Bu Gece Karar Vermeliyim

ister 2 WhatsAppı olsun ister tek siz bu adama her türlü güvenmiyorsunuz affettiğiniz şey de çapkınlık gibi görünüyor. Seven insan kendinden soğutuyorsun mu der hele bu Korona zamanlarında? Gözyaşlarına yazık et ama kendine yazık etme. 😳

😳😳😳sizde gördünüz değil mi iki hatta da msj varsa öyle oluyor

Sevgilinin seni aldattığını düşünüyorsun ciddi ciddi. Bunu ona sormuşsun cevabını vermiş ama sözünün bi hükmü kalmamış sende.
Mesele oradaki iki bildirim değil özetle. Ben öyle bir sey görüp sorsam ha öyle mi tamam derim.
Ama konu basligin bile kesin bir delil bulmak uzere
Diyelim ki hiç bulamadin boyle mi ilişki yuruteceksiniz? Sürekli bir şeyler arayıp suphelenerek mi?

Sevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Çok sevdiğim için bir çok yanlışını affettim, görmezden geldim. Korona yüzünden sık görüşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Geçenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran görüntüsü attı ve iki küçük whatsapp simgesi görülüyor üstte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının açıldığını mı gösteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi açıklama yaptı. Lütfen bilenler yazsın. Güveniyorum size kızlar🙏🏻Eki Görüntüle 2632858
Apple kullanıyorum bunu bilmiyorum ama mantıken başkasından gelen mesajı simgeliyor iphoneda da 1 2 falan yazıyor mesela bu gelen mesaj

Böyle kararları ani veremiyorum biraz desteğe ihtiyaç duydum. Evet güvenmiyorum. Çok inişli çıkışlı hale geldi. Her şeye küsüyor tripleri falan da bitmiyor. Korona da soğumuş baksana sen bu hale getirdin bizi diyor.

İki farklı kişiden mesaj gelince böyle olabiliyor bazen. Mühim değil bana çok olur

Şimdiden güvenmediğin bir adamla zamanını öldürme olmaz hiçbir şekilde oluru yok.

Bazen iki kişiden mesaj gelince aynı semilfe iki sembol oluyo benim telefonumda. Biriyle konuşuyorum whatsapta mesela genel mesajların olduğu sayfadayim . O sırada iki kişi yazdı okunmamış iki tane bu jsaretten oluyor. Ya da telefon yedeklenmediyse yedeklenene kadar bu işaret kaliyo yanına bir kişi mesaj atarsa yine iki tane oluyor. Yani bu normal bı durum ama bence siz diğer yanlışlarını gözden geçirin önce. Sadakat yüzünden affettiyseniz sürekli böyle güvensizlikle kendinizi yer bitirirsiniz.

Affettiğim konu şu: beraber temizlik yaparken cebinde bir fatura buldum. Numara bilmediğim bir numaraydı. Daha sonra hattın onun olduğunu ama kullanmadığını söyledi. Sonra telefonuna taktı gösterdi, daha sonra da iş hattı olarak kullanmaya başladı. Ama sonuçta hat aktifti ve benim bundan haberim yoktu.

Suanki telefonumda olmuyor ama önceden kullandigim bir cihazda her farklı kişiden gelen mesajda bir simge ekledigini biliyorum
3 4 gormuslugum var yani.

Başka bir durumdan olmuşsa da bilemeyiz tabi.

Benim telefonumda ve bilgisayarımda aynı anda açıksa oluyor arada.

Böyle kararları ani veremiyorum biraz desteğe ihtiyaç duydum. Evet güvenmiyorum. Çok inişli çıkışlı hale geldi. Her şeye küsüyor tripleri falan da bitmiyor. Korona da soğumuş baksana sen bu hale getirdin bizi diyor.
bu ani bi karar değil ki kangren olmuş organı sarıp sarıp ısrarla kullanmaya çalışıyorsunuz.neden devam etmeniz gerektiğine ait elle tutulur bir şey yok.başka adam mı kalmadı olmuyo işte bununla, yok güvenin falan da zaten

Sevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Çok sevdiğim için bir çok yanlışını affettim, görmezden geldim. Korona yüzünden sık görüşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Geçenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran görüntüsü attı ve iki küçük whatsapp simgesi görülüyor üstte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının açıldığını mı gösteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi açıklama yaptı. Lütfen bilenler yazsın. Güveniyorum size kızlar🙏🏻Eki Görüntüle 2632858
Tatlım iki ayri mesaj ile iki simge olmaz. Mesaj artı sesli arama olunca öyle olur istersen dene bak. Affettiğin her sey karşına cikar tekrar tekrar. Arkana bakmadan bitir git bence :kahve:

Öfff şu son cümleyi kuran adamdan arkanıza bakmadan kaçın. Gözüne kestirdiği biri var kesn o olmazsa sende gitme diye cepte tutuyor işte. Senşn ne suçun varmış korono yı sen mi çıkarmışsın?

Hem hatalı olup affedilen o, hem coronadan soğumuş, hem de sen soguttun diye sana kızıyor... ve sen bu ilişki için emek verdiğinden bu adı ilişki olan şeye devam ediyorsun... pes...

Arada olabilen bisey. Benim oluyor yani az evvel oldu hatta sırf bu konu için ekran fotoğrafı aldım 😄 arkadaş grubum ve annem yazmış aynı anda oldu

Eklentiler

• Screenshot_20200510-021716_Samsung Experience Home.webp
    Screenshot_20200510-021716_Samsung Experience Home.webp
    34 KB · Görüntüleme: 41
Şu an küçük gördüğün sorunlar tartışmalar evlenince 10 kat olarak karşına çıkacak.
Güvenmiyorsan güvenini kaybettiyse devam etme. Hiç kimseye mecbur değilsin. Her seyi alttan alma. Ileride evlilikte de böyle devam etmeni ister.

2 farklı mesajda değil de güncelleme olduğunda veya mesajlar depolansın mı diye onay istiyor ya o zaman bildirimlere geliyor. Yani uygulama kaynaklı mesaj kaynaklı değil

Şuan iphone kullanıyorum ama samsung kullanırken sık sık olurdu bu. Grup ve normal kişi mesaj/arama, sohbet yedekleme olunca çıkıyor. Ayrıca whatsapp plus diye birşey var bunu telefona yükleyip başka numara ile kullanabiliyorsun. Kullanmıştım ben değişik birşey hayalet gibi bile olabiliyorsun son görülmeyi sabitleme gibi seçenekleri var. Şüphe kötü birşey evet ama adam zaten ilgisiz soğuk ve saçma sebepler sunan biri. O sana yol vermeden sen ona yol ver tekmeyi neden önce ben basmadım diye sinir harbi yaşama ihtimalin yüksek çünkü

Back
X