Bu evlilikten SIKILDIM...

basardim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
353
0
0
Diğer
amaaan arkadaslar bunaldim bu gurbet ellerde ...biktim valla biktim almanlarla yasamaktan biktimo kadar bunaldimki esimdende sogudum hayattanda herseyden...

kiz niydiyim dun sikayete geldiler asagidan SIKIR SIKIR BIZI YIYOR evden atacaklarmis niydiyim ben niydiyim bostan korulugu gibi bugun erkenden geldi bizi denetliyor zoruma gitti...cocuklar hic cit cikartmasinmi ...psikolojim bozuldu biktimmm....

başka bir apartmana taşınsanız türk mahalelerinde vs. ya da almancanız güzelse orda arkadaşlıklar kurun sosyalliği siz yaratırsınız köhne bir yer değil sonuçta ora yabancı yer olsada tecrübe kazanmış olursunuz pozitif yönden bakın bu duruma çocukalr konusuda evet orada kimsenin ki yapmadığı gibi başkarını da yapmasını istemezler :) en ufak şeyde rahatsız olurlar ama bunlar aşılabilecek sorunlar içinizi ferah tutun :) eşinizden soğumanız yerine ona böylebir durumda daha sıkı sarılın

katılıyorum size....

canim hayirdir,problem tam olarak ne onuda anlayamadim...
sen ayrintili bir sekilde anlatsanda sana yardimci olabilsek..

bende gurbet ellerde yasiyorum.
ama bende oyle birsey olmuyor
bu birazda senin elinde...

Son düzenleme:
sizi çok iyi anlıyorum çünkü gurbetlik zor bir iş ne olursa olsun oraya tam olarak adapte olamıyor insan,iki arada kalmak zor...eşinize soğukluğunuz türkiyeye de özleminizden de kaynaklanıyordur çünkü insan gurbete giderken ilk etapta her şey güzel görünüyo ama sonrasında oralarda bir dala tutunmakta zor ve pskolojık sorunlar baş göstermeye başlıyor boşluğa düşüyor insan..allaha sığının ve dua edin derim.

kim sizi bostan korulugu gibi denetliyor anlamadim ?
Biraz karisik anlatmissiniz durumu ..
ama anladigim kadariyla ev sahibinizden memnun degilsiniz , cocuklariniz ses cikartiyor diye rahatsiz oluyorlar ve evden cikartmak istiyorlar sizi ..
O yana hic korkunuz olmasin Cocuklara özveride bulunmalari gerek .. cocuklara sInIr yoktur !
sonucta adi üstünde cocuk ..
Sizi böyle bir nedenden dolayi evden cikartamazlar .. egerki rahatsiz oluyorsaniz
bunu gereken yerlere bildirin ve sikayetci olun .. Haklarinizi koruyun ..

Oturdugunuz yerde hicmi türk yok ?
bunu cok merak ettim .. kendi insanindan birileri oldugu zaman cok
gurbetlik cekmessiniz aslinda ..

yok yaa bir tane turk hanim var oda kuafor onunla bir konusayimmi bu durumu o bilir yok kundigung yapacagiz dedi esimi bu konuda asla hakli gormuyorum bana ne diyor biliyormusunuz burada dayak ye ses cikartma diyor para alin karsilik verme delimidir nedir ben tam aksi hakkini savunan bir insanim onu bu pis huyundan biktim ne zaman adam olurki 11 yil oldu önceden daha beterdi almancam yoktu buda böyle yapardi aglardim simdi cevaplarini veriyorum ama esim ses cikatmiyor bize olsa ag... e...yaa özurdilerim sinirim bozuluyor bu adama yaaa.....iki oglan cocugu birde bu dan...k offfffff tek kaldim....

canim hayirdir,problem tam olarak ne onuda anlayamadim...
sen ayrintili bir sekilde anlatsanda sana yardimci olabilsek..

bende gurbet ellerde yasiyorum.
ama bende oyle birsey olmuyor
bu birazda senin elinde...
ne alakasi var hanimfendi sizin cocugunuz kucuktur benimkiler kucukken olmuyordu biraz kossalar problem yok atacaklarmis bizi esimle konusulmuyor bile fikrimi dahi söylesem ofluyorya deliriyorum insan olda dinle degilmi....

en kotusude esimin beni hiccccccc anlamamasidemiyorki sende haklisin canim idare etbiktim biktim vallahi biktim artik....iki erkek cocugu yapma dedikce daha cok yapiyor simdi biraz sessizler adam yanlarinda konustuya:26::26::26:

ablacigim nasil pozitif yanindan bakiyim yardimci olunda bende o yoldan gidiyim:26:ay canim özurdilerim yaa sen benden kucukmussun olsun akil yasta degil basta demisler...

