- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Bir gören pişman bir görmeyen sanırımOfff bende göremedim
Ben de şimdi baktım da, konu sahibinin ilk konusunda var foto. Ama olayı yine anlamadımGöremedim göremedim
Aaaa aşk olsun konu silinsin mi?Eki Görüntüle 2602433
Allahımm kız gece gece gözümden yaş geldiAyagini agzima soksaydin gibi olmuş, resmin yarisi.ayak
Ben bunun şamatasını whatsappta bile yaptım biraz önce. Konu sahibi çok geç kaldıVar ya, sen nasıl büyük bir insansın!
YaaaAaaa aşk olsun konu silinsin mi?Eki Görüntüle 2602433
Şey olsa terlik büyük gelmez miydi, diyordu ya bir deBir arkadaş onun ısrarla ayak olduğunu iddia ediyordu da o geldi aklıma bir türlü kabul edememişti
Rica ederim. Bende gece gece iyi güldüm.Teşekkürler kardeş merakım gitti sayende
ay noldu biri anlatsin cok merak ettimmm
Yalnız ciddi kötü.Ben bunun şamatasını whatsappta bile yaptım biraz önce. Konu sahibi çok geç kaldı
Rica ederim her zaman. Bunu es geçmek olmazdıYaaaAllah razı olsun bacım. Ss alan ellerin dert gormesin. Çatlayacaadık meraktan.
Şey olsa terlik büyük gelmez miydi, diyordu ya bir de
En son ayak fotoğrafından bir bordo bereli erkek gitti geçende, konu güven vermiyor
diğer konusunda bamyasının fotosunu koymuş eline jilet kesiği hissi geliyormuş rahatsız oluyormuş nasıl geçer diyo..
bende annene göster bepanten sürsün dedim..
Yalnız ciddi kötü.
Bir kız kulesi ve bir ayakkabı nasıl hiç edilirin örneği olmuş.
Renkler falan da öyle mi, öyle mi filtrelemiş bir de?
Ben daha iç açıcı bir enstantene bekledim hayalimde.o zaten kız kulesi değil onlarda ayak değil
Nerede baktım göremedimdiğer konusunda bamyasının fotosunu koymuş eline jilet kesiği hissi geliyormuş rahatsız oluyormuş nasıl geçer diyo..
bende annene göster bepanten sürsün dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?