bu evliliği tek başıma yaşamaktan yoruldum...

canım ya evliliğin ilk zamanları daha çok alışma sürecidir derler birazcık ona ver çünkü nişanlıyken fln ole deilmiş.. oda alışmaya çalışıodur .. belli ki ortada büyütlcek sorun yok görünüo.. ayrıca profilinde çalışmıyorum die geçio her gün evdeysen seninde bi uğraşın yoksa eşinden fazla bi ilgi istersin ve karşılık görmeyince sorun olur .. biz bayanlar boleyiz.. o yüzden birazda uğraşcak şeyler bul kurslara git.. bi işte çalışma imkanın varsa çalış seninde kafan bolece meşgul olur hem belki sen evdesin sürekli die adamda rahattır .. bişeylerle uğraşırsan emin ol sana karşı tavrı biraz daha farklı olur ve konuşcak konularınız artar.. inşallah herşey gönlünüzce olur

Canım inşallah yakında her şey yoluna girer..Senin durumunu çok iyi anlıyorum şimdi..Eşinin burcu koçmuş..yengeçle,koç tek duygusallıkta birbirine benzer onun dışında uyumu biraz zordur.Biz yengeçler her şeye duyarlıyızdır(bendeyengeçim) kendimizi hiç düşünmeyiz her zaman fedakarlık yaparız.Duygusal olduğumuz için hep ilgi alaka bekleriz. Bunu göremeyincede kendimizi yalnız hissederiz bir köşeye çekilip ağlarız üzülürüz..kimseninde umru olmaz yine kendimize yaparız aslında .Koçlar bencildir ,egosu yüksektir..ama bir o kadarda çalışkan dürüst yalansız,dolambaçsız insanlardır..Sen ağladığında üzüldüğünde eşinin pekte umru olmayacaktır canım çünkü koçlar karşısında ağlayıp sızlayan kişileri daha çok güçsüz zavallı insan olarak değerlendirirler..aslında çok iyimserdirler her zaman birilerine yardım etmeyi severler.Fakat karşısındaki kişilerin duygularını asla anlamaya çalışmazlar,..Kusura bakma lafı fazla uzattım.. senin yapacağın ..ona sürekli güzel sözlerle hitap et..fazla tartışmaya girme..Eşini sevdiğini söylüyorsun o zaman biraz rahatla ona yaklaş artık duygusallığı biraz bırak canım...Kendini yalnız hissetmeye gelince bunu ya kendine başka uğraşılar bulacak yada ısım akraba arkadaşlarınla gezerek yeneceksin..Eşin seni çok sevsede aşırı ilgi göstermeyecektir bunu beklersen hep hüsrana uğrarsın sana söyleyeyim o yüzden sıkma canını o seni seviyo sen seviyosun daha ne istiyon birazda daha yeni evlisiniz ona ver.. hadi bakalım inşallah her şey güzel olur canımyerimseniben yerimseniben opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

burçlar hakkındaki tespitleriniz doğru gerçekten (en azından bizim için)... yapı olarak çok zıtız... iletişim kurma ve birbirimizi doğru anlama konusunda yetersiziz... ama ikimiz de bunu düzeltmek için çaba sarfetmiyoruz işin kötü tarafı bu... durumumuzu bilenler bana sen adım at sen bayansın diyor sürekli ama ben bu durumda erkeklerin de çaba sarfetmeleri gerektiğini düşünüyorum.. sadece bayan tek başına yuvasını kurtaramaz her şey karşılıklıdır bana göre... o yüzden de çıkmaza giriyorum işte...

Çok haklısın iki tarafta çaba sarfetmesi gerekiyor fakat nedense kadınlardan bekleniyor hep..
Böyle yazdığına göre sen çabalamışsın baya onu anladım .. eşinde seni anlar inşallah iyi olursunuz..üzüldüm

Daha yeni evlisiniz ya can ciğer kuzu sarması olmanız lazım sizin şimdi.. Çocuk felan varmı bu arada?.. Görücü usulümü evlendiniz??.. Eşinizin kafası karışık gibi geliyor bana sanki farklı bir boyutta yaşıyormuş gibi.. ilginçç...

krizantem42 ]Nasılsın canım??merak ettim
her şey yolundadır inşallah yerimseniben opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
hemen hemen her kadının ortak sorunu olmalı..
bendede tüm yükler sırtımda. heleki eskişehire gitti aramayıda kesti tek başıma kızımla Allah a emanet..
boşanalım dese yada boşanma için mantıklı gerekçe bulmak için can atar oldum! ki daha 2. yılımızdayız..
çevremdekiler ne kadar kolaypes ediyorsun diyor. hayır ! inceldiği yerden kopmalı..
olmuyorsa olmuyor dünyaya 1 defa gelindi yapılan fedakarlıklarda bi yere kadar..
kısacası bende sizin gibi evlilikten soğuyanlardanım..

biraz daha fazla zaman geçirmeye başladık o da benim zorlamamla... biraz daha yoluna girdi gibi birşeyler... yuvayı dişi kuş yapar lafı gerçekten doğru bir laf... ben çabalamazsam onun adım atacağı yok...

melankoli59 ilgin için teşekkür ederim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…