- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Oh benim gibi dusunen bi arkadasim cikti.kizlar ben sevgilimden bahsetmiyorum 8-9sene ayni yastiga bas koydugum zaman zaman varligina sukrettigim kisiden bahsediyorum.bi siddet bi aldatma olsa tavrim tabiki farkli olur.ne kadar sevsemde.ama suan esimi hala seviyor oldugum icin kimi hatalarini gormezden geliyorum kimibi tolore ediyorum yada ediyorum saniyorum neyse.ama ben kendimi de taniyorum.hayatimda ailem disinda kim olursa olsun hic bir cekilde kendimden odun vermem.demekki bu adama bu kadar taviz veriyorsam seviyorumdur.bunun aciklamasi bu yani.lutfen arkadaslar belki farkli yaklasimlarla yardim etmeyi dusunuyorsunuzdur ama benim tercihim daha yapici olanlari.basiniza boyle bi olay gelmemis ise lutfen yorumlamayin.kimsenin kalbi kirilmasin.benim gibi herseye ragmen esini sevmis sadakat gostermis ve sonunda yuvasini ayakta tutabilmis arkadaslarin hayat tecrubesinden oneriler almak istiyorum.empati kurdum. ben olsaydım kalırdım sanırım
Olabilir canim.hakli olabilirsin.M Miraclessss eski konularından biliyorum da biraz adam üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor olabilir misin? Biraz kendi haline bıraksan mesela, kavga çıktığı zaman sen sussan o sinirliyken , sonra sakinleşince söylesen. Ne yaşadığını sen bilirsin ama sanki iki inatçı keçi sürekli didişiyorsunuz gibi duruyor, adamda hakimiyeti almak için çirkinleşip kırıcı oluyor.
Belki de aile terapisi ikinize de iyi gelir
Oh benim gibi dusunen bi arkadasim cikti.kizlar ben sevgilimden bahsetmiyorum 8-9sene ayni yastiga bas koydugum zaman zaman varligina sukrettigim kisiden bahsediyorum.bi siddet bi aldatma olsa tavrim tabiki farkli olur.ne kadar sevsemde.ama suan esimi hala seviyor oldugum icin kimi hatalarini gormezden geliyorum kimibi tolore ediyorum yada ediyorum saniyorum neyse.ama ben kendimi de taniyorum.hayatimda ailem disinda kim olursa olsun hic bir cekilde kendimden odun vermem.demekki bu adama bu kadar taviz veriyorsam seviyorumdur.bunun aciklamasi bu yani.lutfen arkadaslar belki farkli yaklasimlarla yardim etmeyi dusunuyorsunuzdur ama benim tercihim daha yapici olanlari.basiniza boyle bi olay gelmemis ise lutfen yorumlamayin.kimsenin kalbi kirilmasin.benim gibi herseye ragmen esini sevmis sadakat gostermis ve sonunda yuvasini ayakta tutabilmis arkadaslarin hayat tecrubesinden oneriler almak istiyorum.
Evet sevgim agir basiyor.kac kez denediysem yapamadim bosanmayi.hatta bi kere bolf yapayim dedim bosanma lafimi agzima alirken sesim titredi.bunu becerebiliyo olsaydim suan burada derdimi paylasiyor olmazdim.niye anlamiyor bazi arkadaslar.yani canım. pireyi deve yapmamak lazım. sevgi ağır basıyosa kalmalı insan :)
Evet sevgim agir basiyor.kac kez denediysem yapamadim bosanmayi.hatta bi kere bolf yapayim dedim bosanma lafimi agzima alirken sesim titredi.bunu becerebiliyo olsaydim suan burada derdimi paylasiyor olmazdim.niye anlamiyor bazi arkadaslar.
