Bu Gece Karar Vermeliyim

İnsan sevince belki değildir belki yanlış anlıyorumdur diye kendini kandırıyor. Bu ilişkiye o kadar emek ve gözyaşı akıttım ki... Ah insan kıyamıyor.
2.5 yillik emek icin simdi vazgecemiyorsun. Evlenince hatalarina devam ederse emek verdigin yillarin icin hic vacgecemeyeceksin demek ki. Ben kaybettigim zamana degil, kazanacagim zamana bakarim. Yanlis dusunuyorsunuz. Eskiden hatalari olan adamin uslandigini ben gormedim. Karakter degismiyor. Size uslanmis numarasi yapiyordur olsa olsa. Simdi vazgecemezseniz ilerde hic vazgecemezsiniz. Iki yanlis bir dogru etmiyor.

Son düzenleme:
Bundan 1 yıl önce başka bir telefon hattı olduğunu öğrendim benden gizlediği. Sonra taktı hattı gösterdi herhangi bir mesajı vs yoktu ama, sonuçta gizledi.
bu dediğinde doğru söylemiş bende de böyle oluyo öteki mesajımda da yazdım ama sizin böyle ömür geçmez.güveniniz çoktan sıfırlanmış.bence vermeniz gereken karar belli.

Sevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Çok sevdiğim için bir çok yanlışını affettim, görmezden geldim. Korona yüzünden sık görüşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Geçenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran görüntüsü attı ve iki küçük whatsapp simgesi görülüyor üstte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının açıldığını mı gösteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi açıklama yaptı. Lütfen bilenler yazsın. Güveniyorum size kızlar🙏🏻Eki Görüntüle 2632858
Ayni anda mesaj gelirse cikiyor cift simge biliyorum cunku kizlarimin ogretmenlerinde ayri ayri mesaj geldigi icin bende de ayni simge oluyor merak etme baska vatsap acamax

İnsan sevince belki değildir belki yanlış anlıyorumdur diye kendini kandırıyor. Bu ilişkiye o kadar emek ve gözyaşı akıttım ki... Ah insan kıyamıyor.
niye ama ne için? altından yapılmış çok özel bi adam mı? kendi yitip giden hayatınızdan ve gittikçe bozulacak olan psikolojinizden daha mı değerli bu adam?

Sinek küçüktür ama mide bulandirir. Deger mi ya? Bir kere yasiyorsun bu yaşlari. Omur boyu çekmeyekadar gider bu olay. Bas tekmeyi. Saglik icin buluşamıyoruz diye kendimi sogutacak ne yaptim demedin mi? Boyle her seye soguyan adamdan hayir gelmez. Her halti eder doner bir de seni suçlarlar.

Sevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Çok sevdiğim için bir çok yanlışını affettim, görmezden geldim. Korona yüzünden sık görüşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Geçenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran görüntüsü attı ve iki küçük whatsapp simgesi görülüyor üstte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının açıldığını mı gösteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi açıklama yaptı. Lütfen bilenler yazsın. Güveniyorum size kızlar🙏🏻Eki Görüntüle 2632858
Kayınvaldemin telefonunda görmüştüm. Gruplardan konuşuyo onlar iki farklı gruptan mesaj gelince böyle görünüyo onda. Normal mesajda da oluyomu o konuda bilgim yok.

Birçok hatasını affettim diyorsunuz nedir bunlar? Üzgünüm ama her hatasını görmezden geldiğiniz için tekrar ilişkiye devam ettiğiniz için hep bu tereddüt ve şüpheyle yaşayacaksınız. Aynı şuan olduğu gibi. Acaba beni sevmiyor mu,acaba benden soğudu mu,acaba başkası mı var? Bu yüzden siz karar vermelisiniz. İyice düşünün.

Bu arada araştırdım dual whatsapp Samsunglarda oluyormuş. Onunki de samsung, telefon dahisi olmaya gerek yok yani...

Arkadaşın soguyası varmış koranayı bahane etmiş göremeyince soguyomuş arkadaş sizden soguyup başka denizlerde ısınmayı mı düşünmüş acaba bilemedim. Eşimle flört dönemimizden evliliğe kadar istinasız her gece telefonda konuşurduk 7 ay birbirimizi göremezdik genede sogumazdık yakında görüşmeyelim artık diyebilir. Sizden öncesinde de zaten bir şeyler gizlemiş aklınızda şuan yine mi gizliyor şüphesi dönüyordur eminim siz bilirsiniz gönlünüz neyi yapmak istiyorsa yapın ama sonu yok bu şüphelerin yarın evlenirsin yine aynı hat saklamalarla karşılaşırsın kimse degişmiyor.

Arama olabilir ya da whatsapp yedekleme yapıyor olabilir. Onun dışında bende hiç 2 simge olmaz farklı sohbetlerden msj gelince. Belki telefon modeline göre değişir onu bilemem :işsiz:

Aynı anda 1 telefona 2 whatsapp hesabı açması için teknolojiden aşırı anlayan biri olması lazım bence.. nasıl olcak ki zor yani
Benim telde iki tane bip uygulaması var biri benim biri kızımın TL sini takip etmem amaçlı,ayrıca o arkadaşın telefonu iki simkart takılabilen model olursa olur yada benimki gibi iki uygulama yapabiliyorsun.

Bu kullandığı telefona göre değişir. Çift hatlı telefon neden kullanıyor? Bir de diğer hattın numarasını alıp baktınız mi watsapı var mi ? İki hattı da olabilir , iki farklı mesaj da gelebilir, bir mesaj bir arama gelmiş de olabilir. Telefon yedekleme yapıyor da olabilir . Olabilir de olabilir yani. Bu telefona göre değişir ama bu devirde neden çift hatlı telefon kullanır ki bir insan. Çok kafa yorucu ya ilişki huzur için olmalı

2 hattının da numarasını biliyorum. Bir numarasının whatsappı açık, diğeri sadece iş için. Yani bu durumda 3. Bir hat gerekli gizli whatsapp için.

Back
X