Bu evlilik bu defa bitti...

Açıkçası baban aramis o da gelmis.
Pişman olup babana telefon açıp ben kızınızı hala seviyorum bla bla dememiş
Zaten baba demesi gayet normal çünkü karşısında hala eşinin babası duruyor.
Ailenizle arasında bir husumet yoktu zaten baba dememesi için de bir sebeb değil, babaniz eğer bu duruma duygulanmissa çok yersiz.
Bilmiyorum bu durumu sizin ailenizin ricası üzerine adam eve gelmiş ve karşılıklı şartlar siralanarak hala çocuk mevzusunda kendi aranızda karara varamadiginiz mevzuyu babanizin bu böyle olacak tavriyla sonuca kavuşmuş olarak görüyorum
Neyse umarım yanilirim.

Açıkçası baban aramis o da gelmis.
Pişman olup babana telefon açıp ben kızınızı hala seviyorum bla bla dememiş
Zaten baba demesi gayet normal çünkü karşısında hala eşinin babası duruyor.
Ailenizle arasında bir husumet yoktu zaten baba dememesi için de bir sebeb değil, babaniz eğer bu duruma duygulanmissa çok yersiz.
Bilmiyorum bu durumu sizin ailenizin ricası üzerine adam eve gelmiş ve karşılıklı şartlar siralanarak hala çocuk mevzusunda kendi aranızda karara varamadiginiz mevzuyu babanizin bu böyle olacak tavriyla sonuca kavuşmuş olarak görüyorum
Neyse umarım yanilirim.
Dediğiniz gibi babam aradı ve geldi..
Babama çok kızdım, o kadar canım sıkıldı ki.. yarın öbür gün kendisi bana “ baban beni çağırdı,ben o yüzden geldim,yoksa boşanacaktık zaten” diyebilecek biri...
O yüzden “gelin Bzim evde konuşalım, dedemler üzülmesin” diyerek yukarı çıkardım..
Ve talan ettiğimiz evi görmesini sağladım...
Blöf yapmadığımızı , ciddiyetimizi, babamın bizi aramasından hiçbir haberimiz olmadığını görsün diye yukarı çıkardım ailemi de onu da...

Ha bu arada bunu yazdım diye bosanma taraftariniz değilim.
Sadece çok saçma bir şekilde gelişme yaşanmış anlatabiliyorumdur umarım.
Amacım sizi kırmak değil. Kırılmayin da zaten.
Eşin sana bunu ciddi bir ayrılık aşamasına gelirseniz evet diyecektir.
Yani siz onu istediğiniz kadar yukarı çıkardım ki ciddiyetini anlasin deyin o anlaması gerektiği gibi anlamıştır zaten.

Ha bu arada bunu yazdım diye bosanma taraftariniz değilim.
Sadece çok saçma bir şekilde gelişme yaşanmış anlatabiliyorumdur umarım.
Amacım sizi kırmak değil. Kırılmayin da zaten.
Eşin sana bunu ciddi bir ayrılık aşamasına gelirseniz evet diyecektir.
Yani siz onu istediğiniz kadar yukarı çıkardım ki ciddiyetini anlasin deyin o anlaması gerektiği gibi anlamıştır zaten.
Haklısınız.. benim ailem bir şeyler iyi olsun diye yaptı bunu..
Ben de son bir defa daha diyerek girdim bu yola...
Allah hakkımda hayırlısı hangisi ise onu versin ..

Bilemiyorum açıkçası... ilk yapacağınız psikolojik destek aldırmak olsun. Tutarsızlık kumkuması olan bir birliktelik çünkü. Belki rayına böyle oturur
O konuda sıkıntı yok eminim öyledir .
Çünkü bir defa yine 1 aylık bir ayrılık yaşadık, kurutmalıkta iç çamaşırları vardı hepsini toplayıp dolabına koymuştu o zaman da mesela..
Ailemle gelirsem görürler diye. Onu da o yüzden almıştır yani..

O konuda sıkıntı yok eminim öyledir .
Çünkü bir defa yine 1 aylık bir ayrılık yaşadık, kurutmalıkta iç çamaşırları vardı hepsini toplayıp dolabına koymuştu o zaman da mesela..
Ailemle gelirsem görürler diye. Onu da o yüzden almıştır yani..
Ben konunu okuyup yorum yapmamıştım cok sevindim canım barismaniza hakkınızda hayirlisi olsun

Size tekrar barısacagınizı yazmistim tabi müneccim b... yemedik tecrube ettik:),peki sart olarak evlilik terapistini önerdiniz mi?Bu arada üzüldüğümü söyleyemeyecegim bir yuvanın kurtulmasına bilakis sevindim!Her sey gönlünüzce olur umarim!

Son düzenleme:
Back
X