• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evliliği sürdürmek işkence gibi geliyor

Siz benim yazdigimi okumadiniz herhalde bende iyi değilim psikolojim bozuk bunalimdayim intihar etmeyi bile düşündüm dedim. Hic bi şey içimden gelmiyor huzurum yok o yüzden bisey yapmak istemiyorum dedim. Ben eşimden agir bir iş yapmasini istemedim evimde. Tepsiyi getir derim laf eder demliği getir derim laf eder. Bu kadar abartacak ne istemişim

demliği getirmek falan konsuunda haklısınız ben diğer yazdıklarınızdan bahsetmiştim bir de belirttim hastalık durumunda mutlaka yardım etmeli diye.eğer bunalımdaysanız destek olmalı ama bunalım nedeniniz eşinizin sizden soğuması zaten sanırım.

ben sizden soğumasının nedenini ev işi yapmamanıza bağladım ama kaynana mevzunuzu bilmiyorum önceki konularınızda yok. hiç mi düzelmeyecek bir şey ?

siz bir ucundan tutarsanız soğukluğu zamanla geçer diye düşünüyorum.

Kızlar yardim edin artik dayanacak gücüm kalmadı 1 buçuk senelik evliyim 5 senedir taniyorum eşimi ama artik tahammülüm kalmadi adama karşı. Bana ilgisi yok sevgisindr azalma var hissediyorum bana hep mesafeli uzak... Ben ince ruhlu olsun kibar davransin bunlari istedikce aksini yapiyor. Evde iş arkadaşıymışım gibi davraniyo konuşuyor küfürler hakaretler... Bide kaynana sorunu var görüşmek istemediğimi gidip gelmek istemediğimi söylüyorum annesiyle aramdaki meselede etkenmis benden sogumasina.. Benim kendi meselem benim sorunum ben onu engellemiyorum gitmek istedigin zaman git gör gönüllerini al diyorum daha ne yapayim ki ben? Artik mecalim kalmadi yapamiyorum düşüncelerimiz bile o kadar zıt ki
5 senedir tanidiginiz adami 1 senede ayni evde taniyamiyorsunuz degil mi. Erkekler iste boyle. Hevesi bittimi ozune donuyorlar.

Köşeye sıkışmış gibi hissediyorum kendimi konuşamaz hale geldik agzimizi açsak kavga ediyoruz tartişıyoruz. Eşimi seviyorum ama mantığım bu evliliğe bitti gözüyle bakiyor. Çocuğum yok olmuyor zaten
bunda boşanılacak birşey yok. siz birbiriniz ile dogru şekilde iletişme gecemiyorsunuz.
ikinizin de torpulenmeye ihtiyacı var.

Back
X