Bu fotoğrafla neden dalga geçiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Habi resim kötü çekilmiş, sanki montaj gibi de duruyor o ayri, ama insanlar bundan çok saçma şeyler de çıkartabilir. Ben söylemiyim başkası yazsın

Evirdim, çevirdim yok anlamadım
Çok saçma bir resim mi desem, fotoğraf mı bilemedim orası kesin de
Terlikle fotoğraf çekip ayaklarım çok mu büyük diyen pislik geldi aklıma

Şahsen kiskanć bi.bünye degilim, patates baskisi gibi ne kiskanayim
Size bir şey demedim ki konu sahibi bu resmi paylaşınca canını sıkmışlar ya o yüzden dedim öyle. Çünkü ne isterse paylaşır kimsenin kimseyle dalga geçmeye hakkı yok bence.

Çok kaba ve estetik dışı.nasıl anlatsam hani böyle arabadan dışarı ayağını uzatan bir güruh vardır ya bu ayakkabıyı giyen de bunu temsil ediyor gibi,nerede nasıl davranacağını bilmeyen biri.ayakkabı zarif olsa bu kadar göze batmaz,nenelerimizin lastik ayakkabıları değil en azından,bu seçim kötünün iyisi olmuş

Habi resim kötü çekilmiş, sanki montaj gibi de duruyor o ayri, ama insanlar bundan çok saçma şeyler de çıkartabilir. Ben söylemiyim başkası yazsın

Bence konu sahibi bilerek çekti bunu.Simdi de gelmiş bizi kekliyor.Yeni üyelik,ısrarlı fotoğraf sorusu,söyleyeceklerim bu kadar.

Filtre fazla kaçmış gibi diye mi acaba bi de ne mânâ tamam bacak gösterilir ya tatil yerinde bu da ayak göstermiş gezdiği yere diye belki de ona gülmüşlerdir

Şimdi bişey diyeceğim fesat olacağım benim

Çükü bazı gereksiz insanlar saçma bişey düşünmüş olabilir mesela erekte olmuş erkek Organı gibi :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…