Bu flört işleri böyle mi olur ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Kızlaar beni hatırlarsınız pansuman yaptığım kişiyle tanışmıtık buluştuğumuzda zamanla birbirimizi tanıyalım tedirginliğimiz korkularımız gittikçe kısmetse birşeyler olur demişti . Ama sorun şu ki sanki flört değilde normal arkadaşımla sohbet ediyomuşum gibi hergün konuşuyoruz ama devamlı değil ne bir güzel söz ne bir iltifat ne bir ikimize dair bişey hiç bişey yok buluşma konusu fln da açılmadı ben artık sıkılmaya başladım bugun de hiç yazzmadı zaten benim aklım hep onda ama onfan ilgi göremiyorum napcam ?

Kızlaar beni hatırlarsınız pansuman yaptığım kişiyle tanışmıtık buluştuğumuzda zamanla birbirimizi tanıyalım tedirginliğimiz korkularımız gittikçe kısmetse birşeyler olur demişti . Ama sorun şu ki sanki flört değilde normal arkadaşımla sohbet ediyomuşum gibi hergün konuşuyoruz ama devamlı değil ne bir güzel söz ne bir iltifat ne bir ikimize dair bişey hiç bişey yok buluşma konusu fln da açılmadı ben artık sıkılmaya başladım bugun de hiç yazzmadı zaten benim aklım hep onda ama onfan ilgi göremiyorum napcam ?
E ne bekliyosun daha yeni tanıştıgın dönemde bile işgisiz birinden. Sal gitsin yani ben olsam keserim konuşmayı

Boşver boşver arkadas. Baska bulursun :)

Senin verdigin degeri vermiyor demekki.

Ara da pansuman yaptığım zamanlarda olanları konuşuyoruz ilk günler bunları konuştuk ozamanlae güzeldi ama şimdi ne hissettiğini ne düşündüğünü söylemekten ile aciz
Boşver boşver arkadas. Baska bulursun :)

Senin verdigin degeri vermiyor demekki.

Valla bu hemşireler neden böyle bilmem genelleme tabi size bir şey demiyorum ama hep korkuyordum polis eski sevgilim sürekli böyle hemşirelere takılıp görüşürdü benimle birlikte değilken peşlerinden düşmezdi sevgilisi olabilir dikkat et ne olur.

Valla dünya sizinle ilgilenmeyenlerin peşinden koşacak kadar bonkör değil insana karşı. Ömür kısa, güzellik geçici, beden de kafa da yoruluyor zamana yenik düşüyor. Kıymetli ömrünüzü Allah ın odunu acaba benimle ilgilenir mi diye geçirmeyin. Bi güzel söze muhtaç önce haftalar sonra bi bakmışsınız aylar yıllar geçmiş. Yani demem o ki yol ver gitsin. Sok hayatına kadın ruhundan anlayan nazik yakışıklı bir centilmeni. Kalaslar yerinde güzel. Uzaktan bak onlara.

Sevgilisi olmadığından emindiniz sanırım.Belki müsait değildir şartlarını ayarlayınca adım atacaktır.Ya da kendi içinde çekinceleri olabilir.

Bence siz bi hemşireye kusur bulmak yerine sevgilinizin karakterini sorgulayın
Valla bu hemşireler neden böyle bilmem genelleme tabi size bir şey demiyorum ama hep korkuyordum polis eski sevgilim sürekli böyle hemşirelere takılıp görüşürdü benimle birlikte değilken peşlerinden düşmezdi sevgilisi olabilir dikkat et ne olur.

Demi gün içibde konuşulur tatlı tatlı flörtleşmeler olur bende öyle olur diye düşündüm
Kesinlikle böle tipler benimde karşıma çıkmıştır ama ben devam etmem yani başıma gelecegi bile bile. Bi erkek gerçekten hoşlanıyorsa aşık olmuşsa ilgi gösterir oda sürekli konuşmak ister buluşmak ister. Bu baştan belli bence zamanını harcamak

Hahahaah 😂😂😂 yaa niye döndğ dolaştı oraya geldi konu
Valla dünya sizinle ilgilenmeyenlerin peşinden koşacak kadar bonkör değil insana karşı. Ömür kısa, güzellik geçici, beden de kafa da yoruluyor zamana yenik düşüyor. Kıymetli ömrünüzü Allah ın odunu acaba benimle ilgilenir mi diye geçirmeyin. Bi güzel söze muhtaç önce haftalar sonra bi bakmışsınız aylar yıllar geçmiş. Yani demem o ki yol ver gitsin. Sok hayatına kadın ruhundan anlayan nazik yakışıklı bir centilmeni. Kalaslar yerinde güzel. Uzaktan bak onlara.
Adamın instagramını patlatmıştın. Çok üzülüyorsan gir hesabına onun adına kendine iltifatlar yaz yolla bence. Senden değerli mi iki iltifat

İlgisiz erkekten hemen arkanıza bakmadan uzaklaşın..
Ya sevgilisi sevdiği vardır yada size karşı birsey hissetmiyordur.
Ya da yapısında odunluk vardır ben yaktım başımı ilgisiz erkekle siz yakmayın

Sen telefon dökümünüde elde edersin bu adamın merak etme. Bakta için rahatlasın bari. Ayrıca adamın instagramını patlatmak hırsızlık - kul hakkı. Böyle davranıp sonrada her şeyin yolunda gitmesini beklemek hakkın mı sence?

Back
X