Bu flört işlerini unutmuşum

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
366
144
53
31
Yaa çok istediğim kişi yazdı sonunda ama ben onu kaçırmak istemiyorum mesajlarda nasıl bir yol izlemeliyim şuanda günlük konuşuyoruz unuttum yaa cidden

Yaa çok istediğim kişi yazdı sonunda ama ben onu kaçırmak istemiyorum mesajlarda nasıl bir yol izlemeliyim şuanda günlük konuşuyoruz unuttum yaa cidden
Kacırmak istemiyorum diye düsündükce kacarlar.
Dogaclama gelissin yol izleme nasıl yol izlerim diye düsünme.Zaten senden gercekten hoslanıyor ise sacmalasan da o ;🤤 bakacaktir :d

Kendini kasarsan daha çok sıkıntı olur akisina birak cok uzerine dusersen de kacabilir umursamazsan da negatif etki olur. Benim instagramda takip ettigim bir iliski terapisti var, flort donemi iliski vs. Her konuda paylasim yapiyor, uzun suredir takipcisiyim ve memnunum, erkek arkadasimla tartistigimizda falan yardimci olmustu hikayelri, gonderileri. İstersen soyleyeyim belki yardımı dokunur

İçinizden geldiği gibi konuşun. Kendinizi başka biri gibi yansıtmanın bir anlamı yok. Sevecekse ‘sizi’ sevsin.

Kendini kasarsan daha çok sıkıntı olur akisina birak cok uzerine dusersen de kacabilir umursamazsan da negatif etki olur. Benim instagramda takip ettigim bir iliski terapisti var, flort donemi iliski vs. Her konuda paylasim yapiyor, uzun suredir takipcisiyim ve memnunum, erkek arkadasimla tartistigimizda falan yardimci olmustu hikayelri, gonderileri. İstersen soyleyeyim belki yardımı dokunur
Olur adı nedır

Valla ben şu ana kadar şöyle bir şey uyguladım: biriyle tanışırım, konuşuruz, buluşuruz, vs, ama ben geride dururum, fazla ilgi göstermem. Örneğin buluşmaya davet etmem, onun etmesini beklerim. Erkekler çok istiyorlarsa zaten her şeyi kendileri yapıyorlar. Ben yazmasam aramasam bile beni düzenli arayan erkek bilirim ki beni cidden beğeniyor. Aşık olup daha farklı davrandığım oldu, ama karşı taraf da aynı hissediyorsa ilgimi belli ederim ancak. Karşımdaki öyle çok ilgi göstermiyor, aramıyorsa ben de aramam. Kimsenin peşinden koşmadım hayatımda, koşmam da.

Baktın yapacak hiç bir şey yok o zaman hiç bir şey yapma derler.. Biz sana ne taktik verirsek verelim karakterini yansıtırken kendinde olmayı bir şey yaparsan yapmacık görüneceksin. O yüzden bir yol taktik aklına gelmiyorsa doğal ol içinden geldiği gibi yaşa. Hem senin için kolay hem karşı taraf için güven verici :)

Beklentiye girmeyerrk konusun. Olursa olur olmazsa olmaz modunda.. arkadaşça ama tatlı. Kasmadan. Bir de ilk zamanlar erkekler çabalamalı bence başka türlü kıymet bilmiyor peşinden koşmadım diyor.

Back
X