O mevzu soyle oldu fotograf seciyoduk hangisi guzel dedi bitane sectim sonra ikimizinkini gonderdi bu nasil? DediSıradan bir arkadaşım profil resmine neden beni koysun ki?
Bal gibi ilişki öncesi son evre bu. Flört boyutunu bile aşmış.
Yaa gercekten mi nasil anladiniz ki ben emin olamadim bosuna gelin guvey olmaktan korkuyorumSeviyor ayol.
Ennn güzel cagdasin. Karşındaki adam bariz flört ediyor seninle. Korkma ve ilginin tadını çıkarYaa gercekten mi nasil anladiniz ki ben emin olamadim bosuna gelin guvey olmaktan korkuyorum
O kadar da degilSevgili olmuşsunuz.
Iste bilmiyorum ki kiz arkadaslariyla da boyle mesajlasiyor mu sadece bana mi ozel iliskiler konusunda paslandim suan hic anlayamiyorum yasadigimiz seyin ne oldugunu :)Sizce? Sıradan bir arkadasliga benziyor mu :)
O olay soyle oldu fotograf seciyoduk bana atiyordu sonra ikimizinkini atti bu nasil diye bende utandim lafi degistirdim ne yalan soyleyeyim. Konusurken cok geriliyorum zaten bi patavatsizlik ederim salakca bir sey soylerim diyeArkadaşlarını profil resmi yapmak gibi zevkleri yoksa açıktan yürüyor.
Nasil yaniFlortlesme ama 21-22 yas flortlugu değil daha çok 15-16 bence ondan anlamadiniz
Daha 21 yasindaymissin ne ara paslandinIste bilmiyorum ki kiz arkadaslariyla da boyle mesajlasiyor mu sadece bana mi ozel iliskiler konusunda paslandim suan hic anlayamiyorum yasadigimiz seyin ne oldugunu :)
Yani pek deneyimim yok diyeyim?Daha 21 yasindaymissin ne ara paslandin
Bu arada 'Morgana' cok severdim :)Daha 21 yasindaymissin ne ara paslandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?