İki üç ay sonra evliliğimin 2.senesi bitiyor. 27 yaşındayım. Henüz 4-5 haftalık hamileyim. Evliliğimden kısaca bahsetmem gerekirse eşim ile büyük sorunlarımız yok hiç tartışma yaşamadık desem yalan olur evliliğin ilk senesi bol tartışmalı geçti diyebilirim. Evle ilgilenir benimle ilgilenir ev işleri ortak şekilde yapılır genelde yemeği ben yaparım çalışırken ondan daha erken geldiğim için mutlu etmek için de elinden geleni yapar. Şu an çalışmıyorum riskli bir hamilelik işi bıraktım mesleğim var tercih verdim inşallah atanmak nasip olur ancak bu da kesin değil. Eşimin ailesi torunlarına oldukça düşkün sürekli görüşmek isteyen insanlar eltimden biliyorum ben ise sürekli görüşmeye alışkın biri değilim hafta da bir dahi bana çok fazla geliyor bebekten sonra sürekli görüşmek isteyecekler şimdiden düşününce dahi stres. İkinci büyük etken de atanmayı çok istiyorum ben çalışmayı çok seviyorum bebek buna engel olur mu diye de düşünmüyor değilim. Yaşadığım bu hisler normal mi ben mi abartıyorum ayırt edemiyorum şu an. Merak ettiğim diğer bir durumsa kendimi anne gibi hissetmiyorum ve düşünemiyorum bu his hamile kalır kalmaz mı hissedilir arkadaşlarım hamile kalır kalmaz hissetmişler ama ben şu an bir şey hissetmiyorum.