Bu fetiş işi ne iş ya?

Çıktıysak sorayım, ayaklarımıza gereken önemi gösteriyor muyuz? Yani ilgi çekmesi anlamında ??
Normal bakım dışında ekstra bir şey yapmam.

Benim hassas noktam çorap : D Benim fetişim yok ama çoraplar özel ilgi alanım Özellikle etek/elbise altına diz altı veya diz boyu çoraplar veya değişik desenli külotlu çoraplar falan. Ehem.

Ayak sağlığı tabi önemli

Şu fetiş i araştırdım yuh ne türler varmış ya

ÇOk farklı şeyler var ama en yaygın olanı ayaklara karşı olan sanırım..

Kışın bu fetişler ne yapıyor acaba ya durduk yere merak ettim ?

Ayak fetişinin zıttı var bende de.
Ayaklardan tiksiniyorum, kendikilerimi bile sevmem
Pis, çirkin geliyor bana ayak kavramı

Kışın bu fetişler ne yapıyor acaba ya durduk yere merak ettim ?
ben benimkine sordum aynı soruyu. ben yokken ve kışın ne yapıyrodun diye :)) dürüstçe bana internetten yada facebook profillerinde çeşitli kişilerin fotolarına baktığını söyledi :))

http://www.msn.com/tr-tr/saglik/zindelik/bilinmeyen-erojen-bölgeler/ar-AA9D7KR?ocid=UP97DHP#page=2

Güzel bir ayak masajının günün bütün stresini yok ettiği konusunda herkes hemfikir olabilir. Ayrıca ayaktaki bazı basınç noktaları cinsel heyecanı uyandırdığı için hem kadınlar hem de erkeklerde uyarıcı etki yaratabilir.

Ayaklarınıza birkaç damla masaj yağı sürerek ayağınızın alt kısmına basınç uygulamaya başlayın, daha sonra parmaklarınızı yukarı doğru hareket ettirin. Daha sonra topuklara ve bileklere geçin.

Boşuna ilgilenmiyorlarmış sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…