- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
İyi olduğuna sevindim ama nereye gideceksin ki?Burdayım. İyiyim mardindeki kadın sığınma evini aradım cevap vermedi. Kızımla elbiseleirmi ve eşyalarımı topluyorum. Yarın bi şekilde gizlice çıkmam lazım bu evden. Bu akşam çıkamıyorum. Polisi çağıramam kızlar siz o adamın nasıl bir yalancı olduğunu bilmezsiniz ailemi çağırır ailem tamam eve gel der bir sürü olay çıkar sesizce çıkıp gitmek istiyorum. Babanın evine git diyenler olmuş bir kez kavga ettiğimde babamın evine gitmiştim erkek kardeşimle tartışttık babam geldi ve bana dedi ki sen kadın olsaydın kocanın evinde olurdun kocan gelip seni alırdı dedi o günden sonra babamın evine gitmeyeceğime yemin ettim. Babamın bunun gibi bir sürü hakareti olmuştur. Kızıma takılan beş tane çeyrek vardı bi tane ince kolyem var bide eşimin takmadığı yüzüğü onlarıda aldım yanıma. Eşyalarımı dolabın bir kenarında hazırlıyorum yarın çıkıp hazırlanmak kolay olsun diye.
İnanın hiç bilmiyorum düşünüyorum düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorumİyi olduğuna sevindim ama nereye gideceksin ki?
Varmı kafanda bir plan?
Başka bir şehirde tanıdığınız yok mu?İnanın hiç bilmiyorum düşünüyorum düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum
Burdayım. İyiyim mardindeki kadın sığınma evini aradım cevap vermedi. Kızımla elbiseleirmi ve eşyalarımı topluyorum. Yarın bi şekilde gizlice çıkmam lazım bu evden. Bu akşam çıkamıyorum. Polisi çağıramam kızlar siz o adamın nasıl bir yalancı olduğunu bilmezsiniz ailemi çağırır ailem tamam eve gel der bir sürü olay çıkar sesizce çıkıp gitmek istiyorum. Babanın evine git diyenler olmuş bir kez kavga ettiğimde babamın evine gitmiştim erkek kardeşimle tartışttık babam geldi ve bana dedi ki sen kadın olsaydın kocanın evinde olurdun kocan gelip seni alırdı dedi o günden sonra babamın evine gitmeyeceğime yemin ettim. Babamın bunun gibi bir sürü hakareti olmuştur. Kızıma takılan beş tane çeyrek vardı bi tane ince kolyem var bide eşimin takmadığı yüzüğü onlarıda aldım yanıma. Eşyalarımı dolabın bir kenarında hazırlıyorum yarın çıkıp hazırlanmak kolay olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?