Bu fotoğrafla neden dalga geçiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü çok saçma. Neden manzaraya karşı ayağını çekiyorsun ki? Kumsal olsa belki ama kimse ayak fotoğrafı görmek istemiyor. Deli gibi oynamışsın birde daha da tuhaf olmuş. Ayakkabı çok güzel desen değil, çok marka hava atıyorsun desen değil. Tuhaf, ne idüğü belirsiz bir foto. Bende görsem geçerdim ama sordun diye söylüyorum.

Amacın ne? Ben şöyle anladım ayaklarını uzattın eyvallah ama uzattığın yerde Türk Bayrağı var. Derdin ne yani bayrağı ayağımın altına mi aldın demek istiyorsun tövbe. Bunu birisi söylesin polemik mi yapayım istiyorsun.

Zaten habire ayaklarini denize nazir cekip atanlari anlamiyorum ben, ayak fetişi olsam belki ama degilim, hele adamlar atiyo 45 numara cocuk.mezari ayagini, sanirsin ayak mankeni, napayim senin killi koca ayagina bakip kalp mi birakayim, hayran mi kalayim, net cikti, boyle ayak takintili bi kitle türedi, hayirlara vesile olsun

Yanlış anlamayın ama çok komik. Bence komik. Ayaklar kütük gibi durmuş. Biraz zarif bir ayakkabı olsaydı, veya ayakkabı hiç olmasaydı olmaz mıydı? Ve bu kadar zoom yapmasaydınız? Bende çekmiştim çok eskiden buna benzer bir fotoğraf ama ayağımdan çok manzaralar görünüyordu. Siz sadece ayağınızı çekmişsiniz

Bayraga karsi uzatilmis bir cift ayak ve ayakkabi.Komik degil bence Sacmalik...

Bence ayakkabılarınız komik durmuş hafif ucu gözükseydi yada şekli farklı olsaydı daha iyi olurdu sanki Bak bunu iki yıl önce ist da cekmiştim ama tuhaf durmuyor sanki yada duruyorsa da duruyordur

Eklentiler

• 72CC579A-8EFA-43EF-AEAD-FBF10E4FB14C.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 95
Nelere gülüyor ya allah askina anlat ben anlamadım

Böyle ayak fotoğrafı görünce ayaklarım çok mu büyük? konusu geldi aklıma

Habi resim kötü çekilmiş, sanki montaj gibi de duruyor o ayri, ama insanlar bundan çok saçma şeyler de çıkartabilir. Ben söylemiyim başkası yazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…