yazdığımı doğru okudunuzmu?
aldatan eş için boşan denmesine karşı değilim,ama verdiğim örnekte hemen boşan denmesine karşıyım,tabiiki farklı görüşler olacak
ama daha yapıcı olunsa hepimiz için daha güzel olur.yazdıklarımı birdaha okuyun,aldatan erkek için yapıcı olun demişmiyim?
bu dediğinize katılıyorum ama o arkadaşın eşi internette bayanla tanışmış konuşmuş ama sonra vazgeçmiş.işte sorun burada,benim bakış açım vay efendim seni aldatmış kahrolasıca herif hemen boşan demek değil,oturun önce bir konuşun demek,kimilerine göre hemen terket şu pislik herifi diye yangına körükle gitmek,konu bu,ben yapıcı olmayı seviyorum.nokta.
bu kadar zamandır okuyorum burayı
boşanmayı kafasına koyan konuyu sadece dertleşmek için ,mahkeme avukat,hakkında fikir almak için yazarlar
dediğini de yapıp boşanırlar gördük..
bazıları da vardır konuyu sırf ''ah kıyamam erkektir yapar boşver''desteğini almak için açarlar
yazılan msjlar sonrası '' o benim kocişim size ne ''der konuıyu kapattırırlar
yani herkes kendi hayatını yoluna bişekilde koyuyo biz burda sadece yazıyor merak etmeyin
Burada insanlar normal hayatta asla yapmayacakları şeyleri başkalarına tavsiye edebiliyorlar. Ve bunu yaparken o kişinin bu tavsiyeyi ciddiye alacağını ihtimal vermeden yapıyorlar. Bu konuda daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum. Konu sahibi gerçekten zor durumda olabilir. Vereceğiniz tavsiyeye çok ihtiyacı olabilir. Bunlara dikkat ederek yorum yaparsak sorun kalmaz diye düşünüyorum.
arkadaşlar evet herkese göre değişir,fikirlerinizi söylemekte haklısınız,size göre aldatmaca bana göre değil,peki ya karşı tarafa göre...belki karşı tarafa göre affedilebilir,belki bir kere çocukları için tekrar deneyebilir,ben bu şıkkıda olduğunun hatırlatılmasından yanayım,belkide sonrasında mükemmel bir evlilik devam edecek nereden bilebilirizki.hem sorun sadece o konu değilki,sadece o bir tane örnekti ve evet herkese göre fikir değişir ve ne ilginçtirki herkes boşanma taraftarı.
sanmıyorumki sizin başınıza gelse bu kadar net konuşamazsınız.
mesela burada kız konu açmış,nişanda şöyle böyle oldu ne yapayım,millet hurra atlıyor,ondan sana koca olmaz,yolun başındayken ayrıl diye,durun bir konuşun edin diyen azınlıkta.kim nişanlıyken sorun yaşamadıki,bende ayrılma derecesine geldim ama ayrılmadım ve evlendim,iyikide evlenmişim,iyikide ayrılmamışım,bende burada konu açsaydım,eminimki birçok kişi banada ayrıl evlenme derdi.demek istediğim yangına körükle gidilmemesi,biraz daha ılımlı,olumlu yapıcı yaklaşılması.gerçekten bazı arkadaşlar çok sertler.
arkadaşım karşı tarafa göre affedilir bir durumsa zaten konu açmaz değil mi, böyle bi iş başına gelir ve affeder, her mahremini gelip buraya yazmak zorunda değil,ama tutupta konu açıyosa herkes kendine göre cevaplar bide insanları kışkırtıyosun yani ne yapalım kocamızımı boşayalım yani sana kendimizi ispatlamak için, seyyahalemi diye bi arkadaş var al işte boşamış gayet kocasını, neyin mücadelesini veriyosun anlamış değilim
siz neden olayı karşılıklı konuşmaya çevirdinizki anlamadım,ben ortaya yazıyorum fikrimi,siz ısrarla beni alıntılayıp benimle laf yarıştırıyorsunuz bende onu anlamış değilim.
affedilebilir bir durumda konu açmayacaksa,affetmeyeceği bir konu içinde konu açmaz,her ikisi içinde fikir istiyor demekki.hem namahrem konularını burada yazsın diyen kim,onu siz kendi hayal gücünüzle ortaya çıkarmışsınız,ben öyle birşeymi yazmışım?tabiiki herkes kendine göre cevaplar ben cevaplayamazmı demişim?sadece ılımlı yapıcı olunsa daha güzel olur dedim.
asıl insanları kışkırtan sizsiniz,ben iyi güzelden başka ne yazmışım,sürekli beni alıntılayıp durmayın,konuyu açan ben değilim ve konu sahibini haklı bulma gibi bir hakkımda var değilmi?asıl siz neyin mücadelesini veriyorsunuz,iyi o zaman millet anlamadan dinlemeden boşansın,ben kimseye kocan seni aldattıysa ayrımamı diyorum,tek açılan konu bumu,her konu için yorumum önce empati yapılmasından yana.
lütfen benimle karşılıklı atışma yoluna girmeyin ve alıntılamayın,benim fikrim bu,sizin fikriniz o,bu kadar basit.resmen kavga etmeye hazırsınız,ayrıca cümleye sizle başlayıp senle bitirmekte enteresanmış.
çünkü sen beni ve benim gibi düşünen arkadaşlarımı kaşıyosun laf sokuyosun ben açıkça sana söylüyorum alıntı yapıyorum kaçak dövüşmüyorum.
çünkü sen beni ve benim gibi düşünen arkadaşlarımı kaşıyosun laf sokuyosun ben açıkça sana söylüyorum alıntı yapıyorum kaçak dövüşmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?