Bu Gece Karar Vermeliyim

Aynı anda 1 telefona 2 whatsapp hesabı açması için teknolojiden aşırı anlayan biri olması lazım bence.. nasıl olcak ki zor yani
Paralel space indirip uygulamalari yedekleyebilir. Yani bir telefonda iki ayrı hesap var gibi. Ama orda klon whatsapp ta telefon no olmadan açabilir mi denemedim. Telefon çift sim kartlı olabilir mi?

Ayrıca konudan bağımsız olarak neleri affettiniz? Eğer fazla hata affettiyseniz, aldatmayı affettiyseniz gecmis olsun olmaz o iş. Zaten ilgi yok diyorsunuz

Ben sesli mesaj dinlediğimde o sıra mesaj gelince iki simge oluyor üstte... De bu kadar kurcalayacak kadar ne yaşattı size🤨

Aldatılma falan yaşamadım, elimde kanıtım yok, hislerim var. Beni elinde tutmaya çalışıp, başkaları ile ilgilendiğine dair hisler. Çünkü değişti, bana sen değiştin diyor.

Bu arada araştırdım dual whatsapp Samsunglarda oluyormuş. Onunki de samsung, telefon dahisi olmaya gerek yok yani...
Güvenmiyorsun belli.. Niye yokuşa sürüyorsun ayrıl işte.. Hem sen kurtul hem sevgilin kurtulsun bu şekilde yaşanmaz..

Sevgili duyarlı kadın arkadaşlarım,
2.5 yıldır olan bir beraberliğim var. Çok sevdiğim için bir çok yanlışını affettim, görmezden geldim. Korona yüzünden sık görüşemiyoruz, bana kendini soğutuyorsun dedi. Buluştuk aynı olsak ta daha az mesaj yazar oldu, nadiren arıyor. Geçenlerde bir şeyi konuşurken bana ekran görüntüsü attı ve iki küçük whatsapp simgesi görülüyor üstte. Becerebilirsem resmi ekleyeceğim. Bu o anda 2 farklı whatsapp hesabının açıldığını mı gösteriyor? Bana aynı anda 2 farklı yerden mesaj geldi gibi açıklama yaptı. Lütfen bilenler yazsın. Güveniyorum size kızlar🙏🏻Eki Görüntüle 2632858
Boşver whatsapp simgesini, ileride evlilik düşünüyorsanız ömür boyu huzursuzluğu göze almaktır bu. Görmezden gelmeyin.

Hep alttan almak sağlıklı bir durum değil.Belliki mutsuz ve sadakati konusunda huzursuzsunuz.Kendi kıymetinizi bilmezseniz,karşınızdaki hiç bilmez

Benim de travmalarım var, ona haksızlık ediyor olabilirim. Affedemiyorum

İnternetim çekmediği zaman bende de böyle iki tane whatsapp simgesi görünüyor.

Biri gelen bir mesajın bildirim simgesidir. Diğeri de aynı anda sesli mesaj dinlediği, eğer birine video gönderiyorsa onun yüklenmesini gösterdiği, mesajlar yedekleniyorsa, sesli veya görüntülü arama geldiği için çıkan bildirimin simgesidir.

Benim bildiğim meşale grup msjinda ses kaydını dinlerken 2 işaret çıkıyor biri msj atınca . Biri ses kaydı dinleme bildirimi , diğeri mesaj bildirimi. Ama kendi böyle demediyse bilemiyorum .O zaman 2 whatsapp kullanıyor olabilir , google üzerinden indirilen whatsapp ve google playdaki whatsapp🤨

Bende ikinci mesaj ilk geldiği zaman böyle oluyor sonra teke düşüyor
Bazen de internet bağlantım çok iyi olmadığında Whatsapp bağlantınızı kontrol ediyor diye bir bildirim geliyor. O zaman da iki simge görünüyor.
Doğru söylüyor bence

Bu ılıskıye yıllarımı verdim, onu ben adam ettim, gozyası akıttım, sevmeyi ogrettım, anası vazgeçti ben gecmedım, aldattı affettim, cok seviyorum, ben evlencem onunla, naparsa yapsın su saatten sonra baskasına bırakmam dıyıp evlenenler sonunda hep bosandı.
Duygularımiza tercüman oldun👏👏

Back
X