- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Ask acisi cekmekmi iyi yoksa cefa cekmekmi inan kotuyum ya.her iki sekildede icim alev alev yaniyor sanki.Ya sev ya terk et
Evet olutum o denli seviyorum.askta mantik aranirmi canim.ne mantigiGitsen askindan ölurmusunpeki kendisi ölur mu? Biraz mantik gercekten kocandan once nefes almayi bilmiyordun.
Baya trip yaptim israrla gonlumu almaya calisti bi sekilde aldida.zaten benim kocam hata bende olsaydi asla ayagima gelmezdi.daha bi ton trip atar gunlerce kusebilme kabiliyetine sahip bi adam.Bari barışmadan tepkini verseydin kendini anlatsaydın hatasını anlasaydı..
Ask acisi cekmekmi iyi yoksa cefa cekmekmi inan kotuyum ya.her iki sekildede icim alev alev yaniyor sanki.
Ben hissedecegimi bilebilsem artik duygularimda karisti.biri beni fabrika ayarlarina geri yuklesin.ask acisi diye bi sey yok, gecer gider.
mantikli ol.
bu adamla mutlu musun degil misin? eksileri artilarindan cok mu? duzelmeyecek seyler mi var? ....
olumsuzluklar cogunluktaysa ve cozulemiyorsa eyvallah de gec.
Ben hissedecegimi bilebilsem artik duygularimda karisti.biri beni fabrika ayarlarina geri yuklesin.
Ne bilim bacim cozulurmu cozulmezmi.zamanla degisirmi bilmiyorum.ama annesini herseyden once tuttugu kesin.Hic mi cozulemeyecek dertleriniz var?
Oylemi.ben en sinirli oldugum zamanda bile bosanmayi teklif edemedim ona.bi kere blof yapmistim ciddi ciddi bosanayazdik.belki de korkum ondandirCocuklar oldugu icin birakmak zordur ama iki durumda insan gerçeği soylermisss... Biri sarhosken digeri sinirliykenn
Ask hayatin her doneminde vardir bence tabi.Kiz iki çocukla ne aşkı .valla imreniyorum böyle çocuktan sonra hala asikim diyen kadınlara.benim içim geçmiş herhalde
Askin olen gorulmemismi.ozaman ben ilk olurum:)))Adam senden sogudum diyor sen diyosun aşkimdan ölürüm... yani sevsende sevgonden olsende biraz gururun onde olsun erkekler guclu kadinlari sever kendinicin cebinde keklik kadınlar sikar bu nasil olsa benim.nasil olsa seviyor bırakamaz edemez bensiz beceremez vari kadınları basit gorurler bu yuzdende canuk kandirirlar karsisindakini.
Eşimde bana zamanın da ailesi ile yaşadığım sıkıntılar yüzünden bana soğuduğunu söylemişti.
Hemde ailesi ile yaşanan olaylarda %1 bile hatam suçum yok iken. Neymiş benden soğumuş nedenmiş ailesi ile yasananlar yüzünden.
Vay paşam vay adalet terzine tüküreyim senin. Sogursan sogu.
Dedim soguduysan çözüm adliyede git ver dilekçeni...
Boktan sebepler ile bn soğuyacak adamı bende istemiyorum dedim.
Sonra asil ben ondan sogudum kendisi de elektrikli battaniye gibi artık cok sıcak.
Aşkindan olen görülmemiş arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?