Son düzenleme:
Merhaba konu sahibesi, bende ailemle yurtdisinda yasiyorum, bizimde basimizdan boyle olaylar gecmistir. Genelde bu insanlar (almanlar,ingilizler vs,) daha cok sogukkanli ve kurulci olduklarindan gurultuye patirtiya gelemiyorlar. Bazi durumlarda hakli olabilirler, ama zirt pirt ta sikayete gelinmezki.

Biz evimize yeni tasindiigmizda gelenimiz gidenimiz cok oluyordu haliyle cumbur cemaat gelenler insanlarda vardi( bu ne kadar dogru bilmiyorum,bende sevmiyorum). yan komsumuz birkac kez sikayete gelmisti sesinizden tv nin sesini duyamiyorum diye. Herneyse bir iki kere babam idare etti ama annemin cinleri tepesine cikmisti haftanin tek gunu misafirimdemi gelemiyecek diye,komsu kadin yine sikayet etmeye geldiginde annem elinde terlik kadina bir cikisti, o gun bugundur kadin sikayete gelmedi birdaha:). Selam sabahida kestik, dusmanca bakislari vardi ama salla kim takar, simdide tasinip gittiler.

Ona bakarsan biz 1 katta oturyoruz, 6 veya 7 kattan gelen muzik sesiyle bizim evimiz gumbur gumbur titriyor, giidp 1 gun olsun sikayet etmedik. hani sikayet edebiliriz ama elimize pek birsey gecmez
bugun bizim gurultumuz yarin onlarin gurultusus kardes kardes gecinip gidelim iste....

tabi bu arada komsulukta haddiimmizii bilelim

yok arkadasim bende en son annen gibi o terlikle kovalamis bende bagirdim burasi benim evim yeter hier meine wohnung ich habe bezahlen viele geldi warum jeden tag commst und schreien dedim saydim lafini ogun bugundur gelmiyor megersem baska isler ceviriyormus pis..k...neyse bu hergun ev burosunu ariyormus sati saatine burodaki adamda bikmis anaaam delimidir nedirgittik konustuk adam diyorki kadindada biraz var galiba siz kotu bir aile degilsiniz dedi aranizda halledin dedi kadin kocamis bildigin mor..k...coluk cocuk yok ses dinliyor zaarrrrneyse aramizda halledek diye gittik ben gizel ve sakin alttan alarak ikna etmeye calisiyorum...pis..k yine bagiriyor ev burosu degil polise giedecekmis zir..d...li...esim bana kizdi alttan al sus diye ben costum bu many...kendini ne saniyor dedim anrufen bitte polizei dedim kann machen nicht dedim birsey yapamaz ama ben sizin icin arayacagim dedim...esim toozuttu:37bu sefer onada kizdim bu alman karisi yine bizi izliyor hosuna gitti timarhaneliginesime dedim dikkat et kari bayram edecek tamam satsim dedim evde sana gosteririmciktik eve bu karinin biraz sey oldugunu bu burodakide kabul ediyor dinlenmek istiyor emekli olmus falan simdi ben bu eve bir suru para yatirdim bu karinin sozu neden gececek o bunu istiyorsa bende rahat yasamak istiyorum haaaaayirrr o gitmeyecek arkadasim bende dedim defolsun gitsin diye ama bizi cikartacakmis simdi benim hicmi hakkim yok bu kadini nasil sikayet edecegim esim yanimda degil basarirmiyim yok mahkeme olur pi... gibi ortada kalirsam yandim...esimin huyudur seyttigin gibi temizlee ben niydiyim ya bu adamida bosayim gitsin amaaaaannn ne halleri varsa gorsunler gebersinlerde bende kurtariyim baska eve ciksam evim guzel yeni boyattim genis zirt diye genis evde bulamiyon buralarda gitsem gittigim yerde olmayacakmi....sasirdim kaldim....

canim bu yaziya cevap verdiydim kafa kalmadi unuttum gittihttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/silly.gifamaa komsuluk iliskisi bu karida yok allahin gav...u ne anarki icim baydiiii asagidaki ondan cok daha iyi oda onunla bir olmus o musluman arap....

Son düzenleme:
Kendinizi cok kasiyorsunuz, dert etmeyin , hem sizi cikarsalar bile size yeni bir ev vermeden cikartamazlar. Evet cabu evde bulunmuyor cok zor, hem bakarsin yerine daha guzel bir ev verirler yeni temiz, esininde canini o zaman okursun ev i bir guzel dayayip dosersin hahayy.

|evden cikmak istemiyorsan, belki ev doktoruna gidip cocuklarin icin piskolojik rapor alabilirsin, en azindan cocuklarinin bu durumdan cok etkilendigini soyle ve evde rahat rahat oynaymadiklarini vs vs anlat. Olasi bir mahkemede belki isine yarar, komsunun hergun sikayet etmesi kapina dayanmasi hakkina sende yazili muhurlu bir mektup yaz ev burosuna, doktor eger verirse raporuda ekle.

Baska alternatif ise cocuklarini bir spora yazdir, orda desarj olurlarsa evde daha sakin olurlar canim, komsunda az kafasini dinlesin bakim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…