• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu gecelik bi dert :)

sda nasıl yapılcak canım bu açık anlatsana birz not alyım :17:

Aslinda 1 paket diyor ama yarim pakette yetioyr bana gore :))
Margarini eritiyorum 2 kasik un ve iki kasik nisastayi ekleyip kavuruyorum iki uc dakika 9 kasik seker ekleyip beklemeden sutu ekliyorum
Zaten sonra muhallebi kivamina geliyor hemen :-)
Sicakken mikserle cirpiliyor ne kadar cok cirpilirsa o kadar guzel oluyor :-)
Sonra iste kakao falan ekleniyor istege gore. Ben en cok uclu seviorum cok guzel oluyor :-)

Yanki kisaca malzemeler
1 lotre sut
2 kasik un
2 kasik nisasta
9 kasik seker
Kakao
1 margarin

bu konuyu protesto ediyorum yetkililerden yardım bekliyorum başlık kapatılsın:))))))

off gece gece tatlı yemiyim diye erik falan yedim ama kesmedi ya,çok kötüsünüz:(

kızlar kızmayın elbette dert değil ama regl dönemime çok az kaldı canım aşırı şekilde şekerli bişeyler çekiyor şuanda evde bişey yok baktım:50:
bana kolay denenmiş hafif bir tatlı veya karışım tarifi verin ya dayanamıyorum dışarıya da çıkamıyorum geç oldu :50::56::ssz::1:

Aşağıya sepet salla, bakkal emice göndersin, çikolata neyim :D

şekerli makarna yap. evde makarna da yok deme bana. pirinçle süt de mi yok yani. hamsiköy sütlacı yap. pirinç unsuz yapılıyor. yani pirinç süt su şeker okadar tadı da çok güzel sıcak da güzel soğuk da güzel

$~2341.webp

Hadi kizlar mutfaga :))

Aslinda 1 paket diyor ama yarim pakette yetioyr bana gore :))
Margarini eritiyorum 2 kasik un ve iki kasik nisastayi ekleyip kavuruyorum iki uc dakika 9 kasik seker ekleyip beklemeden sutu ekliyorum
Zaten sonra muhallebi kivamina geliyor hemen :-)
Sicakken mikserle cirpiliyor ne kadar cok cirpilirsa o kadar guzel oluyor :-)
Sonra iste kakao falan ekleniyor istege gore. Ben en cok uclu seviorum cok guzel oluyor :-)

Yanki kisaca malzemeler
1 lotre sut
2 kasik un
2 kasik nisasta
9 kasik seker
Kakao
1 margarin
hem kolay hem çok leziz bişey bu ay çok sağol sedacım :54:
Aşağıya sepet salla, bakkal emice göndersin, çikolata neyim :D
eheh kız aşağımızda bakkal yokki hem taa 5 .kattayım ahh ahh sevdiceğimle aynı şehirde olsaydık o bana getirirdi bişeyler hemen:16:
Valla ozur dilerim biliyorum nefis gorunuyor :))
Ama cok basit cabucak hazirlanan bir tatli :))
aynen öyle şekerim tüm kk'yı ayağı kaldırdın gece gece :1:
sütlac yap :56:

kac gündür canim istiyordu, bugün yaptim ama yiyemiyorum midem bulaniyor azcik:27:
bana yolla bi kasecik :ssz:
olur olur bal gibi olur hemde :52:
hadi o zaman sende katıp katıştır benim gibi:1:
şekerli makarna yap. evde makarna da yok deme bana. pirinçle süt de mi yok yani. hamsiköy sütlacı yap. pirinç unsuz yapılıyor. yani pirinç süt su şeker okadar tadı da çok güzel sıcak da güzel soğuk da güzel

aaa ilk defa duydum onu canımm:44:

Back
X