Aslında çok ilginç konular bunlar, insanların nelere fetiş duygusu besleyebildiğini görmek bazen dumur ediyor.Önceki yorumunla beraber ayrımı güzel yaptığını düşünüyorum. Bu başlığı açtığım dönemler ve şimdi araında dağlar kadar fark var yaklaşım olarak.
Evet başlığı açtığımda nasıl paniktim görmeliydinAslında çok ilginç konular bunlar, insanların nelere fetiş duygusu besleyebildiğini görmek bazen dumur ediyor.
Bizde maalesef fetiş=sapık algısı var.
: ) Tahmin edebiliyorum.Evet başlığı açtığımda nasıl paniktim görmeliydin
Ya yok öyle ayaktır çoraptır, el, ne bileyim üniforma falan tamam da, ne bileyim böcek fetişi bana tuhaf geliyor azıcık : DAşırı tuhaflık değil hala bana göre, abes de değil..
Ya yok öyle ayaktır çoraptır, el, ne bileyim üniforma falan tamam da, ne bileyim böcek fetişi bana tuhaf geliyor azıcık : D
Böcek fetişi nasıl bir şey ki? ilk defa duydum.Ya yok öyle ayaktır çoraptır, el, ne bileyim üniforma falan tamam da, ne bileyim böcek fetişi bana tuhaf geliyor azıcık : D
Böcek nedir ya, ben çorap, ayak v.s tarzı fetişlerden bahsettim.. Böcek olmasın mümkünse :))
Böcek fetişi nasıl bir şey ki? ilk defa duydum.
bende kadın olmama rağmen bakımlı ayaklar hoşuma gidiyo, güzel çoraplar falan. ha fetish olarak nasıl oluyo bilmiyorum ama sadece görmek bakımından dokunmak falan değil yani :)
Öncelikle merhaba. Benimde yakınen içinde bulunduğum bir konu bu. Erkek arkadaşımın bazı fantazileri var ve hayatımda bunlara ilk defa şahit olmuş durumdayım. İlişki sırasında mutlaka ayaklarımı yalamak istiyor ve bununla beraber iki ayağımı birleştirip, onlarla cinsel bölgesine gitgel yapmamı istiyor :)) Birde siyah yada kırmızı oje. Sizce bütün bunlar normal mi, yoksa sapkınlık mı? Normal hayatta hiç bir aykırı durumu yok. Yatak hikayesi başladığında adeta başka bir kişiliğe bürünüyor. Ne yapmalıyımm ?
Yok canım o da mi varmış. Böceği görünce adam ereksiyon olacak ha...o adamın evi değil mağarasi olması lazım. Mümkünsede degilsede dağların en tepesindeYa yok öyle ayaktır çoraptır, el, ne bileyim üniforma falan tamam da, ne bileyim böcek fetişi bana tuhaf geliyor azıcık : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?