakalaşırdım ama hep terslenirdim.
şimdi o akşam arıyo ne lazım? ben dolabı kapatırmısın dedim tabi kapatırım sen ne istesen yaparım ben demeler
akşam yemeğe çağırdım anında geldi. biyere gitmek istedim bıraktı ara gelirip hemen alırım dedi.
hayır anlamadığım şu tamam ben bu tarz davranan çok kadın gördüm beni ne olur yanlış anlamayın.
illa kocanın iyi olması kadını ezmemesi için bu tarzda bir kadın olmak mı lazım ha
madem karşında sana saygı duyan bir karın var niye kıymetini bilmiyosun haksızmıyım.
ki benden bu saatten sonra eskisi gibi davranmamı çok bekler. madem ben böyleyken sen kukla olcan ol valla canıma minnet.
Mesela 3 yıla yakın süredir evliyiz ben ne zaman bir yere gidelim desem cevap hayır.
benim canım bişey istese hep boğaz düşün der sonra alma istemiyorum desem aman yemezsen yeme der.
ne zaman birilerinin düğünü nişanı olsa asla ne dansa kaldırır ne yanıma gelir ne aynı masada oturur çeker başkalarının yanına gider sonra bişey olmamış gibi davranır.
keni akrabalarının yanında neşe saçar ama söz konusu benim alieme gitmek olunca ha gelir ama surat tavır yemez içmez sürekli başım ağrıyo der.
ne zaman bi tatil bayram olsa daha bir kere benim annemler dışında bir kimseye gitmedi varsa yoksa köydeki dedesi babaannesi hep onlara gittik gık demedim bir bayramda ya seninkilere gidelim senin de deden anneannen var demedi.
ben söyledim amaaan tamam dedi hep ama hiç gidilmedi.
bu bayram sözde plan yok ve gezeceğiz herkesi ki ben onun yedi sülalesine hep gittim.
bayram günü akşam benim annemlere anca gidebildik niye paşam uyanmadı uyandı önce onun ailesine gittik sonra onun teyzesine sonra onun halasına akşam oldu ee hadi annemlere gidelim dedim ne var gideriz kaçmıyolar ya dedi.
ha sabahta uyandırdım diye bi ton azar işittim öğlen saat birde kalk artık bayram bugün ayıp gidilecek yerler var dedim duymadığım laf kalamadı. annemlerden çıktık onun dayılarına gideceğiz hemde kalmaya gık demedim gece saat 12 yolda bana ben köye gidicem dedi ne üst var ne bişey 9 saat yol patbadanak köymü olur ben gelmiyorum 2 gün için sen istersen git dedim iyiii sen annenlerde kal dedi gecenin o saati tekarar gerisin geri beni annemlere bıraktı arabadan inip görüşmedi bastı gitti.
köyden beni ne aradı ne sordu üstümde beş kuruş param yok.
gün içerisinde insan bir kere karısnı aramaz sormaz mı?
akşam tek laf etmez mi?
sofra hazırlarım 50 kere çağırırım yine bağırır gelir ama al artık yemek yiyebiliyosan ye.
ne yemek yapsam beğenmez
ne giysem alsam beğenmez
kadın olarak asla gururumu okşamaz
çalıştığım halde her sabah kahvaltı hazırlıyodum. bir gün geç kaldı uyanmadı bende bir kaç kere gittim aşkım balım kalk yok kalkmaz geç kaldık kalk kalkmaz, tekarar gittim öptüm kalkmadı. bende en son ama geç kaldık neden kalkmıyosun dedim açtı gözünü kapat çeneni inadına kalkmıyorum ne var ya 50 keredir çağırıyosun dedi kalktı söylendi hazırlanmış kahvaltı yapmadı çıktı evden.
daha çok şey yazabilirim ama sizi sıkmak istemem
birden yazıyı ben mi yazdım dedim
sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben asla çocuk düşünmüyorum sende düşünme geçen ay başladım aylık iğne olmaya.
kaynanama komşusu olan kız demiş ki abla benden 5 yaş büyük daha bi çocukları olsun oda yok borçlarını bitirsinler diyomuş
canım bu kazma değişmez kendini niye yıpratıyorsun neden ona yapışık duruyorsun bence sen doğru şeyin ne olduğunun farkındasında onay bekliyorsun ve sen bunca şeye rağmen yıkılmadıysan emin ol daha yıkılmazsın
hakkında hayırlısı neyse o olsun ve bu hayatını değiştirmek senin elinde bunu unutma inan değişme ışığı olsa eşinde yinede dene derim ama senin ki umutsuz vaka resmengerçekten donuk kaldım okurken Allah ım evlerden ırak ayrılsanda en başta zorlanır 1 yıl sonra rayına oturmaya başlar tekrar evlenirsin belki daha iyi olur hem çocukda bir kadın için olmazsa olmazı bence bunu bile ertelettiriyorsa beklemeyin derim yha gerçekten hala donukum ne insanlar var yha
canım bu tip insanlar insanın özgüvenini kırar. bir kere bir insanın fiziği, görünüşü ile eleştirmek ne demek? ergen mi bunlar? senin güzel olduğuna da eminim. kaynana işte.... eşinin inada evlendiğini sanmam ama öyle ise eşin kendi hayatını bitirmiş. bir erkek sevmediği kadına tahammül edemez aynı evde dipdibe... şu an seviyor mu bilemiyorum. sen anlarsın ama ya...
canım sana boşan diyemem. ama otur kararını ver. gençsin, güzelsin, çalışıyorsun.... kadınlığını hissedirecek birini hakediyorsun. hani başlarda iyiydi sonra çocuk oldu falan desen olur o kadar derim. ama yarın eskaza çocuğun olur daha zor o zaman yeniden evlenmek... çocuklu kadınlar evlenemez mi tabiki evlenir kastım o değil ama çocuksuzken daha kolay yeniden başlamak...
senin kocan ana kuzusu, poposu havada, şımarık... belki de sen kaldırmışsın poposunu.. sebep neyse ne öyle odunluklar yapmış ki sana inanamadım....
tez zamanda sağlıklı bir karar ver ve kararına sadık kal. konuşup şans vereceksen, eskiyi unutmaya çalış açma eski defterleri. ayrılma kararı vereceksen bir kere çık o evden ve girme bir daha ya da eşini yollayacaksan neyse işte o girmesin eve bir daha. şu aşamada gel-git hareket edersen eşin iyice yüz bulacak.
Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?