Arkadaşlar arada bakıyorumda yorumlar anormal fevri ve bu yorumları ciddiye alanda vardır illaki.Sağduyulu yorumlar çok az.Mesela bir ablamız diyo eşim ilgisiz davranıyor gelen yorumlar "hemen boşan" "çoluk çocuk önemli değil hemen boşan, ona değmez" tarzında oluyor.Veya sevgilimle kavga ettik diyor bi kardeşimiz "sakın sen arama" "o ararsa süründür" yorumlar bu tarz oluyo hep.Bu yorumları yapanlar kendilerine kezban denilince kızmamalı bence gerçekten şaşırıyorum bazı arkadaşlara
arkadaşlar buraya birisi konu açıyosa gelecek her yorumuda peşinen kabul eder, herkes aynı şeyi söyleyecek ya da konu sahibini pışpışlıcak diye bişey yok, burda sahte konuda çok, bilmem ne zamandır üyesiniz, bana mantıksız gelen şu: eşim beni aldatıyo dövüyo hakaret ediyo napıyım diye konu açmak, ee ne diyelim yani biz bu kadına çocuğun var dayağını ye otur mu diyelim senin fikrin oysa o doğrultuda yorum yap ama ben bunu yapmam, zaten o durumda bi kadında kendi aklı var fikri var hiç tanımadığı insanlara ne yapayım diye sormasın bi zahmet aklın yolu bir
Arkadaşlar arada bakıyorumda yorumlar anormal fevri ve bu yorumları ciddiye alanda vardır illaki.Sağduyulu yorumlar çok az.Mesela bir ablamız diyo eşim ilgisiz davranıyor gelen yorumlar "hemen boşan" "çoluk çocuk önemli değil hemen boşan, ona değmez" tarzında oluyor.Veya sevgilimle kavga ettik diyor bi kardeşimiz "sakın sen arama" "o ararsa süründür" yorumlar bu tarz oluyo hep.Bu yorumları yapanlar kendilerine kezban denilince kızmamalı bence gerçekten şaşırıyorum bazı arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?