Bu forumda böylesini okumadınız!!!

Türkiyede yaşıyoruz kadın cinayetleri son 7 yılda %1400 arttı. Korkmakta haklı maalesef devlet korumada yeterli değil. Bu kadın boşansın demekle çözülecek bir sorun değil.

iyi de en azından sığınma evi vs denese ...yoksa adam( veya babası anası) bu gidişle dayaktan öldürecek kadını veya çocuklarını..böyle olur mu o çocukların geleceğine yazık değil mi...insan kendini düşünmese çocuklarını düşünür..olmaz bu kadar aymazlık..

Kontesim balığa haksızlık olur şimdi..
Sallandıracan bu tipleri böyle asacaksın münasip bir yerinden görecek..

Abla üzülüyor insan ister istemez..Elden birşey gelmeyince geriliyor insan..

Ah o adamın hakettiği bir sürü şey varda bunların sülaledeki erkekler bu olaylar olurken erkeğim diye ortada nasıl geziyorlar onu anlamıyorum...

Hepsinin beyni ve akli melekeleri yok mu acaba ??

Yahu konu sahibesi sizin bu enişteye ona haddini bildirebilecek sülalenizde bir babayiğiniz yok mu yahu ?

Valla kk olarak oraya biz gelsek kadın başımızla adamın kırılmadık yerini bırakmazdık

Nasıl sabrediyorsunuz allasen ?

2 arkadaşımda sonuna kadar haklı. Vallahi ne denir bilemedim. Allahım kimseyi çaresiz bırakmasın.

İlk önce kadınımız kendisini yetiştirecek,helede bir erkek evladı olduğu zaman ona kadına değer vermesini saygı duymasını öğretecek.
Hadi evladım göster pipini teyzelere derse,egosunu şişirirse,sadece bana bak derse,sözünden dışarı çıkılmasını istemezse böyle tipte kocalar maalesef biz kız anneleri için sorun olur..
Bir birey yetiştireceksiniz,canavar yetiştirmeyin sakın..
Burada çok gördük okuduk bunlarıda ondan söylüyorum..

Allah yardımcısı olsun boyle yasamaktansa ölmek daha ıyı zaten ...

valla ben de sabredemezdim kontes..kadın ne kadar kaderim dese de en azından çocukları kurtarmak içn bişeyler yapardım..
hakikaten konuşmakla olmuyosa,hakkı kötektir yani..yok mu adam gibi adam sülalenizde..

bir de büyük çocuk da ergen demişsiniz yıllardır siz nasıl gözlerinizi kapattınız yaşananlara..sizind e yeğeniniz sayılır o çocuklar,nasıl yüreğiniz dayandı o evde bırakmaya çocukları..bizim burda sadece duyduklarımzıla dağlandı yüreğimiz..

Nsıl üzülmez insan kontesim,ortada var olan birşiddet var buna tanık olan evlatlar var bir kere.
Kesinlikle aileden birilerinin duruma el atması lazım yoksa sonuçsuz kalır herşey.
Belkide şiddete meyilli çocuklar olacak bunlar.

Allah tabi ki yardımcısı olsun ama Allah akıl vermiş, fikir vermiş, nizam vermiş... Bütün bunları da kullanalım diye vermiş. Kullanmayan kadını ben neyleyim. Ailesi sahip çıkmıyormuş ben böyle aileye ne diyeyim? hatta verin bi telefonlarını direk kendilerine söyleyeyim. Siz de suçlusunuz bütün bu olanlara göz yumuyorsunuz, akıl vermek yetmez, harekete neden geçmiyorsunuz? Neden her yeri ayağa kaldırmıyorsunuz. Kadına, çocuklara şiddete çanak tutuyorsunuz.... Nasıl hesap vereceksiniz? Bu işler konuşmayla olmaz, insan olanla konuşulur olmayanla konuşulmaz, direk anladığı dilden girilir olaya. Hele bir boşanmayı denesin bakalım neler oluyor! Havlayan köpek nereye kadar havlıyor? Denemeden, yaşamadan bilinmez...

Acı hayat, Allah fırsat vermesin o adamada onun gibi olan cümlesinede....

Pardon da bu nasıl başlık bu nasıl yazış şekli.Bir an kendimi reklam izliyor zannettim.sadece 3 4 satır okudum ama başlıkdanda belli olduğu gibi uydurup uydurup yazdınız gibi geldi

dediğm gibi anne baba abi hepsi sağ ancak siz kendi evlat sevginizle bir tutmayın lütfen,giden gider kalan sağlar bizimdir....ne acı halbuki,çaresizlik...ben sabredemediğimden,evine gitmiyorum,enişte beyle konuşmuyorum

Pardon da bu nasıl başlık bu nasıl yazış şekli.Bir an kendimi reklam izliyor zannettim.sadece 3 4 satır okudum ama başlıkdanda belli olduğu gibi uydurup uydurup yazdınız gibi geldi
yazık,böyle şeylerin de yaşanabileceğini neden kabul edemiyorsunuz?neden uydurayım allah aşkına...yazı kötü,reklam yaptım,uydurdum,uyduracaklarım bitti daha da yazmıyorum

bu ne bee!!!!! taş olsa çatlar. o çocuklara yazık değil mi? psikolojileri nasıldır kimbilir. kuzeniniz bu adamdan (pardon adam dedim ağız alışkınlığı işte) bir an önce kurtulmaya baksın ailsindede bir hayır yokmuş siz destek olun.

