Tesekkur ederimHayırlı olsun cnm yeni bir ilişki başlıyor senin için umarım çok mutlu olursun
Yanj prf. Fotosunu ikimiz yapayım mi dediginde oho sen böyle her arkadaşını prfil yapiyor musun diyebilirdiniz mesela ordan yürürdu konu.Nasil yani
Bende bu olanlari suan tam idrak edemiyorum dedigim gibi 1 haftada oldu 1senedir tanisiyoruz ama olanlar oldu yani sudan cikmis balik gibiyim ne yasadigimi anlamiyorum, flort mu onu da bilmiyorum acaba arkadasca mi bir sey ayirt edemedim ben :)Yanj prf. Fotosunu ikimiz yapayım mi dediginde oho sen böyle her arkadaşını prfil yapiyor musun diyebilirdiniz mesela ordan yürürdu konu.
Bide en çok sinir etmek hosuma gidiyor demis ya kucukkende aşık olanlar birbirinin sacini cekerdi hani
Bence 18 den sonra ikili iliskilerde biraz daha açık olunabilir diye düşünüyorum böyle flort mu ne olduğu belli olmayan ikili ilişki daha 15-16 gibi
Arkadaşça olmadığı aşikar gibi hareketleri normalde sulu değilse.Bende bu olanlari suan tam idrak edemiyorum dedigim gibi 1 haftada oldu 1senedir tanisiyoruz ama olanlar oldu yani sudan cikmis balik gibiyim ne yasadigimi anlamiyorum, flort mu onu da bilmiyorum acaba arkadasca mi bir sey ayirt edemedim ben :)
Hayir cok sessiz sakin ve agir basli birisi normalde cok da konusmazArkadaşça olmadığı aşikar gibi hareketleri normalde sulu değilse.
Ama dersen ki hani çocuk laylaylom mudur yoksa etkilenmis midir gerçekten bunu sen hareketlerinden ortamda tavirlarindan anlayabilirsin.
YaaÇocuk koşmaya başlamış sana doğru hala burda soruyorsun öfffff
Ya ne sandın ya
Florte daha yakin o zaman ama kusura bakmayin da sizin tepkiler hep böyle kütük gibi kalırsa sıkılır gider vallaHayir cok sessiz sakin ve agir basli birisi normalde cok da konusmaz
Yok bakmam:) ben arkadasca davraniyosa yanlis anlayip umitlenmiyim diye boyle emin olamadim aslinda. Yaa ben simdi napayimki bana bir sey oluyorFlorte daha yakin o zaman ama kusuran bakmayin da sizin tepkiler hep böyle kütük gibi kalırsa sıkılır gider valla
Değişen çok sey olmasin ama istiyorsanız çocuğu biraz daha icten hep kacan olup anlamamaya yatmak bi sure sonra sıkıyor çünküYok bakmam:) ben arkadasca davraniyosa yanlis anlayip umitlenmiyim diye boyle emin olamadim aslinda. Yaa ben simdi napayimki bana bir sey oluyornasil davranicam bundan sonra
çocuk depar atmış sen hala emeklesem mi diye soruyorsun
Zaten konusurken o kadar heyecanliyim ki bazen ne diyecegimi bilemiyorum yanlis bir soz cikar agzimdan diye 1saat dusunup oyle cevap veriyorum bundan sonra daha sicak davraniyim :)Sizden bir adım göremediği için ağzını arıyor. Ama siz hala nötr. O yüzden kendine de pek güvenemiyor. Sizden emin olmak istiyor, size pas atıyor ama top taça çıkıyor.
Siz de pas atın, yoksa kaçar çocuk
çocuk depar atmış sen hala emeklesem mi diye soruyorsun
Simdi bir detay daha geldi aklima sey demisti bi arkadasimiz evleniyor da tanismalarini anlatirken 'sen soyle yapiyosun ben boyle yapiyorum oyle evleniyoruz' ornek de vermis olabilir tabi ustume alinmali miyim
Bunlari arkadasima anlattim her dedigime bir aciklama yapti normal diye bu konuya da ornek vermistir demisti tesekkur ederimmçocuk bal gibi aşık:)
Bunlari arkadasima anlattim her dedigime bir aciklama yapti normal diye bu konuya da ornek vermistir demisti tesekkur ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?