Merhaba arkadaşlar, ben bu formun yaklaşık 6-7 yıllık üyesiyim. Bu hesabı sadece bu konu için açtım. Artık o kadar bunaldım ki yardımınıza ihtiyacım var. Ben 25 yasında 2 yıllık evli bir bayanım eşim 27 yaşında. Çocuğumuz yok.
2 yıldır bizim tek problemimiz eşimin annesine bağlılığı.Ben bencil ve cahil bir insan değilim. Ailesi tabiki hayatımızda olucak fakat benden , evinden yuvasından feragat edipte annesinin mutluluğu için çabalaması beni çok yıpratıyor artık. Kayınvalidem eşimi sürekli yanında istiyor. Bana laf sokuyor. Ve kalabalık ortamlarda rencide edici kelimeler kullanıyor, eşim bir kaç kere buna şahit oldu ve bana destek olmadı arkamda durmadı. annesinin beni rencide etmesine göz yumdu. En son olay cumartesi patlattı beni. Cumartesi günü kayınvalidemgile gittik pazar ne yapacaksınız gelinde şunu yapalım dedi. Bende pazar günü gelemiceğimizi evde temizlik yapmam gerektiğini dinlenmem gerektiğini söyledim. Eşimde yanımdaydı ve kayınvalidem bunu dememe bozuldu. Aradan bir kaç dakika geçti bu sefer emri vaki yaptı oğluna dönerek " Ben yarın merkeze gelicem bi işim var sende gel dedi" Yahu arkadaş acık acık söylüyorum. Evde dinleniceğimizi başbaşa kalmak istediğimizi bu neyin kafasıdır. Eşim bu konu dışında çok iyi bir insandır fakat konu annesi olunca bana şiddet bile uygulayabiliyor. Ben aileni karşına al demem, kalplerini kır demem tek istediğim banada koca gibi davranması sahiplenmesi

Oturup konuşmaz dertleşmez her konuda uzatma kapat konuyu der. Bende dayanamadım ve aileme haber verdim dün geldiler eşiminde ablası ve eniştesi geldi. Anlattık derdimizi. Babam ikimizede kızdı filan öğüt verdi. Ve ailesinin maddi manevi hiçbir katkısı yok , çok şükür ihtiyacımızda yok ama ben fedakarlık yaptıkça karşılığını alamıyorum ve bu evlilik beni çok yıprattı. Ve beni en çok üzen gerekirse boşanırım demesi oldu.
Şimdi bana akıl verin ne yaparımda ben bu evliliği kurtarırım. Nasıl yaparımda kocam evli olduğunu ayrı yuvası olduğunu anlar. Hassas bir dönemden geçiyoruz nasıl atlatırız