Konuştuğum bir uzman kadınların ve erkeklerin vücudunda biriken negatif enerjiyi vücudundan regl ve orgazm’la attığını söylemişti
Erkeklerin regl olma gibi bir durumları olmadığına göre tek çare cinsellik
Erkeklerin bu konudaki sıkıntısını anlamak için menapoza girmiş bir kadının şikayetlerini dinleyin
Çocuklar konusunda sizinle neredeyse aynı şeyleri hissetmişiz.Ben büyük oğlumu 2.ye hamile kaldığım için 1 yaşında sütten kestim ve o dönem kelimenin tam anlamıyla kahroldum tüm hamileliğim ağlamakla geçirdim
Ona bebekliğini yaşatamadım düşüncesiyle çok fazla üstüne düşündüm ve bu arada eşimi ve daha kötüsü yeri geldi küçüğümü ihmal ettim
Sonuç artık 7 yaşında olmasına rağmen hala benimle uyumak isteye ,yemeğini benim elimden yemek isteyen,vs...bir oğlum var,küçüğümde tam tersine bu arada
Kızınızla ilgili endişeleriniz şimdi farkında değilsiniz ama inanın ona zarar verecek ona haksızlık ettiğinizi düşünmekten vazgeçin ve bir gün büyüyüp yuvadan uçacaklarını düşünerek an’ı yaşayın
Eşinize gelince,benim eşim birgün dayanamayıp kendimi kullanılmış bir damızlık olarak hissediyorum demişti.ilk söylediğinde umursamadım ama yıllar içinde bu umursamazlığımın faturası çok ağır oldu
Yolun başındadınız eğer gerçekten evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız mutlaka yardım alın
Kendinizi ve eşinizi bir yana bırakın bunu çocuklarınız için yapın en azından, zira yıkılan yuvaların enkazında en çok çocuklar zarar görüyor
Allah cc yar ve yardımcınız olsun