Bu forumda neden cogu kişi nefretle yorum yapıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kimse kusura bakmasın. Kocasına kaynanasına sesi çıkmayıp burda eleştirenlere hakaret edeni de şizofreni de ruh hastasını da gördü bu gözler.

Asla eski konular açıksa bakmadan yazmıyorum. Dün eşekten düşen bugün başkasını tepmeye çalışıyor.

Ayrıca konu açan arkadaşlara da tavsiyem eleştiri kabul etmiyorsanız açmayın. Sonra o bunu dedi bu bunu dedi diye ağlamayın.

Hakaret edilmediği sürece herkes dilediğini yazabilir. Cevap hakkı herkese var.

Sorunların temelinde hayatlardaki memnuniyetsizlik var. Şahsen ben burda ki yorumların sertliğini kafaya takıp da konu açmam asla.

Her yorum hoşumuza gitmek zorunda değil ki. Burda her kafadan insan var herkes aynı şeyi aynı üslupla mi söyleyecek? Eleştirilmek istemeyenlerin burda işi yok bence, buranın amacı bu :)
Benim bildiğim birinin sorunu olur akıl verilir dinlenir aşağılayıcı utandırıcı yorumlar yapılmaz o zaman forumun konusu eleştiri forumu olarak değiştirilsin .cok acimasizsinzz

Evet cunku bu forumda sevgili yazınca daha da top ateşine tutuyorlar demek oluyor kı o an oyle yazmak zorunda kaldım ayrıca yukarıda yazdığım gbi aklınızca gecmis konuları araştırmada üstünüze yok masallah

Siz insanlari degersiz bulup sekilden sekile girerken iyi ama eski konulariniza bakilinca mi suc? I

Beni de cok rahatsiz ediyor. Birisi mesela demis ki "esim boyle boyle, ne yapabilirim? Ya da sunu yapmayi dusunuyorum, fikriniz nedir?" diye sormus. Yani fikir sormus.

Bizim mahalle teyzelerinin cogu da "bu adamla nasil evlendin!!!1111!!!!" diye bos bos yaziyor. Yahu sana ne, size ne. Nasil evlendiyse evlendi. Sen kimsin de yargiliyorsun? Fikrin varsa yaz gec. Diger yandan konu sahiplerine de uzuluyorum. Bu sacmasapan insanlara kendilerini aciklama ihtiyaci hissediyorlar. Yazsana oraya sana ne, neden evlendiysem evlendim, su an sorunuma care ariyorum diye. En kotu gormezden gel.

Mantikli insan biraz dusunur, benim bu yazdigimin bu konuya ne katkisi olur, bu soruna nasil bir cozumu olur diye. Bos bos konusmanin anlami yok.

Bizim haddini bilmek noktasinda sikintilarimiz var. Yargilama konusunda sikintilarimiz var. Toksik'iz. Kaosla besleniyoruz.

Arkadaslar soru paylaşmaya korkar olduk ozellikle bir derdim var kösesine hele kı insanlara ters düşecek Bisey yazınca neden saldırıya geçiriyorlar anlamıyorum .Hemen ters cevap vermeler , asagilamalar ,gecmis konuları sorgulamalar ifşa etmeler yani derdiniz ne ?.ozellikle evli olmayanların konularına dusmanliginiz nedir anlamadım ?
Kesinlikle katılıyorum. Çok kırıcı oluyor

Ifsadan kastim sizin yazdiginiz degildi. Konu acan konu sahibi her seyi acikca tum detaylari ile yazma zorunlulugu yok bunu anlayabiliyorum demek istedim. Kast ettigim sizin yazdiginiz gibi her konuda farkli kimlige burunenlerdi.
Jeton sonra düştü, artık mesajı yollamıştım. Bu yüzden bozuntuya vermedim :KK45:

ohoo ekşiden gelip özellikle ortalığı karıştıranlar var, bakın ekşi sözlüğe kendileri söylüyor

He he aynen çok mutsuzuz, o kadar sorunlu bir hayatımız var ki sizin gibileri eleştirmekten başka bir şeyden zevk alamıyoruz :KK43:
Ya benim zoruma giden benim konularım degil anlamadınız herhalde az once birinin konusunu okuyorum kiz 21 yasında çeyiz yapmış Ve sevgilisi aldatıp ayrılmış diye Bi ton asagilamaya maruz kalmış neymiş o yasta çeyiz yaparsan boyle olur soyle olur bu hayatta herkesin basına herşey gelebilir insanız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X