Haklisiniz tesekkur ederimarkadaşın hasetlenmiş bence:)
açık açık söylemiş çocuk değer verdiğin biri ile görüşürken zaman yaratılır diye..
Yaa o kadar mi diyosunuz ben simdi nasil belli edicem istedigimiBir takla atmadığı kalmış adamın
Bu arada biz daha once konusmustuk siz bir kahve icip haber verin demistiniz ben o uye kahveyi ictikBir takla atmadığı kalmış adamın
Ay cok seviniyorum ben nasil belli edicem istedigimi :)koşuyor yürümeyi geçmiş bu :)
Bu arada biz daha once konusmustuk siz bir kahve icip haber verin demistiniz ben o uye kahveyi ictik
Uzun suredir boyle flortlesme falan yasamadigim icin nasil davranacagimi bilemiyorum kiAa şimdi hatırladım ay çok sevindim o çocuk zaten sana halliydi ki o zaman da şimdi de koşmuş hahah
Eski hödük ten kurtuldun yani bravo
Sen de koştur bence ona doğru ben tam destekliyorum
Uzun suredir boyle flortlesme falan yasamadigim icin nasil davranacagimi bilemiyorum kisimdi evime geldim o orada geri donucem bayramdan sonra, 1ay beraberiz orada sonra o mezun oluyor napabilirim ki belli etmek icin nasil davranayim tecrubesizim flort konusunda
Tesekkur ederimSıcak ve yumuşak davran, arada canım cicim de zaten o böyleyken koşuyor saf değil ya canım anlar:)
Ay cok seviniyorum ben nasil belli edicem istedigimi :)
Mutluluklar dilerim :)bence konuş açık açık kadın adım atmaz ilk adımı erkek atar dönemi geçti çoktan :) Ben erkek arkadaşımla en son bu durumlardaydık tatlı tatlı flörtleşiyorduk kesindi ilgisi de işte napacağımı bilemiyordum ya ben her şeyi kendime yoruyorsam vs diye. en son açıkça konuştum ne olacak bizim bu halimiz diye az daha konuşmasam o açacakmış konuyu da ya tüm kartları açarım ya da geri çekilirim tamamen aşamasındaydım ben iyi ki konuşmuşum 3 yıldır beraberiz :)
flört net.Arkadas grubunda topluca gorusurduk ama ozel olarak da mesajlasirdik. Uzun zamandie gorusmeye gidemedim mesaj atti bulustuk gecen hafta o gunden beri hergun yazisiyoruz
Gunaydin nerdesin napiyosun iyi geceler diyerek ilk defa bugun hic konusmadik ama story paylastim ve bakti. Bu arada tekrar bi bulusma da teklif etti kabul ettim ama zamani konusmadik henuz.
Konusma iceriklerine ornek verecek olursam;
1-profil fotosunu ikimizin fotosu yapiyim mu diye sordu saka olarak goz kirparak
2-bir yere gidiyodum x yildizina kavusuyor dedi ben miyim yildiz dedim evet dedi
3-beni sinirlendirmek hosuna gidiyomus oyle soyledi
4- bir isi vardi ben oyalamiyim dedim insan birine deger verip konusuyosa oyaladigini dusunmemelisin tabi benden sıkıldıysan orasi ayri dedi
Bulustugumuzda konusurken tatli gulumsemelerle gozumun icine bakiyor ben utanip gozlerimi kaciriyorum
(Ben 21 o 22) bu durum ne anlama geliyor bu konusma nereye gidiyor sizce siradan bir arkadaslik mi?
2gundur konusmadik simdi ben nasil bir adim atayim yada ondan mi bekliyim?flört net.
Tesekkur ederim 2 gundur konusamadik ben nasil bir adim atayim simdi yada onu bekliyim mi ne diyecegini de merak ediyorumYa da nedir mi ahahahah :) adam daha nasıl belli etsin sana yürüdüğünü.
En güzel zamanlarınız bunlar, istediğini yap içinden ne gelirse. Nasıl davranmak istiyosan öyle davran. Öpmek istiyosan öp sarılmak istiyosan sarıl.
napıyosun yazabilirisin :)2gundur konusmadik simdi ben nasil bir adim atayim yada ondan mi bekliyim?
Tesekkurler :)napıyosun yazabilirisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?