Bu flort mu yada nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanj prf. Fotosunu ikimiz yapayım mi dediginde oho sen böyle her arkadaşını prfil yapiyor musun diyebilirdiniz mesela ordan yürürdu konu.
Bide en çok sinir etmek hosuma gidiyor demis ya kucukkende aşık olanlar birbirinin sacini cekerdi hani
Bence 18 den sonra ikili iliskilerde biraz daha açık olunabilir diye düşünüyorum böyle flort mu ne olduğu belli olmayan ikili ilişki daha 15-16 gibi

Bende bu olanlari suan tam idrak edemiyorum dedigim gibi 1 haftada oldu 1senedir tanisiyoruz ama olanlar oldu yani sudan cikmis balik gibiyim ne yasadigimi anlamiyorum, flort mu onu da bilmiyorum acaba arkadasca mi bir sey ayirt edemedim ben :)

Bende bu olanlari suan tam idrak edemiyorum dedigim gibi 1 haftada oldu 1senedir tanisiyoruz ama olanlar oldu yani sudan cikmis balik gibiyim ne yasadigimi anlamiyorum, flort mu onu da bilmiyorum acaba arkadasca mi bir sey ayirt edemedim ben :)
Arkadaşça olmadığı aşikar gibi hareketleri normalde sulu değilse.
Ama dersen ki hani çocuk laylaylom mudur yoksa etkilenmis midir gerçekten bunu sen hareketlerinden ortamda tavirlarindan anlayabilirsin.

Arkadaşça olmadığı aşikar gibi hareketleri normalde sulu değilse.
Ama dersen ki hani çocuk laylaylom mudur yoksa etkilenmis midir gerçekten bunu sen hareketlerinden ortamda tavirlarindan anlayabilirsin.
Hayir cok sessiz sakin ve agir basli birisi normalde cok da konusmaz

Florte daha yakin o zaman ama kusuran bakmayin da sizin tepkiler hep böyle kütük gibi kalırsa sıkılır gider valla
Yok bakmam:) ben arkadasca davraniyosa yanlis anlayip umitlenmiyim diye boyle emin olamadim aslinda. Yaa ben simdi napayimki bana bir sey oluyor nasil davranicam bundan sonra

Yok bakmam:) ben arkadasca davraniyosa yanlis anlayip umitlenmiyim diye boyle emin olamadim aslinda. Yaa ben simdi napayimki bana bir sey oluyor nasil davranicam bundan sonra
Değişen çok sey olmasin ama istiyorsanız çocuğu biraz daha icten hep kacan olup anlamamaya yatmak bi sure sonra sıkıyor çünkü

Özledim bee böyle bir ilişkimin olmasını
Bayağı sevgili olmuşsunuz siz, mutluluklar :)

çocuk depar atmış sen hala emeklesem mi diye soruyorsun
Zaten konusurken o kadar heyecanliyim ki bazen ne diyecegimi bilemiyorum yanlis bir soz cikar agzimdan diye 1saat dusunup oyle cevap veriyorum bundan sonra daha sicak davraniyim :)

Simdi bir detay daha geldi aklima sey demisti bi arkadasimiz evleniyor da tanismalarini anlatirken 'sen soyle yapiyosun ben boyle yapiyorum oyle evleniyoruz' ornek de vermis olabilir tabi ustume alinmali miyim
çocuk depar atmış sen hala emeklesem mi diye soruyorsun

Bunlari arkadasima anlattim her dedigime bir aciklama yapti normal diye bu konuya da ornek vermistir demisti tesekkur ederimm

arkadaşın hasetlenmiş bence:)
açık açık söylemiş çocuk değer verdiğin biri ile görüşürken zaman yaratılır diye..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…