Bu evlilik hata mi..

Borç parayla bilmediği işe niye kalkışıyor ki. Bu işler risklidir para kazanabileceği gibi zararlı da çıkabilir. Toprak alıp seneler sonra satsa neyse. Ama ev yaptırmak kolay iş mi. Ustalar bilmem neler bi ton ıvır zıvır.. İşi de iyiymiş. Yani bazı insanları anlamıyorum. Ne gerek var böyle işlere paran yok pulun yok. Kendi yağında kavrul dimi, yok para hırsı işte..

haklısınız garanti olarak para tutmakta. zaten altın sizin istediğinizi yapmaktada özgürsünüz. ben olsam eşime inanırsam evimi satar eline veririm ama bilmediği bir işe borç harç giriyorsa bende olsam altınlarımı saklar batarsa bir şey olursa diye saklarım. insan bilmediği işe niye girerki? ev yapmak kolay iş mi? kaç kişi onu kandırabilir...

Babanda ve kp daire alın diye verecek para varsa daire alın kiraya verin zaten asgari ücretten fazla getirisi olur

Eşin de ne iş yapıyorsa devam etsin
Sorun zaten esimin isini istememesinde sevmiomus mutlu değilmiş, ona geç uyanacagi rahat iş lazım. Yoksa ben de öyle diom ama o çok kar getirmiyomus.

benim babamda öyleydi hem ticaret bilmem ne hiç bir işe tutunup çalışmadı sürekli battı durdu. siz köşede tutun paralarınızı inşallah olur işiniz ama olmazsa düzenli bir işe illaki devam edecek. Ama onu desteklediğinizi gösterin.erkekler egolarının okşanmasını çok seviyolar bir baltaya sap olamasalarda. Huzurunuz için bir süre bunu yapmaya çalışın. denemeye değer.

senden izin aldı mı peki ev yapmak için.yoksa direk ben yapıyorum mu dedi.dediyse hoş değil

ablası hiç de vermek zorunda değil, verdiyse iyiliğinden vermiş, tam tersi hayat arkadaşınısınız sizin vermeniz lazım.

bileziklerinizi verip vermemeniz sizin keyfinize kalmış bir şey ama ablası da vermek zorunda değil.burda yanlışsınız.kardeş olup olmadığı,parayla mı ölçülüyor?

Hayat arkadaşı olarak sizin vermeniz lazım diyen arkadaşlar
Bu karar iki hayat arkadaşı olarak ortak alınmamış ki

Adam kararı almış, o kadar! Karısı onaylamıyor bilmem farkında mısınız bu kararı?
Neden? Haklı sebepleri var, adamın bu işte tecrübesi yok. Parayı batırma riski yüksek. Sabah erken kalkmayı sevmiyor.

Yani az çalışıp çok kazanayım uyanıklarından biri.

Kadın da enayi mi? Hem ortak karar alınmıyor, hem de "siz hayat arkadaşınız, ona destek olmanız lazım, bıdı bıdı"
Yok artık...

Toplu cevap vermeye çalışıyorum, esimin kendi işi konusunda hele de yapmak istediği işle ilgili tecrübesi yok bu beni korkutuyor haklı olarak..
Ablası veriyor sen niye vermiyosun diyenler için, ablasi eşine soracaktı. Ablasına ait olan daireyi kpederim almış daha sonra bize bir daire alınca bu da ablanin demiş. Bu beni ilgilendirmiyor tabi.eşim bu daireyi alacakta satacakta ve satsa bile bu dairenin kira geliri var her ay onu da ablasına verecek. Yanı aslında ablası al kardeşim kirada verme demiyor hanı sizin çok büyük bir yardimmis gibi gördüğünüz..
Keşke benim işim de belli bir miktar para vermekle destek olmak olsaydı..ama hayat arkadaşı olarak stresini, sinirini, ihmal edilmeyi ben çekeceğim..batarsa onu düşünemiyorum bile yine ben o zaman birçok şeye katlanacagim.. Ya tutar da çok kazanırsa o zaman en çok sen yiceksin demeyin para göz bir insan değilim..parayı baba evinde gordum çok şükür..benim su an tek isteğim var 3+1 daire normal standartlarda bunuda kendi maasimla bile becerebilirim. Ne villa da ne mercedeste ne lüks mekanlarda gözüm var..tutarsa bile yine herkes karşılığını alacaktır ben hariç çünkü gözüm kapalı destek olamiyorum. Ama tutmazsa bi tek ben karşılığını alicam çok iyi biliyorum..
Benim bu konuda en büyük hatam sokakta yaşanan o seviyesiz lafı kpedere iletmem oldu, ve niye ben hemen içeri girmeyi p sokakta arkadaşlarla konustuysam.çok fazla samimiyet iyi değil bunu anladım ve su ana kadar yaptığım en büyük hata insanlarla mesafe koyamamam oldu.

İyi de asude aslinda kiz diuor ki esim mantiksiz buyuk ise giriyor ve Tam guvenemiyor bu konuda belliki tut ki aksilik oldu kaldilar ortada yakn da olsa borclu da olmus oldular o durumda o bilrzikler hic deilse karnini doyurur onlarin oyle dusunmus belli ki gelecrgi de dusunmus kotu bi durumda lazim olur diye o kismi mantikli degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…