- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Yalnız böyle tek çıkacaksanız ne bileyim sabah duyup uyanırsa ya da peşinizden gelirse Allah korusun ne yapacaksınız ?
Bir yakınınız falan yok mu size yardımcı olsun ?
bak bu isin derinliklerini bilen biri olarak söylüyorum en garanti yol polise basvurmak. tek basina bu kadar tehlikeli adamdan kacamazsin. yarin bir sekilde giderken yakalanirsan daha beter dert. simdi polisi arasan seni almadan mümkün degil gidemezler isterse sülaleyi toplasin. polis götürdukten sonra kararli bir sekilde siginma talep edersen bu gece ilk adim merkezine götürürler hemen. ilk adim merkezi de baska sehire yonlendirir eger gerekiyorsa. bu isleri tek basina yapma. yarin sabahi da beklesen, baska sehire gitmek de istesen lutfen devlet desteğine yüz cevirme. kimse senin yerini kocana soylemez sen arayip cagirmadikca.Keşke başka bi şehre gitme imkanın olsa.burada bilen arkadaşlar vardır böyle bi imkan var mi yani başka bi şehirde sığınma evine yerlestirilebilir mi arkadaş
mor cati yada kadin siginma evlerini arayin gelip sizi alirlar hatta polisde halleder saniyorumbu gece ya kendimi mutfakta tavandaki demire asacam yada bi şekilde kızımı alıp bu gece kaçacam ama nasıl kaçacağımı bilmiyorum cüzdanımda sadece 45 tl var nereye kadar giderim bu şehirden nasıl çıkarım herkes o adamı tanıyor. Artık eşim demek isttemiyorum.
Yine dayak yedim küfür yedim kızımın yanında, o bağıra bağıra ağlarken o adamda üzerime üzerime gelip küfürler savuruyordu.
Yine ağlıyorum yine kırgınım yine üzgünüm yine pişmanım yine darmadağınım.
Nereye gideceğine karar vermeden ayrılma evden.yanında çocukla tek başına sokaklarda yatacak değilsin.İnanın hiç bilmiyorum düşünüyorum düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum
Burdayım. İyiyim mardindeki kadın sığınma evini aradım cevap vermedi. Kızımla elbiseleirmi ve eşyalarımı topluyorum. Yarın bi şekilde gizlice çıkmam lazım bu evden. Bu akşam çıkamıyorum. Polisi çağıramam kızlar siz o adamın nasıl bir yalancı olduğunu bilmezsiniz ailemi çağırır ailem tamam eve gel der bir sürü olay çıkar sesizce çıkıp gitmek istiyorum. Babanın evine git diyenler olmuş bir kez kavga ettiğimde babamın evine gitmiştim erkek kardeşimle tartışttık babam geldi ve bana dedi ki sen kadın olsaydın kocanın evinde olurdun kocan gelip seni alırdı dedi o günden sonra babamın evine gitmeyeceğime yemin ettim. Babamın bunun gibi bir sürü hakareti olmuştur. Kızıma takılan beş tane çeyrek vardı bi tane ince kolyem var bide eşimin takmadığı yüzüğü onlarıda aldım yanıma. Eşyalarımı dolabın bir kenarında hazırlıyorum yarın çıkıp hazırlanmak kolay olsun diye.
Burdayım. İyiyim mardindeki kadın sığınma evini aradım cevap vermedi. Kızımla elbiseleirmi ve eşyalarımı topluyorum. Yarın bi şekilde gizlice çıkmam lazım bu evden. Bu akşam çıkamıyorum. Polisi çağıramam kızlar siz o adamın nasıl bir yalancı olduğunu bilmezsiniz ailemi çağırır ailem tamam eve gel der bir sürü olay çıkar sesizce çıkıp gitmek istiyorum. Babanın evine git diyenler olmuş bir kez kavga ettiğimde babamın evine gitmiştim erkek kardeşimle tartışttık babam geldi ve bana dedi ki sen kadın olsaydın kocanın evinde olurdun kocan gelip seni alırdı dedi o günden sonra babamın evine gitmeyeceğime yemin ettim. Babamın bunun gibi bir sürü hakareti olmuştur. Kızıma takılan beş tane çeyrek vardı bi tane ince kolyem var bide eşimin takmadığı yüzüğü onlarıda aldım yanıma. Eşyalarımı dolabın bir kenarında hazırlıyorum yarın çıkıp hazırlanmak kolay olsun diye.
Kıyamam ya...Burdayım. İyiyim mardindeki kadın sığınma evini aradım cevap vermedi. Kızımla elbiseleirmi ve eşyalarımı topluyorum. Yarın bi şekilde gizlice çıkmam lazım bu evden. Bu akşam çıkamıyorum. Polisi çağıramam kızlar siz o adamın nasıl bir yalancı olduğunu bilmezsiniz ailemi çağırır ailem tamam eve gel der bir sürü olay çıkar sesizce çıkıp gitmek istiyorum. Babanın evine git diyenler olmuş bir kez kavga ettiğimde babamın evine gitmiştim erkek kardeşimle tartışttık babam geldi ve bana dedi ki sen kadın olsaydın kocanın evinde olurdun kocan gelip seni alırdı dedi o günden sonra babamın evine gitmeyeceğime yemin ettim. Babamın bunun gibi bir sürü hakareti olmuştur. Kızıma takılan beş tane çeyrek vardı bi tane ince kolyem var bide eşimin takmadığı yüzüğü onlarıda aldım yanıma. Eşyalarımı dolabın bir kenarında hazırlıyorum yarın çıkıp hazırlanmak kolay olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?