- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
:)Dengesiz bi koca daha
çoğu erkek ailesine bağlı işte burada da biz kadınlara biraz politik davranmak düşüyor sankiCanim kendi ailesine olan duskunlugu var esimin.bu konuda onlar hatali bile olsa burnundan kil aldirmaz.bu buyuk bi sorunmudur bilemiyorum meselakimisi idare edebilir ama ben biri hata ettiginde tutamiyorum kendimi.saygisizligim hic olmadi olmazda.ama istiyorumki yeri gelsin esim oyle olmaz anne filan dese.daha iyi olur dahami kotu olur bilmiyorum.
Canim benim çingene çingeneye çatmayınya kasnak boynuna gecmez derler...belliki siz sizden fenasina catmamissinki yok gurur yok aglamalar cocukca yok ben aglamam vs. Burada ahkam kesiyorsun bacim.buyuk lokma ye buyuk konusma oldumu.
Tesekkur ederim fikriniz icin.iyi gunler dilerim.Demekki catmadim. Belkide catdim ama kasnak takan ben oldum karşimdakine.
Sanmaki yukarda yazdiklarim ahkam kesmek. Hayatta zorluklarla mucadele eden sirf siz değilsiniz. Her insanin sinavi kendine. Benim neler cekip neler görüp bu konuya böyle yaklaşmamin sebebini bilemezsiniz. Emin olunki sebebi var.
Siz ağladıkça sizi sarimsak gibi ezerler.
Senin kalbini sakiz gibi cigneyen adami iki dakika sonra afedersen bidahaki sefere dahada hişimli kirar.
Bunlari bir kenera yaz.
Siz bize yazdıklarınizla hayatinizin küçücük bir karesini gösteriyorsunuz. Ve bende buna dayanarak cevabimi yazdim.
Bilemem sizin durumunuzu, halinizi.
Ama konuyu okuyan bir kişi olarak, ayrintilara sahip olmadigim icin, burdan çocukça görünüyorsunuz.
Tesekkur ederim fikriniz icin.iyi gunler dilerim.
:)Eşine bunu gönder :)
Saygi duyarim dusuncene.ben bu insanin ilk tanisip asik oldugum evet deyip omrumu paylasmaya gonul rizasi gosterdigim ilk iki uc yilina asigim.ve o insani icinden geri getirmek niyetim.Ya ne aşkı Allah'ını seversen. Hakaret demişsin, maddi ihtiyaçlarımı karşılamaz, ailem alır istediklerimi demişsin; ben kayınvalidemle birlikte yer içerim o benim aileme trip atar demişsin. Yok inanamam bu insana gerçekten hala aşık olabildiğine. Şahsen böyle bir eş benim en sevilmeyesi varlıklar listeme ilk sıradan yerleşirdi.
Yapma gozunu seveyim.dilersen gel bi daha vur.vurdugun yerlerde guller acacak.esim sadece bu kismi baz alirsa:)))bi dayagimiz eksik oda olsun tamam olsun:))Eşine bunu gönder :)
Yok kız insan sinirliysen ağzından her laf çıkıyo o sinirle.yani ben öyle oluyorum.hiç sarhoş olmadım ama onda da kafa yerinde olmuyo işkembeden sallıyolarCocuklar oldugu icin birakmak zordur ama iki durumda insan gerçeği soylermisss... Biri sarhosken digeri sinirliykenn
Yok o vurma -tartışma manasında :) yani artık tartışma çıkarsanda umrumda değil diyorsun:)Yapma gozunu seveyim.dilersen gel bi daha vur.vurdugun yerlerde guller acacak.esim sadece bu kismi baz alirsa:)))bi dayagimiz eksik oda olsun tamam olsun:))
Esimin sarhos olmasina gerek yok.kavgaliyken gayet iskembeden sallar goz dagi vermek icin.sonra o solenenleri hatirlamaz bileYok kız insan sinirliysen ağzından her laf çıkıyo o sinirle.yani ben öyle oluyorum.hiç sarhoş olmadım ama onda da kafa yerinde olmuyo işkembeden sallıyolar
Insallah canim hep niyetler bu yonde zaten.kim isterki yuvasi yikilsin.Yok o vurma -tartışma manasında :) yani artık tartışma çıkarsanda umrumda değil diyorsun:)
Aman ne bileyim ben istiyorum ki kimse kavga etmesin, tüm evli çiftler mutlu olsun, çok ütopik ama.. şurda boşanıyorum vs yazanlara üzülüyorum, ne hayallerle emeklerle evleniyor seviyor, bağlanıyor insan.. tabi aldatma dayak kandırma durumları varsa bende boşan diyorum ama diğer türlü iletişimsizlik yüzünden olanlar üzüyor, benzer durumlar yaşadığım için belkide
Aynen bende ağzımdan çıkanı kulağım duymazEsimin sarhos olmasina gerek yok.kavgaliyken gayet iskembeden sallar goz dagi vermek icin.sonra o solenenleri hatirlamaz bile
Kavga esnasinda sirf can yakmak icin cigerlerini tuketir benimkide.Aynen bende ağzımdan çıkanı kulağım duymaz
Oh benim gibi dusunen bi arkadasim cikti.kizlar ben sevgilimden bahsetmiyorum 8-9sene ayni yastiga bas koydugum zaman zaman varligina sukrettigim kisiden bahsediyorum.bi siddet bi aldatma olsa tavrim tabiki farkli olur.ne kadar sevsemde.ama suan esimi hala seviyor oldugum icin kimi hatalarini gormezden geliyorum kimibi tolore ediyorum yada ediyorum saniyorum neyse.ama ben kendimi de taniyorum.hayatimda ailem disinda kim olursa olsun hic bir cekilde kendimden odun vermem.demekki bu adama bu kadar taviz veriyorsam seviyorumdur.bunun aciklamasi bu yani.lutfen arkadaslar belki farkli yaklasimlarla yardim etmeyi dusunuyorsunuzdur ama benim tercihim daha yapici olanlari.basiniza boyle bi olay gelmemis ise lutfen yorumlamayin.kimsenin kalbi kirilmasin.benim gibi herseye ragmen esini sevmis sadakat gostermis ve sonunda yuvasini ayakta tutabilmis arkadaslarin hayat tecrubesinden oneriler almak istiyorum.
