Bu fotoğrafla neden dalga geçiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dalga geçilmediki sadece keşke böyle bi soru soracak kadar dertmi desek sıkıntımı desek bizim de olsa dedik sen bu fotoğrafa neden böyle taktın ki biz böyle konulara çok alışkın değiliz sanırım bünye alışkın değil hep bdvde dert okuyoruz ve derdimizi paylaşıyoruz fotoğrafa ben hiç takılmam sende takılma derim

Siz beğenmiş iseniz, gerisi önemli değil bence.. Farklı bir fotoğraf olmuş.. Zevkler ve renkler tartışılmaz bence rahatça paylaşın heryer de

Zevkinize saygım var eğer arkadaş listemde biri paylaşmış olsaydı bakar geçerdim ama sorduğunuzda göre fikrimi belirteyim çok saçma bir resim bu resmi çekilirken ki hâli geliyor insanın gözünün önüne evet çok komik ayakkabıda ayakta hoş durmuyor..

İnsanları takan birisiniz galiba , umursamayın geçin siz beğendiyseniz mühim değil belki ayağınızı öyle uzatıp resim çekilmenize gülmüşlerdir ama siz önemlisiniz onlar değil bir milyon düşünen insan vr herkesin ne düşündüğünü takacak olsaydık ohoo :)

Ayaklar garip kaçmış ama dalga gecilecek birşey yok sallayin cok sey yapmayin

Gülücük emoji ile yapılmışsa dalga değildir, ben dalga geçilecek ya da aman bu ne dinilecek bir fotoğraf görmedim. Normal bisey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…