Bu forumda böylesini okumadınız!!!

Ama bu kadın ailesinin yanında rahat edemeyeceğini düşündüğü icin boşanmıyor değil mi?

Asıl bu zihniyetteki insanları toplum olarak eğitmek lazım..
Yarın birgün o evladının hastane köşelerinde baygın görseler demekki çekeceksin kocandır döverde severde mi diyecekler ..

Çok detay var yazdıklarınızda. Kuzeninizle bu kadar içli dışlımısınız? Eşi sizin yanınızda mı dövdü kuzeninizi?

1000 tl gelir ve dört kişinin bakımı; zor...

Kuzeniniz eşiyle konuşacak. Böyle olmaz çalışmam lazım diyecek, adam izin vermiyorsa çocuklarını alıp ailesinin yanına dönecek bir işe girip kendisine ve çocuklarına bakacak.

Ailesi destek olacak durumda değilse kadın sığınma evlerinden birisine başvuracak. Çocuklarınıda yanına alabilir diye düşünüyorum.

Adamın tutulacak tarafı olsa sabretsin diyeceğim ama tutulacak tarafı yok.

Birde şu var;

Evlenmeden önce gelirin ne olduğu bilinmiyormuydu? Bu gelirle ve iki çocukla geçimin zor olacağı zaten belli.

Allah sabır versin. Aklıma başka birşey gelmedi ...

Son düzenleme:
al işte bir kadın daha şiddet görüyor...
allah kahretsin başka hiç bişey demiyorum....

ev evet müstakil kendilerinin 1990 yılından beri 17 senede tamamlandı...hatta kendisi üstte kv altta oturuyor,üst kat yapılana kadar yaklaşık 8 sene kv ile aynı evde yaşadı...1000 tl evet az ama neye göre kime göre?onların yaşam standardına göre yetecek belki ancak o 200-250 tl ile ayı çıkarıp geri kalanını borsaya yatırma peşinde...botu sormuşsunuz evet,normal şartlarda parçalanır,ancak kış boyunca 3-5 kez evden çıkıyorsanız sağlam kalabilir,zamanında iyi para verip almıştı..sağlık ocağına gitmesine izin vermiyor ki? ne gerek var?diyor,ayrıntı bilmem normal çünkü annemlerin tam karşısında oturuyor,konuşmadığımı nereden çıkardınız ki?ben kardeşim,annem,herzaman bir araya gelir konuşuruz,bunları da kendi anlatır zaten,diyorum ya cesaret edemiyor,kaderim bu diyor,çekeceğim diyor,herkesin benzer şeyler yaşadığını zannediyor

Koca olacak o itin anası babası bu durumu bilmiyormu hiç?

Ama bu kadın ailesinin yanında rahat edemeyeceğini düşündüğü icin boşanmıyor değil mi?
tam olarak değil,kaygıları var elbet,ancak dediğim gibi,evlilikleri böyle zannediyor,anne-babsının arasındaki ilişki,kv-kp arasındaki evlilik çevresindeki örneklerde benzeri durumlar var(kavga-küfür,vs) anormal evliliğini kocasının aşırı sinirine bağlıyor,sinirinin kaynağını da geçim sıkıntısına bağlıyor... sakinleşir,değişir,umuduyla senelerini,ömrünü heba ediyor

ben çaresiz diye bu insanlara diyemem kusura bakmayın..kendi çocuklarını döven yemek vermeyen adamın yanında kalan kadına da ANA diyemem ..
bu forumda okuduk ki,kendi doğurmadığı çocuklara analık eden,yemeyip yediren ama öz babasına ezdirmeyen,babası öldükten sonra üvey evladına sahip çıkıp evlere temizliğe gidip çocuklarını yetiştiren..onlar çaresizim dememiş de ,iş bulup çalışabilecek bu kadın mı çaresiz..
kendi kaderini kabul ettiyse,çocukların günahı ne,onların kaderini neden kendisi bu duruma getiriyor,yaızktır günahtır,keşke elimden gelse de çocukları ailesinden aldırabilsem,en azından dayaksız,yemek yiyebilecekleri,okuyup adam olacakları,yurtta veya başka ailede kalırlardı..

bilmez mi?teşvik ediyorlar bazen,kv oğlu,gelinine bağırdığında daha mutlu oluyor...2 hafta önce kp ile kuzenim yumruklaştılar karşılıklı...

İnsan müsvettesi bunlar,bir kadının bir kadına neler yaptığı gün gibi ortada işte..

kayınvalıdesı altta oturuyor, sizin ailenızde karşısında. nasıl kmse tum bu olanlara dur dıyemıyor? bıraraya gelıp sureklı konusuyorsunuzda sadece kuzenınızın dertlerını dınleyıp vah çekmek için mi?

aıle buyuklerınız bu kadıncagızın abısı babası hayattayken neden hep birlik olupta bu it kocanın üzerine çullanmıyorsunuz??

kadıncagızın bir gün cinnet geçirip çolugunun çocugunun boğazını kesmesinimi bekliyorsunuz???!!

bu nasıl bir vurdumduymazlıktır.duyarsızlıktır. sizede söyleyecek pek bi lafın yok aile buyuklerı nasıl bıraraya gelipte bu kadının günahsız cocuklarının hayatını kurtarmaz?!! evet kurtarmaz dıyorum cunku bu kadının yaşadıkları ölümden beter!!

onun o kocasınıda allah bildiği gibi yapsın, bilipte susanı da!!!

Türkiyede yaşıyoruz kadın cinayetleri son 7 yılda %1400 arttı. Korkmakta haklı maalesef devlet korumada yeterli değil. Bu kadın boşansın demekle çözülecek bir sorun değil.

Gelinlikle çıktın kefenle dönersin diyen bir aileden ne bekliyorsumuz ki?

valla quarta'm böyle adama ne dense hangi muamale yapılsa az gelir..Yeminle nevrim döndü okuyunca..Kadın çocuklarının dayak yemesine niye razı geliyor yaaaaaaaa ?

böyle adamı kızgın yağ döküp balık gibi kızartacaksın !!

Kadın sokağa düşse böyle muamele görmez lan ! Gitsin o evden yazık günah yahu...

Kontesim balığa haksızlık olur şimdi..
Sallandıracan bu tipleri böyle asacaksın münasip bir yerinden görecek..

Gelinlikle çıktın kefenle dönersin diyen bir aileden ne bekliyorsumuz ki?

2 arkadaşımda sonuna kadar haklı. Vallahi ne denir bilemedim. Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…