- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Habi resim kötü çekilmiş, sanki montaj gibi de duruyor o ayri, ama insanlar bundan çok saçma şeyler de çıkartabilir. Ben söylemiyim başkası yazsın
Ayak parmakları nerede djjdsj aklıma iyi şeyler gelmiyor ayak parmaklarını göremediğimde
Ay travma olmuş
Bugün bu fotoğrafla ilgili bir konu açmıştım fakat herkes gülücük emojisi atıp dalga geçmiş, instagram'da da dalga geçmişlerdi bu fotoğrafta komik olan ne ? Neden dalga geçiliyorum ?
Eki Görüntüle 2602416
Size bir şey demedim ki konu sahibi bu resmi paylaşınca canını sıkmışlar ya o yüzden dedim öyle. Çünkü ne isterse paylaşır kimsenin kimseyle dalga geçmeye hakkı yok bence.Şahsen kiskanć bi.bünye degilim, patates baskisi gibi ne kiskanayim
Habi resim kötü çekilmiş, sanki montaj gibi de duruyor o ayri, ama insanlar bundan çok saçma şeyler de çıkartabilir. Ben söylemiyim başkası yazsın
Bence konu sahibi bilerek çekti bunu.Simdi de gelmiş bizi kekliyor.Yeni üyelik,ısrarlı fotoğraf sorusu,söyleyeceklerim bu kadar.
Ben de ayakkabina patates dedigim icin özür diliyorum, öpüşüp barişsin herkes benceTürk bayrağına saygısızlık etmiş olduğum için özür diliyorum
Hahahahah bir türlü inanamayan sen miydin yoksa
Filtre fazla kaçmış gibi diye mi acabaBugün bu fotoğrafla ilgili bir konu açmıştım fakat herkes gülücük emojisi atıp dalga geçmiş, instagram'da da dalga geçmişlerdi bu fotoğrafta komik olan ne ? Neden dalga geçiliyorum ?
Eki Görüntüle 2602416
Şimdi bişey diyeceğim fesat olacağım benimBugün bu fotoğrafla ilgili bir konu açmıştım fakat herkes gülücük emojisi atıp dalga geçmiş, instagram'da da dalga geçmişlerdi bu fotoğrafta komik olan ne ? Neden dalga geçiliyorum ?
Eki Görüntüle 2602416
Bugün bu fotoğrafla ilgili bir konu açmıştım fakat herkes gülücük emojisi atıp dalga geçmiş, instagram'da da dalga geçmişlerdi bu fotoğrafta komik olan ne ? Neden dalga geçiliyorum ?
Eki Görüntüle 2602416
Nooption adlı üye yazmış düşündüğümü ama yeni bandan çıktım hahahah cesaretli değilim
dkdkdk 2 tane ayak olması sıkıntı
Nooption adlı üye yazmış düşündüğümü ama yeni bandan çıktım hahahah cesaretli değilim
dkdkdk 2 tane ayak olması sıkıntı
O nasi organ yahu kütük gibi, konu sahibi ayagina kütük dedigim icin tekrar özür diliyorum.Şimdi bişey diyeceğim fesat olacağım benim
Çükü bazı gereksiz insanlar saçma bişey düşünmüş olabilir mesela erekte olmuş erkek Organı gibi :/
Bir arkadaş onun ısrarla ayak olduğunu iddia ediyordu da o geldi aklıma bir türlü kabul edememişti
Ya açık söylemek gerekirse kalkan şeyini yukardan çekmiş alttan da ayakları gözüküyor gibi falanO nasi organ yahu kütük gibi, konu sahibi ayagina kütük dedigim icin tekrar özür diliyorum.
Belki aynı kişikesin erkek..
ergenus hatta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?