Ahh bi konusabilsek bi sekilde iletisim kurabilsek...galiba ikimizde sinirlenince agir konusuyoruz ikimizde alinganiz.ama mutluyken gorun bide bizi.o an bizi bizden baska anlayan olmuyor.ayni seyleri dusunup ayni cumleleri konusuyoruz.tam simdi bende onu dusunmustum bende onu soliycektim gibi.anlatabiliyormuyum...sıkıntınız neyse konuşmalısınız
Allah razi olsun.evlilik denen sey kolay kurulmuyor ama cabuk bozuluyor.bugunlere kolay gelmedik bizde.hani herseyi yakip yikip gitsem ben bi oluyum.ne sifirdan baslayabilirim ne de bu hayata verimli bir insan olabilirim.sadece bu evlilikte bazen motive olmaya ihtiyacim oluyor galiba...sakın canım. gerçi ben henüz nişanlıyım ama onunla bi sürü badire atlattık. çok seviyorum çünkü :) sevginin arkasında dur
Aile terapisti olayini ben cok istedim ancak esim biraz geri kafalidir bu olaya sicak bakmiyorM Miraclessss eski konularından biliyorum da biraz adam üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor olabilir misin? Biraz kendi haline bıraksan mesela, kavga çıktığı zaman sen sussan o sinirliyken , sonra sakinleşince söylesen. Ne yaşadığını sen bilirsin ama sanki iki inatçı keçi sürekli didişiyorsunuz gibi duruyor, adamda hakimiyeti almak için çirkinleşip kırıcı oluyor.
Belki de aile terapisi ikinize de iyi gelir
Allah razi olsun.evlilik denen sey kolay kurulmuyor ama cabuk bozuluyor.bugunlere kolay gelmedik bizde.hani herseyi yakip yikip gitsem ben bi oluyum.ne sifirdan baslayabilirim ne de bu hayata verimli bir insan olabilirim.sadece bu evlilikte bazen motive olmaya ihtiyacim oluyor galiba...
evet çok iyi anlıyorum eğer evliliğinizin kaçıncı yılı bılmıyorum ama ilk yıllarıysa kavga çok oluyor bu çok nromalAhh bi konusabilsek bi sekilde iletisim kurabilsek...galiba ikimizde sinirlenince agir konusuyoruz ikimizde alinganiz.ama mutluyken gorun bide bizi.o an bizi bizden baska anlayan olmuyor.ayni seyleri dusunup ayni cumleleri konusuyoruz.tam simdi bende onu dusunmustum bende onu soliycektim gibi.anlatabiliyormuyum...
Canim benim çingene çingeneye çatmayınya kasnak boynuna gecmez derler...belliki siz sizden fenasina catmamissinki yok gurur yok aglamalar cocukca yok ben aglamam vs. Burada ahkam kesiyorsun bacim.buyuk lokma ye buyuk konusma oldumu.1. Hayir. Sorunu cözerim. Odaya kendimi kapatip aglamam. Yapmadim. Yapmam. Ben aglicagima onu aglatirim.
2. Sevmesem kimse beni üzemez... demekki eşiniz sizi SEVMIYOR. Yoksa sizi üzüp ağlarmazdı demi? Yoksa size sevgisini saygisini böylemi gösteriyor?
Kusura bakmayin. Bir olgun kadinin saatlerce odada ağlaması bana cocukca geliyor. En son 5 yaşında anneme küsüp yapmışdim çünkü. Yemekden önce sütlaç vermedigi icin.
5 yaşımdan itibaren konuşdum ve sorunlari çözmeye calisdim.
Lütfen gururlu olun.
