Tatlim ayni senin durumundaydim bir aydir ailemin yaninda kaliyorum iki gun oncede evi tasidim evet suan ev acisindan cok daha huzurluyum o evin sokagindan bile gecmek istemiyorum ama arkadaslarin soyledigi de ne yazikki dogru evlilige alisamadan hamilelik cok zor ayni hatayi bende yaptim sana en buyuk tavsiyem bir an once kendini iyi hissedebilcegin bi cozum bulmaya calis yoksa girdap gibi icine cekip psikolojini cok daha kotu etkileyebilir bu dusuncelerin
Evde yaşamını sürdürecek sen ve eşin oyuzden ailen niye neye kızıyor anlamadım. eğer evi benimseyemediysen bence taşın çünkü benimseyemeyeceksin aynı şeyi ben yaşadım iyi ki taşınmışım.
Hamileligin de cok etkisi vardir. Bende evliligimin basinda eve hic isinamamistim, sanki hic birsey benim degildi. Yalniz kalinca ev basiyordu beni. Simdi evime bi gitsemde ayagimi uzatsam diyorum. Zamana birakin
evden başka meşgaleler bulmalısın.
neyi seviyorsan..
kimi kendisini iş yönünden, kimisi eğitim yönünden geliştirmek ister.
hem kendinizi geliştirmek için gittiğiniz yerlerde illa ki arkadaş, çevre edinirsiniz.
bulunduğunuz yerde belediyelerin veya derneklerin çalışmalarına katılabilirsin.
hamileyim diye erteleme düşük tehliken yoksa haftada iki gün seni hayata kazandırır.
Muhtemelen eve, düzen değişimine alışamamakla birlikte erkenden hamile kalmanızdan kaynaklı.
Ama evlerin enerjileri de olur bence, ailenize ne ki sizin ev değiştirmenizden, iki konuşur susarlar en fazla mecburen.
Evlenip ayrı eve çıkmışsınız artık kocanızla sizi bağlar bu durum.