Bu Gece Dert Gecesi

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
173
Değerli Hanımlar hepinize merhaba
Bunu bir iç döküş olarak yazıyorum
Babamsız geçireceğimiz ilk ramazan..
Sahurda annemin beni uyandıramadığı zamanlar gelip başımda uyandıran ve sesini duyar duymaz kalktıgım biri olmayacak
Sahur sofrasında abimin uyuklamasına kızan biri olmayacak
Sabah namazımı kılarken beni gördüğünde mutlu olan biri olmayacak
Sofradaki hoş sohbeti olmayacak
Annemle tatlı tatlı didişen biri olmayacak

Allahım cok zor
Tam alıştım sanıyorum ama alışılmıyor kolay kolay
Benim gibi genç yaşta babasını kaybetmiş ve bekar var mı aranızda
Sanki herşey eksik kaliyor ve öyle devam edecek gibi geliyor
Nasıl alıştınız nasıl topladınız kendinizi biraz anlatır mısınz

Son düzenleme:
Canim Allah sabir versin mekani cennet olsun, benim babam hayatta ama bizimle degil annemle yillardir ayrilar oysaki ben babami daha cok seviyorum ama senede birkac kez görebiliyorum, simdi yazdıklarını okuyunca cok etkilendim...
varken yok olmasinin acisi daha da zor...
Allah sana baban gibi bir sey nasip etsin kardesim :KK200:

Değerli Hanımlar hepinize merhaba
Bunu bir iç döküş olarak yazıyorum
Babamsız geçireceğimiz ilk ramazan..
Sahurda annemin beni uyandıramadığı zamanlar gelip başımda uyandıran ve sesini duyar duymaz kalktıgım biri olmayacak
Sahur sofrasında abimin uyuklamasına kızan biri olmayacak
Sabah namazımı kılarken beni gördüğünde mutlu olan biri olmayacak
Sofradaki hoş sohbeti olmayacak
Annemle tatlı tatlı didişen biri olmayacak

Allahım cok zor
Tam alıştım sanıyorum ama alışılmıyor kolay kolay
Benim gibi genç yaşta babasını kaybetmiş ve bekar var mı aranızda
Nasıl alıştınız nasıl topladınız kendinizi biraz anlaır mısınz
Ben hala da alışamıyorum ilk başta zor gelmiyor acın taze etraf kalabalık sanki bır kaç gün yokmusta gelecekmiş gibi zaman geçtikçe acı geçmiyor aslında daha yoğun oluyor her yer onu hatırlatıyor hersey onu hatırlatıyor aslında zaman ilaç olmuyor yarayı daha cok acıtıyor

12 yasında kaybettım canm Allah rahmet eylesın. Baban vefat etmıs ama bak guzel anılarla anıyorsun onu nıce kısının babası hayatta olmasına ragmen cocuklarına aılesıne kan kusturuyor tabırı caızse. Bır avuc guzel anı bence bır omurluk kötü anıdan guzeldır. Bende andıgımda babamı kotu anmıyorum benle bırlıkte herkes guzel anıyor. Önemlı olanda bu bence sukret kı baban senın ıcın hep guzel kalacak❤️

Allah sabrınızı versin rahmet etsin babanıza.. 13 yaşımda kaybettim canımın içi babacığımı şimdi 30 yaşındayım çocuklarım ve mutlu bir yuvam var.. en mutlu günlerimizi göremedi, zor zamanlarımızda yanımızda olamadı.. öyle çok özlüyorum ki özlem hiç geçmiyor, bayramlar gelip geçiyor ramazanlar kurbanlar, çocuklarım bayram kutlamayı bilecek yaşa gelene kadar zehirdi bana tüm bayramlar asla istemezdim bayram olsun.. cüzdanımda bir resmi var ve kulağımda hep hatırlamaya çalıştığım sesi:KK43: maalesef teselli edebilecek cümlem yok sabır dilemekten başka Rabbim cennetinde buluştursun sevdiklerimizle

Allah sabır versin size başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşaallah. Benimde moralim bozuk bir kk ya gireyim dedim. Konunuza denk geldim. Ben geçen yıl oruçtan önce ilk bebeğimi kaybettim ve Rabbim tesellisini verdi oğlumu gönderdiği gün hesap yapmıştım mayıs ayı doğum günüydü. Üzüntüyle değilde güzel geçecek diye hayal kuruyordum. Ama oğlum melek oldu ve mayıs ayı ramazan ayı geldi. :( 😭😭😭😭 bu ramazanda da yalnızız üzgünüz daha çok üzgün. Allah daha büyük acılar vermesin çoz zor ölüm dediklerinde içim cız ediyor o küçücük mezarlığı gördüğümden beri.... keşke teselli edebilsem sizi:(

Allah sabır versin, çok çok zordur eminim. Babam dün uzak yoldan evine geldi. Ben başka şehirdeyim burdan bile kötü kötü senaryolar kurdum ya yolsa şu bu olursa diye... düşüncesi bile zorken... mekânı cennet olsun.

Basiniz sag olsun sunu dusunun lutfen babaniz basinizdaydi ve hepimizin bir gun gidecegi yere gitti birde benim gibi yillardor babasindan bir haber yasadigini biliyorusn sadece ama hicbir sorumlulugunu yerine getirmeyen arayip sormayan torunu oldugunu bile bilmeyen babalar war baba kelimesi bunlara yakismio umarim sizin babanizi rabbim cennetine alir

Rabbim sabir versin. Ayni duygulari paylasiyoruz. Ben kaybedeli uzun zamanb oldu. Ama acim her zaman ayni. İlk zamanlar daha zor tabi sonra icine atiyorsun yani benim icin oyle oldu. Anneme hep neseli gorunmeye calisirim. Ama o uyuduktan sonra yalnizken aglarim. Cok zor ne diyeyim sadece acinizi paylasiyorum.

Back
X