9.yila giriyoruz.az buz degil.ikide cocugum var ilgilide bi baba.iletisim sorumiz var bizim.bunun disinda hani sevmesem bi cesaret ayrilmayi becerebilsem bu sefer cocuklarin velayeti olayi cok olur bizde.bi sekilde benden alir cocuklari ki buna asla dayanamam.onlar benim tum dunyam.evet çok iyi anlıyorum eğer evliliğinizin kaçıncı yılı bılmıyorum ama ilk yıllarıysa kavga çok oluyor bu çok nromal
Insallah canim.Rabbim baska yüz gostermesin.ne evlatlarimi uvey anne versin ne uvey baba.Herseyin hayirlisi dilerim Rabbimden.bu arada herkesinde berat kandilini kutlarimbüyüklerimiz bu günlere kolay kolay gelmedi canım. hepsi muhakkak eşiyle sorun yaşamıştır. gördükleri şiddet bile onları yuvasından etmedi. sabır şart. büyüklerimiz her zaman en güzel örnek
boşanmayı düşünebiliyor msuun? 9 yıl az br zaman değil9.yila giriyoruz.az buz degil.ikide cocugum var ilgilide bi baba.iletisim sorumiz var bizim.bunun disinda hani sevmesem bi cesaret ayrilmayi becerebilsem bu sefer cocuklarin velayeti olayi cok olur bizde.bi sekilde benden alir cocuklari ki buna asla dayanamam.onlar benim tum dunyam.
Yah iste.aklima geldigi an bile melankolik oluyorum iyice:))boşanmayı düşünebiliyor msuun? 9 yıl az br zaman değil
genel olarak mutluysanız ev çok buyuk sorunlarınız yoksa düşünmeyin bile çünkü evlilik kolay bir müeessese değilYah iste.aklima geldigi an bile melankolik oluyorum iyice:))
Ozaman şöyle düşün, karşındaki insan senin istediğin kalıba girmek zorunda değil. Bırak onu olduğu gibi kabul et, benim annem de yapar bazen , babamın her hareketine bilinçli bilinçsiz müdahale eder, ister ki hep onun istediği gibi davransın, babam da kapana kısılmış gibi çok sinirli olur bu yüzden. Biraz görmezden gel, adama biraz alan bırak.Ahh bi konusabilsek bi sekilde iletisim kurabilsek...galiba ikimizde sinirlenince agir konusuyoruz ikimizde alinganiz.ama mutluyken gorun bide bizi.o an bizi bizden baska anlayan olmuyor.ayni seyleri dusunup ayni cumleleri konusuyoruz.tam simdi bende onu dusunmustum bende onu soliycektim gibi.anlatabiliyormuyum...
Canim kendi ailesine olan duskunlugu var esimin.bu konuda onlar hatali bile olsa burnundan kil aldirmaz.bu buyuk bi sorunmudur bilemiyorum meselagenel olarak mutluysanız ev çok buyuk sorunlarınız yoksa düşünmeyin bile çünkü evlilik kolay bir müeessese değil
Insallah canim.artik tartismalardan bende cok yoruldum.artik beynim durdu son zamanlarda iyi kotu fikir bile uretip faaliyete gecemiyorum.bu yuzden fikir almak icin konu actim buraya.bu evliligin ozelliklede cocuklarim ve kendimin rehaveti icin tum onerileri degerlendiricem.Ozaman şöyle düşün, karşındaki insan senin istediğin kalıba girmek zorunda değil. Bırak onu olduğu gibi kabul et, benim annem de yapar bazen , babamın her hareketine bilinçli bilinçsiz müdahale eder, ister ki hep onun istediği gibi davransın, babam da kapana kısılmış gibi çok sinirli olur bu yüzden. Biraz görmezden gel, adama biraz alan bırak.
kendi işlerini kendin yap mesela , heryere onunla gitme, onsuzda ayrı bir hayatın olsun, ondan beklentilerini aza indir. Birde karşındaki senin hayat arkadasın, Hani kavga esnasında üste çıkman gereken, rekabet edeceğin biri değil, kavganın sonunda kimin haklı olduğu önemli değil, kavganın kendisi sizi yıpratıyor çünkü . Kavga etmeyip ortam sakinleşince istek ve kırgınlıklarını sakince söyleyebilirsen çoğu şey aşılır gibi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?