Bu evlilik nasıl kurtarılır?

Gerekirse boşanırım cümlesinden sonra biz ne desek boş.
Annesi için sizi hayatından çıkarmayı göze alıyorsa siz onun dayattığı hayatı kabul edeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.

Galiba B şıkkı gerçekleşti bile

Asıl size şiddet bile uygulayabilen bir insana sizin gerekirse boşanırım demeniz gerekir.

ıyyyy benim eşimi anlattın resmen.. evlendigimizden beri anamda anam derdi. anasıda oglum oglum derdi. anasız ortamda adam melek analı ortamda canavar olurdu. uzun yıllar ugraştım. dinlemedi, kabul etmedi ,defalarca boşanmaya kalktık,bagırdı, cagırdı, insanlar araya girdi söyledi yok yok yok anammmm diyordu herif.
bende yalancı anasını isteyemeyen klasik kötü gelin.
senden bizim tek farkımız aynı evde kalıyoruz.
ne zaman ben 2-3 kez onlardan daha cok delirdim ikisini birden ciddi ciddi evden kovdum( cıglıklı, bagırarak, etrafı kırıp dökerek fırlatarak) ve bir tanesinde kv benden şikayetci olmuş ama mahkeme cıktık b. hakim beni sucsuz buldu :)
cok ugraşırsın. ama becerirsin. boşanmayı hepsi cort diye söyler boşver aldırma ona.
anası ile senin sıfatlarınızı ayırt etmesi gerekiyor. anası anası - ben karınım.
bir karar verilecek ise anormal olmadıkca kimse hayır demez. biz bir aileyiz. annen ne kadar önemlisi ise bende önemli olmalıyım. ve ikiizin arasında dengeyi oluşturacak olan sensin.
seninle başbaşa kalmak istedigim birgun de annen burada yanızmıda olmasın. sonra ki gun 2 gun onunla gezebilirsin ama ben ister gelirim ister gelmem. benim de bir hayatım ve nefes alma alanım olmalı. seninde. anneninde gibi cümleler ile gir.. baktın bekle olmadı ikisine de dall.

Çalışıyorsunuz, çocuğunuz da yok, şiddet görüyorsunuz, çok mu aşıksınız da bu evliliği sürdürmek istiyorsunuz?

İnanmak istiyorum. Asgari ücretle çalışıyorum. Üzülürler tabiki
Ya o zaman kendin kaşınıyorsun arkadaşım.
Ailen arkanda olacak belli.
Ama sen inatla boşanmıyorsun.
Ha sen seviyorum dersin şimdi de.
Şu döven adamların nesini seviyorsunuz bir anlasam.

Ama ne uğruna? Değer mi gerçekten? Sinir krizleri geçirmeye, birilerini evden kovmaya kadar gelecek ortalığı yıkacak kadar zıvanadan çıkmaya, mahkemelere düşmeye... Değer mi?
Hasta olmaya,aileni hasta etmeye,geleceğe dair kalıcı hasarlar bırakmaya,korkak,ürkek olmaya,güvensiz,özgüvensiz yaşamaya........

Annesi yuzunden sana siddet uygulayan adamin neresi iyi ? Bir kadina bir insana siddet uygulayan adamin icindeki herhangi bir iyilik barindiramaz, olsa bile bu siddet egilimi tum diger iyi taraflarini siler atar. Ne demek ya dovmek siddet uygulamak , gerekirse bosanirsa bosansin madem oyle buyuk buyuk laflar ediyor.
Biliyor bosanamayacagini seni dayakla tehditle bosanip ortada birakmakla tehdit ediyor ve sen bu adamda hala iyi bir taraflar mi buluyorsun. Allahin psikopat manyagi, boyleleri ana kuzusu degil boylelerine manyak denir, analari beynini yikamis anasindan kopamamis , suc sadece sende degilki eve gelmis babana herseyi anlatmissin adam sen kizima nasil vurursun diyecegine ikinize ilkokul cocugu gibi kizip gitmis. Ailen birguzel hizaya getirse kocani sapasaglam arkanda dursa bu kocan bu sekilde kudurmaz da iste onu yapabilecek yurekli baba lazim. Seninki dayakda yesen yeterki bosanma dul kalmada kocan sana ne yaparsa yapsin sen sesini cikarma derdini onlara duyurma baska birsey istemiyorlar.
Senin boyle davranan ailen oldugu surece biraz zor bu dertlerden kurtulman, bir dusmanin yokki hepsi sana dusman resmen kendi babanda dahil.

gerekirse boşanırım diyen bir adama o zaman kapı orda git ananla yaşa derim. beni annesi yüzünden bu kadar kırıp recide edip bir de şiddete bile vardıracak işi ve gerekirse boşanırım diyecek, daha ben bu adama eşim diyebilir miyim? demek ki bu adamın önceliği sen değilsin. 2 yılda bu değişmediyse 12 yılda da değişmez. adamın karakter özelliği bu. başkasıyla evlense onunla da aynı olacak emin ol, 3 kişilik bir evlilik olacak bu: o, karısı ve annesi. bak çocuğun da yokmuş. şükür ki. bu adamıı düzelticem diye uğraşırken olan sana olur.düzelmez de. yerinde olsaydım ekonomik özgürlüğüm de varsa çok düşünmez yollarımı ayırırdım.

şiddet uyguluyor ile aslında iyi biri tezat oluşturmuş.Şiddet eğilimli birisi nasıl iyi olabilir? Gerekirse boşanırım diyebiliyorsa, gerekirse boşanın...

Bu evliligin kurtarilacak tarafi kalmamis ki,adam gerekirse bosanirim demis zaten sen ne kadar cabalarsan cabala kocanin fikri belli

kesinlikle aynı fikirdeyim

Lütfen şu anakuzusu adamlar evlenmesinler

Al bavulunu sessiz sedasız terk et evi kafa dinlemeye git oğluda anasına kalsın. Sen onun oğlunun cinsel ihtiyaçlarını gidermesi için mi gelin alındın ya da anasının sorumluluğunu üstüne attığı bir bakıcı olarak mı? Hazır bişeyler patlak vermiş yokluğunla imtihan et ayaklarına kapanıncaya kadar da gelme evine. Böyle analar utanmasa aynı yatağa girecek oğullarıyla

Böyle manyaklar evlenmeden önce analarını gözleri görmeyen analarının lafını dinlemeyen tınlamayan başlarına buyruk dolaşan tipler oluyor genelde, ama evlenince böyle bi hal alıyorlar bekarkenki davranışları bu sefer eşlerine gösteriyorlar, yani analarına eş gibi eşlerine ana gibi davranıyorlar aslında böylede şuursuzlar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…