Bu evlilik anlasilan dikis tutmayacak:(

Ne alaka y
A 3yasinda cocuk modunda filan.siz uzulunce hic goz yasi dokmezmisiniz.inanin sevmesem karsimdaki beni uzemez viz gelir triz gider umrumda olmasa.insani en cok sevdikleri kirar sevdikleri uzer.

Ne alaka y
A 3yasinda cocuk modunda filan.siz uzulunce hic goz yasi dokmezmisiniz.inanin sevmesem karsimdaki beni uzemez viz gelir triz gider umrumda olmasa.insani en cok sevdikleri kirar sevdikleri uzer.

1. Hayir. Sorunu cözerim. Odaya kendimi kapatip aglamam. Yapmadim. Yapmam. Ben aglicagima onu aglatirim.

2. Sevmesem kimse beni üzemez... demekki eşiniz sizi SEVMIYOR. Yoksa sizi üzüp ağlarmazdı demi? Yoksa size sevgisini saygisini böylemi gösteriyor?

Kusura bakmayin. Bir olgun kadinin saatlerce odada ağlaması bana cocukca geliyor. En son 5 yaşında anneme küsüp yapmışdim çünkü. Yemekden önce sütlaç vermedigi icin.

5 yaşımdan itibaren konuşdum ve sorunlari çözmeye calisdim.

Lütfen gururlu olun.

aşk acısı yalan bence
sadece alışknalıklarınizdan zor vazgeçebiliyorsunuz sanirim.
cefa cekmek yokluguna alismaktan daha zor bence

Bende sizin gibiydim. Her zorlugu cektim is bozuklugu kaynananin evliligimizi bitirme ugrasilari herseye katlandim sabir dedim. Ama cok seviyordum gercekten. Sonra isini duzeltti ve beni aldatti. Bosandim 17 sene oldu.

O sinirle siyledigini zannediyorum.

valla bazı şeyleri yutarsın gene söylemezsin. ben sinirle söylenmemesi gereken şeylerin de olduğunu düşünüyorum. evlilik bu oyuncak değil. siz evliliğinizi elbette daha iyi bilirsiniz. ama ben böyle bir şeye tahammül edemem, eşimde bilir edemeyeceğimi ona göre tavır takınır.

Evet olutum o denli seviyorum.askta mantik aranirmi canim.ne mantigi
Siz bu denli devam edin peki size bir sey soracam esiniz size cok kotu davransa siddet olsa aldatmaolsa napicaksiniz Hala askinda ölurum diyip dizinin dibindemi oturcaksiniz?

M Miraclessss eski konularından biliyorum da biraz adam üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyor olabilir misin? Biraz kendi haline bıraksan mesela, kavga çıktığı zaman sen sussan o sinirliyken , sonra sakinleşince söylesen. Ne yaşadığını sen bilirsin ama sanki iki inatçı keçi sürekli didişiyorsunuz gibi duruyor, adamda hakimiyeti almak için çirkinleşip kırıcı oluyor.

Belki de aile terapisi ikinize de iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…