- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde gördünüz değil mi iki hatta da msj varsa öyle oluyor
Apple kullanıyorum bunu bilmiyorum ama mantıken başkasından gelen mesajı simgeliyor iphoneda da 1 2 falan yazıyor mesela bu gelen mesajSevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Çok sevdiğim için bir çok yanlışını affettim, görmezden geldim. Korona yüzünden sık görüşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Geçenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran görüntüsü attı ve iki küçük whatsapp simgesi görülüyor üstte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının açıldığını mı gösteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi açıklama yaptı. Lütfen bilenler yazsın. Güveniyorum size kızlarEki Görüntüle 2632858
bu ani bi karar değil ki kangren olmuş organı sarıp sarıp ısrarla kullanmaya çalışıyorsunuz.neden devam etmeniz gerektiğine ait elle tutulur bir şey yok.başka adam mı kalmadı olmuyo işte bununla, yok güvenin falan da zatenBöyle kararları ani veremiyorum biraz desteğe ihtiyaç duydum. Evet güvenmiyorum. Çok inişli çıkışlı hale geldi. Her şeye küsüyor tripleri falan da bitmiyor. Korona da soğumuş baksana sen bu hale getirdin bizi diyor.
Tatlım iki ayri mesaj ile iki simge olmaz. Mesaj artı sesli arama olunca öyle olur istersen dene bak. Affettiğin her sey karşına cikar tekrar tekrar. Arkana bakmadan bitir git benceSevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Çok sevdiğim için bir çok yanlışını affettim, görmezden geldim. Korona yüzünden sık görüşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Geçenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran görüntüsü attı ve iki küçük whatsapp simgesi görülüyor üstte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının açıldığını mı gösteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi açıklama yaptı. Lütfen bilenler yazsın. Güveniyorum size kızlarEki Görüntüle 2632858
Öfff şu son cümleyi kuran adamdan arkanıza bakmadan kaçın. Gözüne kestirdiği biri var kesn o olmazsa sende gitme diye cepte tutuyor işte. Senşn ne suçun varmış korono yı sen mi çıkarmışsın?Böyle kararları ani veremiyorum biraz desteğe ihtiyaç duydum. Evet güvenmiyorum. Çok inişli çıkışlı hale geldi. Her şeye küsüyor tripleri falan da bitmiyor. Korona da soğumuş baksana sen bu hale getirdin bizi diyor.