- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
Türkiyede yaşıyoruz kadın cinayetleri son 7 yılda %1400 arttı. Korkmakta haklı maalesef devlet korumada yeterli değil. Bu kadın boşansın demekle çözülecek bir sorun değil.
Kontesim balığa haksızlık olur şimdi..
Sallandıracan bu tipleri böyle asacaksın münasip bir yerinden görecek..
2 arkadaşımda sonuna kadar haklı. Vallahi ne denir bilemedim. Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın.
Abla üzülüyor insan ister istemez..Elden birşey gelmeyince geriliyor insan..
Ah o adamın hakettiği bir sürü şey varda bunların sülaledeki erkekler bu olaylar olurken erkeğim diye ortada nasıl geziyorlar onu anlamıyorum...
Hepsinin beyni ve akli melekeleri yok mu acaba ??
Yahu konu sahibesi sizin bu enişteye ona haddini bildirebilecek sülalenizde bir babayiğiniz yok mu yahu ?
Valla kk olarak oraya biz gelsek kadın başımızla adamın kırılmadık yerini bırakmazdık
Nasıl sabrediyorsunuz allasen ?
Abla üzülüyor insan ister istemez..Elden birşey gelmeyince geriliyor insan..
Ah o adamın hakettiği bir sürü şey varda bunların sülaledeki erkekler bu olaylar olurken erkeğim diye ortada nasıl geziyorlar onu anlamıyorum...
Hepsinin beyni ve akli melekeleri yok mu acaba ??
Yahu konu sahibesi sizin bu enişteye ona haddini bildirebilecek sülalenizde bir babayiğiniz yok mu yahu ?
Valla kk olarak oraya biz gelsek kadın başımızla adamın kırılmadık yerini bırakmazdık
dediğm gibi anne baba abi hepsi sağ ancak siz kendi evlat sevginizle bir tutmayın lütfen,giden gider kalan sağlar bizimdir....ne acı halbuki,çaresizlik...ben sabredemediğimden,evine gitmiyorum,enişte beyle konuşmuyorumYahu konu sahibesi sizin bu enişteye ona haddini bildirebilecek sülalenizde bir babayiğiniz yok mu yahu ?
yazık,böyle şeylerin de yaşanabileceğini neden kabul edemiyorsunuz?neden uydurayım allah aşkına...yazı kötü,reklam yaptım,uydurdum,uyduracaklarım bitti daha da yazmıyorumPardon da bu nasıl başlık bu nasıl yazış şekli.Bir an kendimi reklam izliyor zannettim.sadece 3 4 satır okudum ama başlıkdanda belli olduğu gibi uydurup uydurup yazdınız gibi geldi
Birazdan okuyacaklarınız yüzünden ağzınız açık kalacak,yok artık diyeceksiniz!Bahsedeceğim kişiler kuzenim ve eşi...Daha evliliklerinin ilk haftalarında kuzenime (şimdi hatırlayamadığım bir sebepten ötürü) şiddet uyguladı!Öyle böyle değil,48 kg lık kadıncağızın üzerinde şemsiye kırdı...Eşine hitap şeklini yazıyorum; "hayvan,gerizekalı,salak,manyak"...3 kuruşun hesabını yapan cimrinin cimrisi.Biri henüz 2.5 yaşında,diğeri ergenlik çağında 2 çocukları var.Bu eve pahalı diye et girmiyor.Herkesin alım gücü farklı,alamayabilir mi dediniz?Ev kendilerine ait,fatura giderleri çok düşük.Doğalgaz var ama ancak kar yağdığında,kendisi üşüdüğünde açıyor!Tabii ki en düşük ayarda.Bulaşık yıkarken suyu 1 parmaktan kalın akıtmak kavga sebebi...Oğlunu masrafı çok diye ilköğretim bitince okuldan alacakmış...Sadece kendisi çalışıyor,1000 TL geliri var...Arabası,kredisi,vs, yok!Düzgün beslenemediklerinden dolayı,kuzenim anemik,2.5 yaşında olan kızında gelişim geriliği var...yaşıtlarına göre epey zayıf ve kısa.Kuzenim hala evlenmeden önce aldığı