- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi leylimley11223344
-
dukkanda kiraci var zaten 400 lira aylik veriyo...ben yatirim amacli istiyorum bidaha böyle bir fırsat olmaz zaten...ciftlikten her donem kayinpederime 10 bin lira kira veriyoruz...eger tavuk iyi ciksa donemde 7_8 bin lira bize kalir ...rahatca öderiz...ama diyelim iyi cikmadi...baba bu ay bizi idare et deriz...ama esim babasıda olsa kimseye boyun eģemezmis...borcun altina giremezmis...Esiniz hakli gibi duruyor.
Ne dukkani? Ticaretle araniz iyi degil sanki, hic kazanamazken 40bim kredi arti eldeki birikimi ortaya koymak kumar gibi.
Bildiginiz bir is icin mi istiyorsunuz bu dukkani yoksa sadece kayinpeder para
Bence de , o paraya ev alip kiraya verseniz bin liraya kiraya verirsiniz nerdeyse.Aylık 400 TL kira getiren bir dükkan 200000 etmez
dukkanı kooparatif gibi birsey yapmıs 850 lira kirası ama 1.5 sene 450 lirası oraya gidecekmiş...Aylık 400 TL kira getiren bir dükkan 200000 etmez
aslinda kayinpederim yapsat yapiyo birsürü dairesi var ama daire almak icin vermiyo parayı..Bence de , o paraya ev alip kiraya verseniz bin liraya kiraya verirsiniz nerdeyse.
400lira cok komik bir rakam dukkan kirasi icin
Borcun altindan kalkamazsaniz yine kayinpedere muracaat edeceksiniz. Ben insanlara bu kadar arka dayamaya karsiyim. Esin de cok hakli, su halde nasil para kazanip krediyi odeyebileceksiniz ki.
O zaman o parayı düşsün dükkanı satan 8.000 lira daha ucuza versin en azından :)dukkanı kooparatif gibi birsey yapmıs 850 lira kirası ama 1.5 sene 450 lirası oraya gidecekmiş...
Şu durumda ne fırsatından bahsediyorsunuz anlayamadım. 8 aydır zarardaymışsınız, bu durumu bir de sırtınızda 40 milyar banka borcuyla mı yaşamak istiyorsunuz? İyice dibe çekmekten başka bir şey değil sizinki, tabii ki buna kim olsa karşı çıkar. Ya çıkarsa diye dayanaksız borca mı girilir? Ben sizin isteğinizde mantık göremedim, böyle bir şey için ısrar edip durmayın bence.
Tavuk işinden kira alan KP dükkanın kirasinin yarısına talip olmaz mı?
100000 hibe edecek KP kira alır miydi sizden bugüne kadar?
100000 liradan fazla gidecek şimdiki kiracı 400 tl veriyormus.. nasıl bir yatırım ki bu?
Tavuk işinin olmadığını kabul edip maaşlı is bulmasını bekleyin.. sürekli is kurmak bu hayal bi yere goturmuyor sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?