- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
tabii efendim siz nasıl arzu ederseniz öyle konu açar yorum yaparım, size sormadan iş yapmak kimin haddine. forumdaki tüm bayanlar sizin arzunuza göre şekil alır bundan sonra. tüm bayanlar sizi sinir etmemek için yazar. neden zorunuza gitti, yuva yıkan yorum yapmıyorsanız susup oturun, illa ki her şeyi üstünüze alınmanıza gerek yok.
neden üzerinize alınıyorsunuz, konu sahibi sizin isminizi mi kullandı ki bu kadar tepkilisiniz
konu sahibi çok haklı
hz Ömer der ki: işlerinizi Allah korkusu olanlarla istişare edin
sağduyulu olmak çok önemli
Rica ederim güzel dinimizi ve ondaki güzellikleri bilip bilmeden kullanıp sevaba gireceğim derken daha beter günaha girmeyin bizi de sinir etmeyin.Dikkatimi çekiyor,her konuya dini açıdan bakıyorsunuz ama ölçüsüzce.Ne yani doğruyu söylüyoruz,acımasız da olsa gerçeği söylüyoruz diye biz de Allah korkusu yok mu tövbe haşa ?Lütfen bin düşünüp bir yazın.
tabii efendim siz nasıl arzu ederseniz öyle konu açar yorum yaparım, size sormadan iş yapmak kimin haddine. forumdaki tüm bayanlar sizin arzunuza göre şekil alır bundan sonra. tüm bayanlar sizi sinir etmemek için yazar. neden zorunuza gitti, yuva yıkan yorum yapmıyorsanız susup oturun, illa ki her şeyi üstünüze alınmanıza gerek yok
neden üzerinize alınıyorsunuz, konu sahibi sizin isminizi mi kullandı ki bu kadar tepkilisiniz
rica ederim çuvaldızı önüne gelene batırmadan önce iğneyi kendine batır
istediğin kadar hakaret edip sonra köşeye çekilemezsin
istediğim gibi laf atayım ama kimse bana bir şey demesin diyemezsin
ikinci üyeliğin varsa o da yine senin hatan
ya her zaman öyle olmuyor işte mesela ben burdaki tavsiyeler sayesinde asla cesaret edemeyeceğim bir şey yaptım ve hayatım o kadar güzel bir yön aldı ki...aşkımı şuanda yaşayabiliyosam kk sayesinde oldu
bilmiyorum ben mi istisnayım acaba :)
Kusura bakmayın ama polemiğe giren iki üyemiz ikinizde polemiğe girmişsiniz, karşılıklı şikayet etmişsiniz lakin banlanırsanız ikinizde banlanırsınız, polemiğe girmek yasaktır çünkü, şimdi lütfen buna bir son verin yoksa sonu belli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?