Bu evliik buz gibi, üşüyorum anne!

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
Kızlar eşimin ilgisizliğinden bıktım ben hep ilgili olacağım hep ben seveceğim anne olmamı istiyor sanki.ama bana ilgi sıcaklık yok.ben iyiysem iyi.azıcık hasta olup ilgilenmesem o buuuuz.bıktım artık bu ne yaaa! Bir çocuğumuz var.benden on yaş büyük ve çok güzel ve genç bir kadınım ve titiz ve düzenli bir evkadınıyım karşılığında ise doyumsuz bir eş.nasıl davransam artık?

merhaba ne kadar süredir evlisiniz canım ? bazen olur böle dönemler yada sevgiliyken filan da böyle miydi o zamanlar nasıldı bir anda mı böyle oldu ???

Cevap için sağol.evlemeden önce çoook ilgiliydi ama evlendikten sonra bazı sorunlar yaşadık ama aştık.bana karşı eskisinden çok farklı ama ben çaba gösteriyorken o böyle ben bu hallerinden bıktım.görmemeye çalıyorum ama ben de ilgisini istiyorum bu arada beş buçuk yıllık evliyiz.

Uzmanlar ve gördüğüm kadarıyla çevremdeki evliler evliliğin beşinci yılı çok tehlikeli ve sorunlu geçer diyorlar belki de bunun gibi bişeydir eşine anlat bunu düzgünce al karşına söyle neden diye sor . bu çok zor bi durum evlenirken insan ne umutlarla evleniyor ama bi süreden sonra bu muydu evlilik diyosun. kendi ailenin kendi evinin sıcaklıgını bile özlüyo bazen insan.:25:

mrhb benimde esimle aramda 13 yas var 3, 5 yillik evliyiz bazen bizim düşündüğümüz kadar ince dusunmuyorlar
üstüne gitme birak derim o dönsün arkanda ne oldu nie soguksun die çünkü erkekleri nasil alistirirsan öle gidiyor arada bi simartmak yetiyor
bide eşinin işi yada maddi sikintilarda sebep oluyor

mrhb benimde esimle aramda 13 yas var 3, 5 yillik evliyiz bazen bizim düşündüğümüz kadar ince dusunmuyorlar
üstüne gitme birak derim o dönsün arkanda ne oldu nie soguksun die çünkü erkekleri nasil alistirirsan öle gidiyor arada bi simartmak yetiyor
bide eşinin işi yada maddi sikintilarda sebep oluyor

cevap için sağol.ben ilgili olunca çok ilgiliyim.benim alakamdan çok memnun oluyor ama ben biraz uzak dursam o, on kat uzak sanki iki yabancıyız. Bu uzaklıkta evliliıi çekilmez kılıyor.

Seni bu kadar üzecek kadar mı ilgisiz,neler yapıyor yada yapmıyor mesela?

mesala yolda yürürüz ben arkada kalırım yanyana yürümek yok!hasta olurum umursamaz,gün içersinde aramaz,güzel bir söz yok.benim şımarmamdan korktuğu için böyle davranıyor yani temelde kendine güveni yok ...

mesala yolda yürürüz ben arkada kalırım yanyana yürümek yok!hasta olurum umursamaz,gün içersinde aramaz,güzel bir söz yok.benim şımarmamdan korktuğu için böyle davranıyor yani temelde kendine güveni yok ...

Her şeyi senden bekliyor anlaşılan,sen ilgi göstermeyınce farkına varıyormu,üstüne düşmüyormu
gün içinde aramalı çocugunuzda var,5-6 sene az değil şımartmaktan korkarmı insan sence ,sen duygularını gızleyıp polıtık davrabılırmısın

aynı şeyleri bende yaşıyorum bizde bikaç ekstra durumda var, vallahi ne diyeyim arkadasım kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi sana ne desem boş o yüzden.. aynı dertlerle dertlenen bu kadar çok kadın olmak ne kadar zor ya:((

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım;
benim eşimde de aynı durum vardı.En sonunda çektim kenara konuştum.Mesela evlenince yardım ederdi.Şimdi çocukta var çalışıyorumda yardım da etmiyor(du).Dedimki sen evlenince böyle değildin yardım edeceğin zaman asıl şimdi ama geri duruyorsun niye?cevap:çok yorgunum.Bende dedimki bu sadece bu güne özel dediğim bişey değil.o zaman 3 senedir sen hep mi yorgundun.Sustu.Baktım ertesi gün çamaşırları topluyor sofrayı kurmaya yardımcı oluyor.:))
Bence biraz tatlılıkla konuşun.Belkide biraz heyecan istiyordur.

canm bu durumu eşinle konuştun mu hiç eğer beraber halledemiyorsanız bi evlilik danışmanına gitmeyi öner barii

ne kadar saçma sanki çocuk şımartıyor
tövbe yarabbi
birileri bizim kocaların ayarıyla oynuyor galiba:47:

Sen de ilgilenme!belki senin ilgin fazla diye kendini cekmistir.o coolsa sen daha da cool ol:)

önce eşinizle konusun derim,rahatsız olduğunuzu,mutsuzluğunuzu bakarsınız anlamıyor sizde aynen onun size davrandığı şekilde davranın birde bu şekilde deneyin belki sonuç değişir

Back
X