Arkadasim usenmemis uzun uzadiya yazmissin.tuylerim urperdi.cocuk haric ayni seyleri yasamisiz seninle.bide beni maddi ozgurlugum yok sanirim esimin ustumde bu kadar baski uygulamasi bundan ve kv. Yuzunden.ama yilmadim eskiden yasadigim guzel seyler bana moral veriyor ayakta kalmami sagliyor.cunku dile kolay bi tam uc yil ayni evde yasarken rol yapabilirmi.yapamaz tabiki.o insani geri getirecem gomdugu o derinliklerden cikaricam onu.ben inaniyorum zafer benim olacak.bu arada cok sevindim sizin adinizada.Rabbim kimsenin agiz tadini bozmasin.aminSana en güzel örnek benimdir sanırım :)
Aç aç o kulaklarını canım arkadaşım iyi dinle..Dinle ki yargılamadan insan gbi herkesin başına gelmeden anlayamayacağı şeyi ben sana anlatayım yardımcı olayım yaralarına bi nebze...Ben boşarım ben dayanamam ne demek soğumak diyen söylenen çok olur...Boşanan boşanır...Dayanamaz.Tercihtir.Ben bunu tercih etmedim.Eşimde etmiyor.Savaşıyoruz.
İlişki 5 yıllık.Evlilik 3,5 yıl..Bunun 2 yılı güzel 1,5 yıl sancılı.Sevgili dönemi 5 yıl ayaklarım yere basmadı.Ben eminim benim yerimde kimse dayanamazdı.Öyle güzel anılarım mutluluklarım var ki onda sanki hiç mutlu olamamışım ki...O yüzden acı çektirdiğine bir türlü inanamıyorum bana.Ama kızan kızar bana ama erkeklerin DNA sına uygun olmayabilir evililik.Sadece uymaya çalışırlar.Neyse sıkıntısı sıkıntım oldu.Varsa benim de yüküm ona olmuştur.Ama hiç yüküm olmadı ya neyse.Vardır hatamız insanoğluyuz.Çalışan bir bayanım işim sağlam.İlişkimiz beş parasız ve işsizken başladı evlilik iş araba herşeyi kendimiz tırnaklarımızla yaptık ben hayatımda bir şeyde hazıra konduğumu hatırlamam.Evet kendini yetiştirmiş iyi bir aileden geliyorum bende eşimde memurlardı.Kendilerine yetti.Belki de zor kazandığım şeylerden vazgeçememe huyumdan dolayı da eşimi her seferinde bağışlarım. İşimde yaşatılanları da bağışlarım.Neden? Çünkü bağışlama duygumu,önüme bakma,yol alma duygumu yenmezsem kin ve nefret beni uçuruma sürükler.Çok yaşadım o insana dönüşen BEN'i sevmedim.Öyle biri olamam da.Pozitifimdir.1 yıldır soğuk eşim ha arasıra kanı kaynar nadirdir.Senden tek farkım çocuk yok.Yani boşanmam belki daha da kolaydır.Ama eşim asla boşanmak istemiyor.Onunda sebepleri var.Yaptığı soğukluk çocuk istememden dolayı.Hak veriyor ama ben şu an istemiyorum diyor ve ısrarlarım onu soğutmuş.Kendince sebepleri var.Çok tartıştık.Yoruldum tartışmak da beni olgunlaştırdı.Bir insanı değiştirmenin ne kadar saçma olduğunu anladım.Ama bir yıldır ilgimi alakamı evimi eşimi asla pes etmeden ihmal etmedim.Çok yıldım yoruldum hala da öyle.Ama gerekirse rol yaptım onu kazanmak için.Şu anda harika evlilik olmasa da zaman zaman çok yol katettiğimi ve en azından eskiden kabul etmeyen haksızlığını şimdi kabul ediyor ve yılmama alkış tutuyor.Ne ders çıkarırsın bende bilemem ama ben olumlu düşünürüm olumlu yaklaşırım.İnsanın merhemi zaman ve sabır.Bol dua benim kazancımdır.
Umarım en azından bu soğukluk geçer ve eşin tekrar sana saygı duyar.Çünkü soğukluğun da temel sebebi saygı.Sevgi ikinci planda.Beni sorarsan ben hep savaşıyorum alın yazım sanırım.............:)
Allah razi olsun benim icin bu kadar elini yormussun.sagol.insallah bende senin gibi muradima ererim.Arkadasim usenmemis uzun uzadiya yazmissin.tuylerim urperdi.cocuk haric ayni seyleri yasamisiz seninle.bide beni maddi ozgurlugum yok sanirim esimin ustumde bu kadar baski uygulamasi bundan ve kv. Yuzunden.ama yilmadim eskiden yasadigim guzel seyler bana moral veriyor ayakta kalmami sagliyor.cunku dile kolay bi tam uc yil ayni evde yasarken rol yapabilirmi.yapamaz tabiki.o insani geri getirecem gomdugu o derinliklerden cikaricam onu.ben inaniyorum zafer benim olacak.bu arada cok sevindim sizin adinizada.Rabbim kimsenin agiz tadini bozmasin.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?