- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama 2 gundur mesaj atmadiÇocuk sana yürümüyor bildiğin koşuyor
Sizin niyetinizi anlamaya çalışmış ama siz olumlu bir mesaj vermemişsiniz kiAma 2 gundur mesaj atmadi![]()
Suan ben bayram icin memleketime geldim o orada kaldi zaten ben buraya gelince mesaj atti ne zaman doneceksin kahve icelim diye. O da hakli artik mesaj atmaya bahanesi de kalmadi ama keske bayrama gelmeseydim ofSizin niyetinizi anlamaya çalışmış ama siz olumlu bir mesaj vermemişsiniz ki
Sıra sizde
Kahve içmeye davet edin. Sinemaya gidelim mi şöyle bir film gelmiş filan diye yazın
Suan ben bayram icin memleketime geldim o orada kaldi zaten ben buraya gelince mesaj atti ne zaman doneceksin kahve icelim diye. O da hakli artik mesaj atmaya bahanesi de kalmadi ama keske bayrama gelmeseydim of
Kahve konusu degil de acaba yalniz nasil geciyor evde falan gibi bir sey mi soylesemŞimdi yazın. Dönünce kahve içer miyiz diye
Anlasın ona karşı soğuk olmadığınızı
Kahve konusu degil de acaba yalniz nasil geciyor evde falan gibi bir sey mi soylesem
Tamam tesekkurler :)Tamam önce onu söyleyin. Kapanışa yakın kahve sözü alın ki sağlama bağlamış olasınız
Ben sana içinden geleni yap diyorum, sen bana napayım diye soruyosun?Tesekkur ederim 2 gundur konusamadik ben nasil bir adim atayim simdi yada onu bekliyim mi ne diyecegini de merak ediyorum
Haklisiniz kendimi cok kastim dilim elim tutulduBen sana içinden geleni yap diyorum, sen bana napayım diye soruyosun?
Sesini duymak istiyorsan ara, mesajlaşmak istiyorsan yaz buluşmak istiyosan sor. Birbirinize uygunsanız başlarsınız ilişkinize. Kasmana gerek yok bu kadar.
Nasilsin nasil gidiyor falan yazdim iyiyim dinleniyorum dedi gozleri bozuktu da, bende iyi madem biraz daha dinlen sonra konusalim dedim dediki tek kisiyle konusmak yormuyor gozlerimi (haftasonu dolayisiyla isle ilgili arayan olmuyomus onu soyledi yani tek konustugu benmisim galiba oyle anladim). Durgunsun neyin var dedim nerden cikardin degilim dedi bilmem yanlis anlamisim o zaman dedim yemek yapiyomus onu soyledi iyi eline saglik dedim dahada konusmadik bu kadarÇocuk, ağzı laf yapan birine benziyor.
Hayırdır Ne yazdı ki?
Nasilsin nasil gidiyor falan yazdim iyiyim dinleniyorum dedi gozleri bozuktu da, bende iyi madem biraz daha dinlen sonra konusalim dedim dediki tek kisiyle konusmak yormuyor gozlerimi (haftasonu dolayisiyla isle ilgili arayan olmuyomus onu soyledi yani tek konustugu benmisim galiba oyle anladim). Durgunsun neyin var dedim nerden cikardin degilim dedi bilmem yanlis anlamisim o zaman dedim yemek yapiyomus onu soyledi iyi eline saglik dedim dahada konusmadik bu kadar![]()
Bikac arada konusma gecti onlara her neyse, muhtemelen diye cevap verdi en son da iste eline saglik dedim uyudu kaldi mi bilmiyorum daha yazmadi illaki yazar sonradan ama hic emoji bile kullanmadi, birde ders calisiyodum aklima geldin dedim sadece derste mi geliyorum dedi hayir canim istedi yazdim dedim 'iyi ettin' dediİyi de çocuk "senle konuşmak beni yormuyor üstelik de tek konuştuğumsun" a getirmiş
Yani konuş demiş, yormuyor demiş
Bunu nasıl ters ve soğuk anlayabildin???
![]()
Bikac arada konusma gecti onlara her neyse, muhtemelen diye cevap verdi en son da iste eline saglik dedim uyudu kaldi mi bilmiyorum daha yazmadi illaki yazar sonradan ama hic emoji bile kullanmadi, birde ders calisiyodum aklima geldin dedim sadece derste mi geliyorum dedi hayir canim istedi yazdim dedim 'iyi ettin' dedi
2gun konusmamistik bulustuktan sonra hergun konustuk iste sadece bu 2 gundur konusamadik. O 2gun once bana ne zaman geliyosun gelince kahve icelim dedi ayrica memleketimden ona buraya ozgu bir sey aldim haberi var vermem icin de bulusucaz zaten konustuk ama simdi boyle yapinca icim buruldu vallaEmoji kullanmadığı için öyle gelmiştir.
Şimdi birkaç gün ara ver, mesela 3 gün, baktın bir şey yazmıyor bir daha yokla.
Kuralım bu benim, 3 gün arayla yoklama.
Sonrasında bir şey yazmıyorsa salla gitsin bir cacık olmaz.