botları giyiyor(1999 yılında evlendi).Eşine kalsa çocukların ve eşinin hiçbir şeye ihtiyaçları yok,zaten evden çıkmıyorlar ki!Kıyafet alınacaksa ne zaman ne alınacağına beyefendi karar verir.En ucuzu,en güzelidir!Kendisine birşey alacağı zaman gider en iyisini alır.Her zaman kendi haklıdır.Korunmayı beceremedi,kuzenim 2 defa kürtaj yaptırdı.Sebebi de kendi değilmiş haa!Kuzenim rahat durmuyormuş...Hangi birini anlatayım ki daha?Kuzenimin vajinasında yara var,bilirsiniz,düzenli kontrole gitmesi,yarayı yaktırması gerekiyor.Ancak beyefendiye göre eşinin hiçbirşeyi yokmuş!Her ilişkide canı yanan kuzenim rol yapıyormuş meğer...Kendisi sigara-alkol kullanmaz,kıyamaz paraya...Kuzenim sigara içiyor diye defalarca şiddet yoluyla bıraktırmak istedi,başaramayınca kota koydu!Günde en fazla 4 tane!Kendi parasını kazanmak isteyen kuzenimi işe göndermiyor,kıskanıyormuş...Oğlunun istediği bir kitap var,çocuk tüm psikolojik baskıya rağmen birşeyler öğrenmek,gitar çalmak istiyor,ancak babası 15 tl verip kitabı almıyor.200 tl lik telefonunu kırdı diye (ki tel parasının çoğu cocuğun bayram harçlıklarından) çocuğu evlatlıktan reddedecekmiş...Zaten çocuklara fiziksel olarak da şiddet uyguluyor...Daha neler neler...Her akşam sayısız küfür hakaret,kavga...Hayatından bezmiş bir kadın,mutsuz çocuklar... [/SIZE]
neden boşanmıyor diycem kocası öldürür,süründürür vb..bi cevap gelecek o yüzden demiyorum.
hadi bu manyakla evli kalmaya ve eziyet çekmeye devam ediyor bari sigaraya vereceği paradan 1-2 kuruş artırsada bi hap alıp korunsa bu çok da zor değil bence.kadın istedikten sonra yapamayacağı şey yok.neler neler okuyoruz insanlar taşı sıkıp suyunu çıkarıyor.
ayrıca sen bu olayları bildiğine göre kuzenin aileside biliyordur neden çekip kurtarmıyorlar evlatlarını?
sorulacak çok soru var ama hiç biri bi hayvanla evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Çok acımasız yorumlar da yapılmış.
Sanki kadın adamla isteyerek birlikte oluyor, isteyerek çocuk doğuyor?
Adam belki karısına tecavüz bile etmiştir bilemeyiz ki ne yaşadıklarını..
Bütün eziyetlere rağmen demek ki boşanamıyor kadın,korkuyor.
Sırtında şemsiye kıran,onu ve cocuklarını dahi aç bırakıcak kadar vicdansız bir adamın kendisini kolaylıkla öldürebilceğini,acımayacağını düşünüyordur ve haklıdır da..
Sürekli gazetelerde okuyoruz karısını sokak ortasında bıcaklayan adamları? bu adamları kimse durdurmuyor üstelik.
Çok yazık ne oluyorsa hep kadına ve çocuklara oluyor ..
Ama tek eleştirim var benim de; konu sahibi sen buralarda konu açacak kadar bilgili okuyan bir insansın peki sen niye bir şeyler yapmıyorsun ? ailesi ve eşinin tarafı vicdansız ve cahil insanlar ee sizin aileniz akrabalarınız ve siz neden susuyorsunuz bu duruma?
Hiç mi bir baba yiğit adam yok sülaleniz de bu vicdansız kocayı kenara çekip hesap soracak?
Hadi hepsini geçtim siz ihbar edin polise bu adamı..
O çocukların karnını sizler doyurmaya çalışın, ne bileyim burda gelip butun bu eziyetleri anlatmaktan ya da dinlemekten daha fazlası yapabilabilir gibi geliyor bana .. sizler ve çevresi sustukca o herif devam edicektir yaptıklarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?