neden boşanmıyor diycem kocası öldürür,süründürür vb..bi cevap gelecek o yüzden demiyorum.

hadi bu manyakla evli kalmaya ve eziyet çekmeye devam ediyor bari sigaraya vereceği paradan 1-2 kuruş artırsada bi hap alıp korunsa bu çok da zor değil bence.kadın istedikten sonra yapamayacağı şey yok.neler neler okuyoruz insanlar taşı sıkıp suyunu çıkarıyor.

ayrıca sen bu olayları bildiğine göre kuzenin aileside biliyordur neden çekip kurtarmıyorlar evlatlarını?

sorulacak çok soru var ama hiç biri bi hayvanla evli olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

valla üzüldümmmm böyle insanlar var disardan dört dörtlük aile babasi ickisi yok kumari yokk kendine iyisini alip cocuklarina esine kücük seyleri cok görennn tandigim var benimdee el altindan yardim edin olmadi kadina is bulmaya calisinn eli ekmek tutunca gözü acilirrr bak kadinin parasi olsun cekermiiiiii kadina is bulmaya calisin gerisi gelirrrr

hızımı alamdım konuyu baştan tekrar okudum çocuk 2,5 yaşında beslenemeiği için gelişim geriliği yaşıyor (bunu yazarken bile aklımı yitirecek gibi oluyorum) ve kuzenin hala ama hala bu adama eşilik yapıyor öyle mi? yok ya bi kadın böyle aciz olamaz anne olan bu kadarına razı gelemez.ama bence kuzenin ya bigün o koca olacak adama bişey yapacak ya kendine bu hayata kimse başka türlü dayanamaz çünkü.

Böyle adamlara çocuk doğuran kadınları ben anlamıyorum Kadişim... Kendi cefasına çocukları da ortak etmek demek bu...

Bu adam baba mı? koca mı?...

kusura bakmayın da kuzeniniz de çok bencil. bir kadın kendini mi düşünür bu durumda çocuklarını mı? böyle babadan ne hayır gelir bu çocuklara. çalışacak arkadaşım, başka yolu yok bu işin. boşanacağını da sanmam, o bence memnun halinden.

rahim ağzı yarası da o kadar mühim bişey değil, herkeste olur da, o beslenmeyle geçmemesi de gayet normal.

aklını başına alsın.

korunmayı da kocası beceremiyorsa kendi becersin, sağlık ocaklarında ücretsiz veriyorlar prezervatif. hadi birinciyi doğurdu ikinciye yazık değilmi.

Allah allah ya

Çok acımasız yorumlar da yapılmış.
Sanki kadın adamla isteyerek birlikte oluyor, isteyerek çocuk doğuyor?
Adam belki karısına tecavüz bile etmiştir bilemeyiz ki ne yaşadıklarını..

Bütün eziyetlere rağmen demek ki boşanamıyor kadın,korkuyor.
Sırtında şemsiye kıran,onu ve cocuklarını dahi aç bırakıcak kadar vicdansız bir adamın kendisini kolaylıkla öldürebilceğini,acımayacağını düşünüyordur ve haklıdır da..
Sürekli gazetelerde okuyoruz karısını sokak ortasında bıcaklayan adamları? bu adamları kimse durdurmuyor üstelik.

Çok yazık ne oluyorsa hep kadına ve çocuklara oluyor ..

Ama tek eleştirim var benim de; konu sahibi sen buralarda konu açacak kadar bilgili okuyan bir insansın peki sen niye bir şeyler yapmıyorsun ? ailesi ve eşinin tarafı vicdansız ve cahil insanlar ee sizin aileniz akrabalarınız ve siz neden susuyorsunuz bu duruma?

Hiç mi bir baba yiğit adam yok sülaleniz de bu vicdansız kocayı kenara çekip hesap soracak?
Hadi hepsini geçtim siz ihbar edin polise bu adamı..
O çocukların karnını sizler doyurmaya çalışın, ne bileyim burda gelip butun bu eziyetleri anlatmaktan ya da dinlemekten daha fazlası yapabilabilir gibi geliyor bana .. sizler ve çevresi sustukca o herif devam edicektir yaptıklarına.

sözlerine sonuna kadar katiliyorummm
benim tanidigim kadin vardi böyle biz komsular arasinda para yardimi yaptik adami ilkna ettik eli para tutsun eve biraz para gelsin diye kadin allaha büyük varmasin kadinni öyle sindirmiski allahdan korkar gibi kocadan korkuyorduuu kadina nefes al demese almiyacak o haldeydiiiii ise basladi gel git gözü acildi is yerinde poise git evini ayir dediler devlet piskolojik destekde verdi para yardimi yapti adami polisler bir iki cektiler kenera aaaaa adam adam oldu ama kadin braktiiii simdi cocuklarimla mutluyum diyor birde türkiyeden gelin getirmislerdi dil yok almanca yokkk düsün bu kadin bile ayaklarinin üstünde duruyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…