bu evliliği tek başıma yaşamaktan yoruldum...

Canim ne zamandir devam ediyor bu durum?
Kendinde biraz degisIklik yapsan?
Mesela sacini kestirip boyatsan, yeni kiyafetler felan.
Sadece esin icin degil, kendin icinde iyi gelebilir bu, belliki cok sIkIlmissin.

bencede biraz kendin için birazda ilişkiyi canlı tutmak için değişiklik yapman iyi gelebilir. konuşmaya kalktığınızdada susuyormuş o yüzden konuşarak çözülcek gibi değil sanırım. umarım bir an önce halledersiniz.

ne kadar zamandır evlisiniz.. arada oluo bole durumlar bazen hayatta ilişkide insan için belli bi süre monotonlaşabilio.. arkadaşların dediği gibi biraz kendinde deişiklik yap.. sonra arada güsel romantik ortamlar oluştur.. işinden dolayı fln da olabilir

Evlilik belli süre sonra monotonluğa dönüşüyor sanırım..Ama bazı şeyleri değiştirmek sizin elinizde. Aranızda büyük bir iletişim sorunu olduğu ortada. Eşizinle konuşmayı deneyin, erkekleri birazda bayanların yönlendirmesi lazım, ondan beklentilerinizi, isteklerinizi e nasıl nerde ne yapması gerekenleri söyleyin, anlatın ona. Fakat onu kırmadan yargılamadan yapın bunları. Bir eleştiri dozunda değil sadece istem olarak söyleyin. Yapısı sertmi, nasıl bilemiyorum ama aranızdaki en büyük sorun olan iletişim sorununu çözmedikçe hep mutsuz olacağınız kesin..

Evlilikte arada böyle soğumalar olabilir, düzelecektir inşallah...
Bir arkadaş kendinde değişiklikler yap demiş. Bence de bunun yararı olabilir...

teşekkürler yorumlarınız için..

2 yıldır evliyiz.. değişikliklerin birf aydası olacağını sanmıyorum geçenlerde röfle yaptırdım yakışmış dedi geçti... evde zaten bakımlı süslü olmayı seven biriyim yani öyle kendine bakmayan biri değilim beni çok beğendiğini sevdiğini de biliyorum o konularda bir sorun yok zaten... ama bunu dile getirmesinde sorun yaşıyoruz... geçenlerde ona mail atmıştım ona karşı duygularımı anlattığım hoş bi maildi... bugün bilgisayarda maillerine bakarken senden hiç mail gelmez ki bana dedi... ben de geçenlerde attım ya bir karşılık bile yazmadın sadece akşam eve gelince mail atmışsın dedin güldün yorum bile yapmadın dedim.. sonra ne maili dedi düşündü haaa evet atmıştın de mi dedi... çıldırdım yani.. bunun bile değeri yok sanki.. ne yaparsam yapayım ne söylersem söyleyim düzelmiyo... eskiden telefonunda karıcım diye kayıtlıydım şu an ismimle kayıtlıyım... :(

Çok üzüldüm canım inşallah yoluna girer.:( Şu sıralar senin ilgileye ihtiyacın var..Eşindede tık yok..Sende duygusal olduğun için kafanda dahada sorun yapıyorsundur belki.. mutlaka konuşmalısın eşinle bu böyle sürmez..soğumayada başlamışsın eşinden ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama zaman zaman olur öyle canım...düzelir inşallah...
Sen yengeçmişsin eşinin burcu ne merak ettim??

Son düzenleme:
Kusura bakma yazmışsın farkedememişim... iki yıllık evlilik daha çok yeni..Daha fazla kafana takma şu aralar gezmeye alışverişe çık..bir an öncede eşini konuşmaya ikna açıkça söyle canım...

teşekkürler yorumlarınız için..

2 yıldır evliyiz.. değişikliklerin birf aydası olacağını sanmıyorum geçenlerde röfle yaptırdım yakışmış dedi geçti... evde zaten bakımlı süslü olmayı seven biriyim yani öyle kendine bakmayan biri değilim beni çok beğendiğini sevdiğini de biliyorum o konularda bir sorun yok zaten... ama bunu dile getirmesinde sorun yaşıyoruz... geçenlerde ona mail atmıştım ona karşı duygularımı anlattığım hoş bi maildi... bugün bilgisayarda maillerine bakarken senden hiç mail gelmez ki bana dedi... ben de geçenlerde attım ya bir karşılık bile yazmadın sadece akşam eve gelince mail atmışsın dedin güldün yorum bile yapmadın dedim.. sonra ne maili dedi düşündü haaa evet atmıştın de mi dedi... çıldırdım yani.. bunun bile değeri yok sanki.. ne yaparsam yapayım ne söylersem söyleyim düzelmiyo... eskiden telefonunda karıcım diye kayıtlıydım şu an ismimle kayıtlıyım... :(

acaba onu kıracak bi hareketin filan olmuş olabilir mi ?

aynı şeyi ben de eşime yapıyorum çünkü... ona kırgın olabilirim, kızgın olabilirim, hepsini söylemem direk, ama böyle hareketlerimle anlamasını sağlarım...

Sebep erkekler bizim gibi duygusal değiller.Bizim önemsediğimiz şeyleri basit görüyorlar.Bizim kafamızda düşündüğümüz şeyler artık birbirleriyle çarpışırken onlarınkinde bir tanesi bile dolaşmıyor.Bence kısacası bu evlilikte bir sorun yok.Maalesef olağan şeyler.

Eskiden telefonda karıcığım diye kayıtlıydı, şimdi ismimle kayıtlı demişsiniz.
Bu değişimi sağlayan birşeyler olmuş olmalı.
İnsan niye durup dururken eşinin ismini telefonunda değiştirir ki.
Birşeyler kopmuş gibi sanki.
Hiç tartışmaz mısınız, anlaşamadığınız konular yok mu?

birşeyler mi oldu aranızda niye telefonda karıcığımı isminle değiştirsin ki...
özel olacak ama cinsel yönden de böyle mi ?

en baştan beride aslında böyleydi demişsin ya belkide yapısı böyledir ne bilim içinde yaşıyordur belli edemiyordur bende bazen annemi bile sarılıp öpmek isterken dıştan buz gibi dururum sonuçta bu insanın karakteri de olabilir ,telde karıcığım yazısının değişmesi bence illa bişi ifade etmez bence benim eşim karıcım aşkım falan diye kaydedenlerle dalga geçer böööö kılıbık diye erkekler birbirini etkiler sempatiksalakcinni

eşimin burcu koç...

her evlilikte mutlaka inişler çıkışlar oluyodur herşey her zaman güllük gülistanlık olamaz ama düşünüyorum evliliğim boyunca kendimi yalnız hissettiğim zamanlar diğerlerinden daha fazlaymış gibi geliyor.. eşimi seviyorum onun da sevgisinden eminim ama istediğim ilgiyi göremiyorum bir türlü:(

yapısı öyle desem değil çünkü nişanlıyken inanılmaz üstüme düşüyordu.. hatta tartıştığımız bir gece sabaha evimizin kapısının önünde arabada beklemişti sabah işe götürmüştü beni.. şimdi tartışsak gidip oturma odasında ağlasam falan umrunda olmuyo kılını kıpırdatmıyoo.. çok üzülüyorum acaba benden mi kaynaklanıyo diye..

telefonunda isim değiştirme durumuna gelince bir tartışmamızdan sonra farkettim değiştirdiğini.. sormadım açıkçası...

Back
X