Bu evden kurtulmam lazım.

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
bu gece ya kendimi mutfakta tavandaki demire asacam yada bi şekilde kızımı alıp bu gece kaçacam ama nasıl kaçacağımı bilmiyorum cüzdanımda sadece 45 tl var nereye kadar giderim bu şehirden nasıl çıkarım herkes o adamı tanıyor. Artık eşim demek isttemiyorum.
Yine dayak yedim küfür yedim kızımın yanında, o bağıra bağıra ağlarken o adamda üzerime üzerime gelip küfürler savuruyordu.
Yine ağlıyorum yine kırgınım yine üzgünüm yine pişmanım yine darmadağınım.

Bak o birinci secenegi kesinlikle aklindan cikar lutfen yavrunu o vicdansizlara birakmak istenezsin degil mi

Polise gitsen kadin siginma evine gitmeyi talep etsen bununda saklanmasini isteyip sonra caresine baksan olmaz mi

Valla ne diyecegimi bilemedim keske imkanim olsaydida yardimci olabilseydim

Allah yardimcin olsun hayirli kapilar acsin insallah

dayak yediyseniz darp raporu alıp polisten yardım talebinde bulunup bir sığınma evine yerleşemez misiniz?
bunlara hic gerek yok artik darp raporu falan. hatta fiziksel siddete maruz kalmak zorunda da değilsiniz siginma evine gidebilmek icin. kadinin beyani esas kabul ediliyor

Yaşadığınız yer neresi bilmiyorum ama Mor Çatı size yardımcı olacaktır. Mor Çatı'nın adres, telefon ve mailini buraya yazıyorum.

Adres:

Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı

Katip Mustafa Çelebi Mah. Anadolu Sok. No:23 D:7-8 34433 Beyoğlu / İstanbul

Telefon : (212) 292 52 31-32

E-mail : morcati@morcati.org.tr

Acil bir durum olursa da 155'i ya da 183'ü arayabilirsiniz. 183 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın danışma hattı, orası da size yardımcı olacaktır.

Neden polisi arayıp darp raporu alıp sığınma evine gitmek varken zor olan seçenekleri düşünüyorsun??
Psikopat ruhlu herifin seni öldürmesini mi bekliyorsun?(allah korusun)
Ailen destek olmuyor mu?
Mantıklı düşün.bir evladın var..

hatırladım seni. darp raporu al hemen. sonra da işlemleri başlat. burada paylaşılan telefonları ara.

Çogu ilde şiddet önleme merkezleri var. Polise gidip oraya gitme talebinde bulunun.

Galiba bu dayak ilk değil daha öncede olmuş ve aranızda huzursuzluk ve kaynana sorunu var... bunca zamandır neden para biriktirip kaçma planı yapmadınız... aile destek değilse malesef biraz dayanıp para biriktirin kurtarın kendinizi... sığınma evi de bir altarnatif tabi ama malesef pek güvenilir olmuyorlar kadınları koruma konusunda ... koca orda bulup sinirle çok daha fazla zarar verebiliyor

Lütfen kızınızı alın ve en yakın polis merkezine gidip darp raporu alın ve şikayetçi olun
Korkmayın polisler sizinle güzel ilgilenecek eşinize istediğiniz taktirde uzaklaştırma kararı verip sığınma evine yollayacaktır
İnanın.. daha iyi olacaksınız nolur boyun eğmeyin hakkınızı arayın

Sen su 17sinde evlenen kizdin di mi? Ah be kizim kendine bu kotulugu niye yaptin sen?

Off ne diyim? Bosa o adami dicem dee neyse.
Erken evlenmiş evet
Dünyanın sonu değil hatanın neresinden dönersen kardır daha yaşın genç konu sahibi ömrünü bu adama harcama
Keşke çocuk için acele etmeseydin ama olmuş artık
Evladınla güzel bir hayat kur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…