Bu evden kurtulmam lazım.

Mutlu olmayi sende hakediyorsun.. birak sunu kurtul sundan a plani b plani c plani yap pes etme kurtul.. bosan kac git is bul calis izini kaybettir.. polise sigin...(ama sana tavsiyem bir kadin polisten yardim al asla erkek polislerle muhatap olma onlar yardimci olmaz lanet olsunki boyle) ama sakin kendine zarar verme aklindan bile gecirme cunku bu senin degil onun kurtulusu olur tek zarar gorende cocugun olur..

Canım zor ama çok mantıklı bir karar vermişsin. Insallah kizin ve sen cook mutlu olursunuz bundan sonra

Ya farkederse eşyalari topladiğini? Bebeğin kac yasinda? Başka bi sehire gidip mor catiya siginsan, kocanin seni bukamayacagi bi yere daha mi iyi olur acaba? Sen calisirsin, kizini devletin kresine verip.

Yalnız böyle tek çıkacaksanız ne bileyim sabah duyup uyanırsa ya da peşinizden gelirse Allah korusun ne yapacaksınız ?
Bir yakınınız falan yok mu size yardımcı olsun ?

Keşke başka bi şehre gitme imkanın olsa.burada bilen arkadaşlar vardır böyle bi imkan var mi yani başka bi şehirde sığınma evine yerlestirilebilir mi arkadaş
bak bu isin derinliklerini bilen biri olarak söylüyorum en garanti yol polise basvurmak. tek basina bu kadar tehlikeli adamdan kacamazsin. yarin bir sekilde giderken yakalanirsan daha beter dert. simdi polisi arasan seni almadan mümkün degil gidemezler isterse sülaleyi toplasin. polis götürdukten sonra kararli bir sekilde siginma talep edersen bu gece ilk adim merkezine götürürler hemen. ilk adim merkezi de baska sehire yonlendirir eger gerekiyorsa. bu isleri tek basina yapma. yarin sabahi da beklesen, baska sehire gitmek de istesen lutfen devlet desteğine yüz cevirme. kimse senin yerini kocana soylemez sen arayip cagirmadikca.

mor cati yada kadin siginma evlerini arayin gelip sizi alirlar hatta polisde halleder saniyorum

evlilik cuzdaniniz ve kimlikleriniz cocugunuzunkide dahil yaninizda olmali aileniz falan yokmu nerde yasiyosunuz

polis esliginde olan yada kadin siginma evleri disinda ailniz disinda hic bir arkadasinizin evine gitmeyin bosanmak iatediginizde baskasinin evine gittinizi ispatlarsa bosanma surecini farkli etkiliyo

İnanın hiç bilmiyorum düşünüyorum düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum
Nereye gideceğine karar vermeden ayrılma evden.yanında çocukla tek başına sokaklarda yatacak değilsin.
Polise söyle.kadin sığınma evine yonlendirsin seni.
Keske bir yakinin olsa sana yardım edecek.

Pislik herif! İlk seçeneği zaten silin atın. Herkesin dediği gibi polise gitmek ve bu herifi asla affetmemek lazım. Çocuğunla Mutlu olacağın günler de gelecek inşallah

Canım kapalıdır şu an orası 24 saat açık değildir. Yarın sabahtan ara eşin evden çıktığında.

ilkini seçenek olarak dahi görmeni anlayamıyorum. madem ölmeyi göze aldın boşanmayı nasıl alamıyorsun? para bulup eğitimimi tamamlamam lazım falan diyordun geçen konuda. bunlar 3-5 günde halledebileceğin şeyler değil... o çocuk perişan oluyor yazık günah değil mi sana da ona da?

ölümü göze aldın madem, çık git evden, polis merkezine darp raporu al, şikayetçi ol. dönme artık o eve. affetme. önce devletin ayarladığı evlerde kalırsın geçici olarak sonra iş bulur bir düzen kurarsın. boşnırken hem nafaka hem tazminat şiddeti kanıtlayınca hepsini de alırsın... yapamaz mısın bunları? ölmekten daha mı zor bunlar? o yavruyu o vicdansızların eline mi bırakacaksın?

45 tl parayla bir taksi çagırın direk polise ordan savcılığa ifadeye, ölüm korkusu içerisinde oldugunuzdan size şiddet uyguladıgını falan mutlaka söyleyin o arada ailenizi arayın

aklıma gelen sadece bu.

Kadin siginma evlerinin telefonlari gizlidir, orada calisanlardan baska kimse bilmez. Sizin buldugunuz telefon numarasi il mudurlugune aittir, onlarin da mesai saatleri var (genellikle 8-5). Yani mesai saatinden sonra siginma evine gidebileceginiz tek yol polistir. Polisi arar darp edildiginizi soyler gidecek yeriniz olmadigini belirtirsiniz, onlar sizi kadin konukevi icin ilk kabul birimine goturur. Baska bir yol ise 183u arar ihbarda bulunur, evden cikamadiginizi ve yardim talep ettiginizi soylersiniz. Ancak bu durumda yine polis gelir. Baska bir secenek ise sabaha kadar bekler, kendiniz il mudurlugune gider ve yardim talep edersiniz ki zaten sabah olmus durumda. Yani bulundugunuz ildeki aile ve sosyal politikalar bakanligina ait bir il mudurlugune gitmeniz gerekmekte.

Kıyamam ya...
Lütfen orada para biriktirip sizi bulamayacağı bir yere yerleşin ve asla kararınızdan vazgeçmeyin.
Her şey gönlünüzce olsun inşallah.
Dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…