Bu faturalara ne oluyor

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.244
7.096
108
Slm kızlar sabah bi baktım şok oldum 240 lira elektrik faturası gelmiş,klima falan yok. bu ay çamaşır makinesi fazla çalıştı sadece tekrar zam falan mı yapıldı ya,sizinde bu kadar çok mu geldi bu ay daha önce 140 geliyordu en fazla

Geçen ay bana da çok fazla geldim kızımla yaşıyorum sabahtan akşama kadar ev boş akşam tv bile izlemiyoruz nerdeyse ışık dahi en fazla yarım saat açıktır bana da 200 geldi normalde 120 tl falan geliyordu ben de fazladan 3 gün gündüz vakitlerinde vantilatör çalıştı

Bu ay bende o şoku yaşadım çok fazla dikkat etmeme rağmen bu ay bize de yüksek gelmiş şaşırdığım şey fırını ütüyü hiç kullanmadım tv zaten akşama kadar kapalı nasıl yuksek geldi anlamadım 😐

Slm kızlar sabah bi baktım şok oldum 240 lira elektrik faturası gelmiş,klima falan yok. bu ay çamaşır makinesi fazla çalıştı sadece tekrar zam falan mı yapıldı ya,sizinde bu kadar çok mu geldi bu ay daha önce 140 geliyordu en fazla
Bizde iki kişiyiz 200 liradan aşağı gelmiyor 🤦🏼‍♀️

Valla siyasi değil arkadaş insanlar artık yaşayamıyor..
doğalgaz 190 elektirik 235 su 160 galiba tamda emin değilim de hadi ben kp evinde yaşıyorum kira yok eskiden birde kiradaydım 1500 de o bir markete girip 1 gün için 3 öğünlük malzeme alsam 400 tl den aşağı değil

ya hatırlıyorum annemin yağ 21 lira iken pahalı bu başka yerden alırız dediğini hatırlıyorum şuan 5 lt yağ 100 liraya dayandı bu nedir kardeşim insaf be

Back
X