Gerizekali beyinsiz pisliklerini baska yerde yap.bayraga hakaret edemezsin!Türk bayrağına saygısızlık etmiş olduğum için özür diliyorum
Nerede baktım göremedim
Ben konuyu açar açmaz şikayet ettim ama banlanmadı...
TakunyaŞu hamamda giydiğimiz terliklerin ismi neydi zaten gözümü ayakkabıdan Alamıyorum şuan gülmekten kız bak senin yüzünden odayı terkettim salona geldim gülmeye
Başka bamya resmi de varmış, silmiş... konusu da jilet izi, yarası kaşınıyor...Aklıma da gelmişken yazayım kardeş müstehcen duruyor ya valla demiiim demiim dedim de
Hele hele peh pehBaşka bamya resmi de varmış, silmiş... konusu da jilet izi, yarası kaşınıyor...
Neeeeyyyyyyyydiğer konusunda bamyasının fotosunu koymuş eline jilet kesiği hissi geliyormuş rahatsız oluyormuş nasıl geçer diyo..
bende annene göster bepanten sürsün dedim..
Daha önceki konusunda da bu fotoyu gösterip bunu paylaşayım mı demiş herkes paylaşma demiş ama sanırım dinlemiyorHele hele peh peh
Yani hayallerinde şu var sanırım ayak fetişleri olduklarından “hanımlar, resim nasıl? “ arka planda jiletlenmiş erkek ayağı koyup, ojeli vs, birkaç saf kadıncağızın da bak bu gün ben de bu ojeyi sürdüm diye ell- ayak resmi paylaşmaları. Diğer bordo berelinin resimleri ayak fetişlerinin pozlarındandı.
Söz dinlemiyor asi staylaDaha önceki konusunda da bu fotoyu gösterip bunu paylaşayım mı demiş herkes paylaşma demiş ama sanırım dinlemiyor
En iyi ben bilirim bir keresinde 2 hafta banlandımBan yedikten sonrada şu mapus demirleri neden parlak diye gelirsinEki Görüntüle 2602446
Yoğun istek üzerine görmeyenler için konunun ilk halini resimle birlikte tekrar atabilirim
Link versenize cok merak ettim yaO kadar çok güldüm ki o konuyu okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?