- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
kızlar, eski sevgilim benimle birlikteyken bile eski sevgilisini unutamamışş.. 4 sene çıkmışlar, neden ayrıldıklarını bile doğru düzgün anlatamamıştı.. ayrılalı 5 sene olmuş hala aklında olduğunu twittera girdim ve attığı tweetlerden öğrendim.. bir erkek bu kadar saplantılı olabilir mi ya? güya beni çok sevmişti, güya ciddi düşünüyodu.. yalancının önde gideniymiş.. önce ex kişisi benden 2 yaş küçük olduğu için tereddütlere düştü.. arkadaşları çocuğunuz zor olur demiş benim 35 yaşında olmam dolayısıyla, geldi bana bunları söyledi.. sonra yavaş yavaş aramalar azaldı, az konuşalım çok konuşuyoruz demeye başladı.. sonra günaydın mesajları gelmedi ve en son dayanamayıp ayrıldım.. şimdi anlıyorum ki bütün o saçma davranışları eski sevgilisini unutamamasındanmış.. Allah belasını versin!!! inşallah bana yaşattıklarını misliyle çekersin!! kızlar çok kızgınım, öfkeliyim.. benim suçum neydi? neden bu kadar umut verdi? ayrılalı bir sene oluyor, onu unuttum ama şimdi yaşadıklarımız aklıma geliyor, adam benimle cinsellik de yaşamak istedi gayet? ne diye benim günahıma girecekti? ve biz bununla görücü usulü tanıştırıldık.. efendi görünümlü şerefs*z anlayacağınız.. sizinle dertleşmek istedim kızlar.. yanımda olun istedim