- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi derinnefes
-
haklısınız garanti olarak para tutmakta. zaten altın sizin istediğinizi yapmaktada özgürsünüz. ben olsam eşime inanırsam evimi satar eline veririm ama bilmediği bir işe borç harç giriyorsa bende olsam altınlarımı saklar batarsa bir şey olursa diye saklarım. insan bilmediği işe niye girerki? ev yapmak kolay iş mi? kaç kişi onu kandırabilir...İş altınların hepsini vermekle bitse veririm ama eşim zaten ben kalan altınları da versem bu kişilerden yine para alicak.o yüzden bari zor zamanlarim için olurya çocuğum olmaz hastalık olur vs.
Esimin bu işle alakası yok.
Sorun zaten esimin isini istememesinde sevmiomus mutlu değilmiş, ona geç uyanacagi rahat iş lazım. Yoksa ben de öyle diom ama o çok kar getirmiyomus.Babanda ve kp daire alın diye verecek para varsa daire alın kiraya verin zaten asgari ücretten fazla getirisi olur
Eşin de ne iş yapıyorsa devam etsin
Ordan burdan topladığı parayla mı yapacak o işi? Bir yerden paranın akması gerekli böyle az miktarda bu işe girişilmez. Yakın bir arkadaşım var geliri çok iyi olan dükkanın geliri ile destekliyor inşaat işlerini. Tek başına bilmediği bir sektörde batması olası. Mantıklı görünmüyor bu iş ben olsam desteklemezdim çünkü herkese borçlanacak işler istediği gibi gitmezse. Paran olur üzerine kredi çekersin, bu iştende anlıyorsundur, başka bir yerden güzel gelirin vardır anlarım. Ama bu hayalperestlik gibi geldi.[/QUOTE
Ben de tam bu kafadayim işte ama anlatamıyorum.
Dimi bence de..benim babam da böyleydi ama o bari en fazla ipotek ettirirdi.)))Yatırım diye altındaki evi satar mı insan?..
Kaşınıyor o bence. Sakın izin vermeyin. Korktum yahu :)
Bende böyle dusunerek vermedim, evet kpedere dememeliydim ama biz esimle 2.5 ay ayrı kaldık o zaman kpederim demişti sana kahır ederse arada bana şöyle, çünkü eşim babasından çekiniyor..ama ben de ona yapma milletin arasında desem de beni dinlemicekti aynı huyuna devam edecekti.bilmiyorum kötü olduk yine.ama ben de Yoruldum artık esimin hep yüksekten uçmak istemesinden, benim maddiyata gözüm yok güya onun da yok ama var içinde demekki.güzel de işi var ama sevmio kim sevioki işini..
senden izin aldı mı peki ev yapmak için.yoksa direk ben yapıyorum mu dedi.dediyse hoş değilBeni bilenler bilir önceki konularından.direk mevzuya gecicem. Eşim toprak alip ev yaptirip satmak istiyor. Ama elimizde sermaye yok kpederden alicak, babamdan alicak, ablasindan alicak, ben de bilezikler hariç 15binlik altınları verilen dedim. Ama o hepsini vermiyorum diye bana sürekli laf soktu durdu sesimi çıkarması, ablam bile verio dedi verecek tabi kardeşim demekle olmyo bu isler dedim.neyse kpedere gittik bu toprak konusunda anlasmak icin.mahallede arkadaşları gorduk sohbete başladık konu bizim eski arabadan açıldı aynasini kopardılar trafikte adama Güvendik tel numarasını aldık ama adam fos çıktı bu arkadaşiyla gitmişlerdi adama. Sonra esimde ne bilim allah kitap diodu ya dedi ben de her allah kitap diyene guvenionmu dedim bana kari lazım değil sus azcik diye bağırdı ben de şakaya vurdum orada ne bagirion mahallede dedim üzerine doğru gelerek yurudum arkadaslarda burada baykuşlar çok bagirmayin dedi. Ben de sustum.ama alındım. Daha sonra babasının yanına gitti konuşmak için ben de kpeder alınmasın diye gittim yine yoksa esimle girmedim içeri. Daha sonra kpder sen ne Dion dedi ben de walla baba ben karismiyom naparsa yapsın dedim bana az önce sokakta bağırdı bile böle dedim eşim de yalan atiyo bu baba dedi sakalasiyorduk. Ne yalan atcam dedim napim milletin arasında tripmi atım dedim.kpeder milleti guldurmeyin oğlum dedi doğru eve gelin dedi.vs. sonra eşim yine bana bağırdı sen sus artık, bana destek olma artık ben seni tanıdım artık bilmem ne. Kimse kimseye karismasin bunun gibi bir suru şey..
Eşim birşey yapmak istediğinde hep böyle stresli oluyor hep benim üstüme geliyo yapma etme dememe rağmen hala sanki benden biliyo yapacağı işten de soguyo..yemin ederim kaderime isyan ediom da artık.
Ablasınin verecek tabi kardesim demekle olmuyor diye dusunuyorsunuz sizde hayat arkadasinizdan esirgiyorsunuz....esim demeklede olmuyor bu isler iyi gunde kotu gunde degilmi evlilik...
Beni bilenler bilir önceki konularından.direk mevzuya gecicem. Eşim toprak alip ev yaptirip satmak istiyor. Ama elimizde sermaye yok kpederden alicak, babamdan alicak, ablasindan alicak, ben de bilezikler hariç 15binlik altınları verilen dedim. Ama o hepsini vermiyorum diye bana sürekli laf soktu durdu sesimi çıkarması, ablam bile verio dedi verecek tabi kardeşim demekle olmyo bu isler dedim.neyse kpedere gittik bu toprak konusunda anlasmak icin.mahallede arkadaşları gorduk sohbete başladık konu bizim eski arabadan açıldı aynasini kopardılar trafikte adama Güvendik tel numarasını aldık ama adam fos çıktı bu arkadaşiyla gitmişlerdi adama. Sonra esimde ne bilim allah kitap diodu ya dedi ben de her allah kitap diyene guvenionmu dedim bana kari lazım değil sus azcik diye bağırdı ben de şakaya vurdum orada ne bagirion mahallede dedim üzerine doğru gelerek yurudum arkadaslarda burada baykuşlar çok bagirmayin dedi. Ben de sustum.ama alındım. Daha sonra babasının yanına gitti konuşmak için ben de kpeder alınmasın diye gittim yine yoksa esimle girmedim içeri. Daha sonra kpder sen ne Dion dedi ben de walla baba ben karismiyom naparsa yapsın dedim bana az önce sokakta bağırdı bile böle dedim eşim de yalan atiyo bu baba dedi sakalasiyorduk. Ne yalan atcam dedim napim milletin arasında tripmi atım dedim.kpeder milleti guldurmeyin oğlum dedi doğru eve gelin dedi.vs. sonra eşim yine bana bağırdı sen sus artık, bana destek olma artık ben seni tanıdım artık bilmem ne. Kimse kimseye karismasin bunun gibi bir suru şey..
Eşim birşey yapmak istediğinde hep böyle stresli oluyor hep benim üstüme geliyo yapma etme dememe rağmen hala sanki benden biliyo yapacağı işten de soguyo..yemin ederim kaderime isyan ediom da artık.
Sen kocana vermiyosun da ablasi mi verecek? Ev sizin yatirim sizin millete ne? Ki kendi paran degil ortaktir dugun takisi. Ayrica sokakta kavga etmeniz de cocuk gibi kosup babasina sikayet etmen de cok garip. Bu evlilikteki sorunlu taraf sensin uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?